Mayıs anneleri yardım edin

dilara103

Prenses
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
84
0
44
bebeğim 8 aya girdi 5 mayıs doğumlu çorbalarını pütürlü içmiyor hala tel süzgeçten ve blendirdan geçiriyorum kahvaltıya başlayamadım yumurta pütürlü kalıyor kusuyor iki gündür çorbada istemiyor mamada bir problem daha var kaşıktan kendisi çekmiyor bebeğim ne yapabilirim benimgibi olanlar varmı lütfen bana bir yol gösterin çok üzülüyorum.kilosuda 8 kilo iyimidir.bundan sonra böyle yemezse kiloda kaybı olacak.:gitme:

cnm benim kızım 15 nisan doğumlu ama hala bende çorbasını blandırdan geçirip veriyorum en ufak bi pütür gelince kızımda kusuyor o yuzden biraz daha zamana ihtiyaçları var sanırım kilosuda gayet iyi endişe etme..zamanla alışacaktır elbet ...kahvaltısınıda kusuyorsa süzgecten geçir bence aç kalmasından iyidir...

tek ben değilim demekki kendimi suçluyorum ben yediremiyorum diye seninki kaşıktan alabiliyormu.

kılosu gayet ıoyı canım endıse etme...puturlu seylere yawas yawas alıştırmaya calış bence..blendrdan kıvamını hafıf puturlu brak tam gecırme mesele agzıana ufak ekmek le yemek sularından verebılırsın ezmesı daha kolay olur..zamanla alışır canım..ama cokta ısrar etme bence ..aç kalmasın kuzucuk..bende once gecırıodum blendrdan osra yawas yawas dırı bıraktım agzına ekmekle verdım şimdi yıyor..hatta corbanın içine sehrıye atıorum kasıkla hafıf ezdırıp te verıyorum yıyo maşallahhh sorun yapmıyoo zamanla alıştır canım kendınıde kuzucuuda cok sıkma...

Canım kilosu iyi onu dert etme. Ama benim kızımda aynı pütürlü yemiyor. Kahvaltısını falan hep blenderdan geçirip biberonla veriyorum. Çorba zaten içmiyor ama içecek olsa bile mutlaka blenderdan geçirmek istiyor. Ağzına biraz pütürlü gelse öğürüyor hemen. Bir süre sonra alışırlar heralde ne yapalım idare edicez böyle yerimseniben

canım bugün denedim yayla çorbası yaptım blendırdan çok hafif çektim küçücük bulgur tanesi gibi pirinci ama ilk kaşıkta öğürmeye başladı sonra kustu seninki maşallah iyimiş darısı bize

Canım benim kızımda pütürlü şeyleri yiyemiyo açıkcası bugünlerde fazla bişi yemiyo yavaş yavaş alışırlar kafanı takıcak bişi değil kilosuda ii bence a.s.

dilara canım ilşk başta tabi zor olcak.bende aynıını yaşadım ama çok minik ekmek parçasını baharatsız yaptığım sebze yemeklerine batırarak vermeye başladım yavaş yavaş alıştı zamanla yavaşça alışacaklar.kilosuda gayet iyi sakın sorun yapma canım sen ehrgün yavaş yavaş dene

benim oğlum da 6 buçuk aylık oldu sebze çorbası da dahil olmak üzere kaığı görünce azını sımsıkı kapatıyo. birkaç gündür de kusuyo. sabah zorla kahvaltı yaptırdım 3.5 saat bişey vermedim ama yine kustu. üşüttümü noldu anlayamıyorum ya. kilosu 6. ay kontrolünde 7.250 çıktı. hiçbişey yemeye gönlü yok . artık 4 saatte bir yemek vermeyi düşünüyorum çok mu geç 4 saat

hayır canım bence normal benimkide 4 saatte bir yer.Ama ne olduysa anlayamadım iki gündür pütürlüde çekmiyorum yinede kusuyor öğürerek diş yapab
ilirmi acaba sanada geçmiş olsun canım

cnm kilonuz gayet iyii bence yavaş yavaş bekle alışmasına ama pes etme

benim böye sorunum olmadı ben eti bile çatalla parçalayıp veriyorum

yumurtayı vs. herhangi bişey katmadan çay kaşığı ile veriyorum,

sabret cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…