mayıs annelerıne kolay dogum tıyoları

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
slm guzel hamısler
bende ya nısan sonu yada mayıs bası dogurcam kısmetse
ama ıste bılırsınızkı korku sarmaya basladı
onceden dogum yapanlar tıyolar verırse cok sevınırım bızlere

mesela​

bır ıkı kısı bana sancın baslar baslamaz doktora kosma evde ılık dusunu al bekle dedıler
kanaman veya suyun gelmedıkce gıtme hemen dıyorlar bende sancılarımın basını evde cekmeyı dusunuyorum ne kadar dogru yanlıs bılmıyorum ama devlet hastanesınde acılma olmayınca bıraz ugrastırıyorlarmıs bunu yasamamak ıcın evde durcam sancılar cogalınca gıtcem

sızlerde bırseyler dersenız cok sevınırım

oyyyy çok güzel bir konu açmışın aslında umarım buraya doğum hikayeleri pozitif olan annecikler faydalı bilgiler yazar canım...ben sezeryan olcam büyük ihtimallle ama bellide olmaz dimi...

evet canım bende söyleyen kişilere aynen katılıyorum tabi doğum belirtin başlar başlamaz doğum gerçekleşmiyo bu güne kadar duymadım tabi kendi adıma konuşuyorum duşunu rahatca alabiliyo insan küçük bi kanama yada suyun gelmesi gittikçe sıklaşan sancılar zaten başladığını gösterir ilk doğumsa zaten biraz daha uzuyo bu süre yani ikinci daha kısa zamanda oluyo ilke göre

O Kadar Çok Doğum Hikayesi Okudumki Anlatamam Ama Aklımda Tek Kalan Çiçek Kokla Çorba Üfle Şeklindeki Nefes Alma Tekniği

O Kadar Çok Doğum Hikayesi Okudumki Anlatamam Ama Aklımda Tek Kalan Çiçek Kokla Çorba Üfle Şeklindeki Nefes Alma Tekniği

doğru canım aslında herkesin kendine özgü oluyo doğum hikayesi yani herkes aynı şeyleri yaşayıp hissetcek diye bişi yok bazı yakınlarım yada arkadaşlar çok zorlandıklarını söylerken bazıları daha kolay anlatır mesela tabi bir can dünyaya geliyo ne kadar kolay olsada sıkıntılı bir süreç ama şu ıkınma denen şey gerçekten çok işe yarıyo ikinci doğumumda aklımda kalan şeylerden biridir doktorumun ben bağırdıkça unut acını ıkınnn diye bğırışları sana bağırmanın faydası yok ıkın dedikce ben onu dinleyerek var gücümle öyle yaptım harikasın falan diye motive etmişti beni aklınızda bulunsun normal doğum yapacak arkadaşlarım gerçekten her sancı geldiğinde bağırdıktan sonra en azından tüm gücünüzle ıkının yani itmeye çalışın bebeği gerçekten böyle yapınca hem kendinize hem doktora baya yardımcı oluyosunuz üçüncü olmasına ragmen ben bile hala aklıma gelince korkuyorum acıkcası ne yalan söyliyim ama her korktuğumda da doktorun bu sözlerini ve kendi sarfettiğim çabam aklıma geliyo yine öyle yapacağımı biliyorum bu sefer en azından sizlere tavsiyem de bu arkadaşalr allah hepinizin yardımcısı olsun kolaylık versin inşallah

çok güzel bir konu açmışsın tatlım ...
derencim saol canım ... normal olma ihtimalimde var benim ... bunu unutmayacağımm...Çiçek Kokla Çorba Üfle akılda kalıcı gerçekten

çok güzel bir konu olmuş sağol mızmız...

merzeh deneyimlerini paylatığın için sağol.. biz ne okusak ne desek boş aslında bilmiyoruz.. sen yaşamış biri olarak paylaşımın daha önemli bizim için..

yuruyus yapıyorum ben sımdı sık sık
kendımı yorana kadar cunku harektsız kalmak kotuymus kızlar oyle dıolar ne kadar cok hareket o kadar kolay dogum demek

bende haftanın en az 5 günü yürüyüş yapıyorum.bazen yarım saat bazen 1 saat değişiyor.bazende 3 saat tabi ara ara oturuyorum.genelde çarşı pazar geziyoruz eşimle.3 günde evde plates tarzı egzersizler.(10dk.kadar)
siz ne kadar yürüyorsunuz.
bazen yürürken bebek tam karnımın önüne toplanıyor karnım sertleşiyor öyle olduğunda oturyuorm biraz ovuyorum gidiyor.
acaba ne kadar yürümek doğru ve ne kadar egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…