- 10 Nisan 2016
- 8.525
- 12.612
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Kuzummmm nasıl giidiyor ne yapmayı planliyorsun İnshaAllah kısmetsebeklediğimiz mesaj topiğe ulaştı buradan da doooğru anneler topiğine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzummmm nasıl giidiyor ne yapmayı planliyorsun İnshaAllah kısmetsebeklediğimiz mesaj topiğe ulaştı buradan da doooğru anneler topiğine
Ay artık aylardır deneyince umudumu kaybettim hatta ramazandan sonra rahim filmi çektirmeyi planlıyorum ama inşallah sen haklı çıkarsın da bu ay bi mucize olurPeki tamam öyle olsun...
Ama yumurtlamadan iki gün önce beraberlik olduysa ihtimalin var hatta bir gün sonrası için bile.. Zaten bebişin kendisi bir mucize herşey mümkün bu yolda
İnshaAllah yanilirsinn
Olsun canımm İnshaAllah senin sevincini de yaşarizz burda biri daha var nisani bekleyen şimdi iki tatliş anne adayları olduMy_Moonlight06 Sat: 26 mart, Bat: 23 Nisan. Mayısa eklenmişim ama hayırlısı olsun
İnşAllahOlsun canımm İnshaAllah senin sevincini de yaşarizz burda biri daha var nisani bekleyen şimdi iki tatliş anne adayları oldu
Olur mu olur cunki yumurtlamadan önceki günler de olan ilişkide şans var hatta kız bebe olsun diye böyle yapanlar var gününde ilişkiye girmezler de öncesinden değerlendirirlerAy artık aylardır deneyince umudumu kaybettim hatta ramazandan sonra rahim filmi çektirmeyi planlıyorum ama inşallah sen haklı çıkarsın da bu ay bi mucize olur
Beni heyecanlandırdın şuanda tahmini yumurtlama gününe denk getiremedik diye eşime sinir olmuştumOlur mu olur cunki yumurtlamadan önceki günler de olan ilişkide şans var hatta kız bebe olsun diye böyle yapanlar var gününde ilişkiye girmezler de öncesinden değerlendirirler
Bu arada ne zamandır bebek istiyorsun canım ?İnşAllah
Ben 4 aylık evliyim. Bu ay denemeye başladık. Takvimime göre bugün yumurtlama günüm ancak doktorum henüz yumurtamın 1.44 cm olduğunu söylüyor. Pazar ve salı ilişki önerdi. Çarşamba kontrol var. Bakalım artık hayırlısı Bu arada 5 sene önce (ilk eşimden) 20 haftalık ikiz kaybım var. Biraz endişelerim vardı ama doktorum giderdi çok şükürBu arada ne zamandır bebek istiyorsun canım ?
İnanki eğer yumurtlama gününden eminsen evet hala şans var canım.. Bak burayı oku..Beni heyecanlandırdın şuanda tahmini yumurtlama gününe denk getiremedik diye eşime sinir olmuştum
18 martta en son regl olmuştumİnanki eğer yumurtlama gününden eminsen evet hala şans var canım.. Bak burayı oku..
Eki Görüntüle 3044375
gel sen bana som adet tarihini şöyle mart ayının.. 14 Nisan da bat yazayimmm sana
Yok yok olumsuz düşünmek yok illa aynısı olacak değil. O zaman sen zaten anne olmuşsun cennete iki kuş göndermişsin ah canımm.. Onlar la orada kavuşacaksın isnhaAllah..Ben 4 aylık evliyim. Bu ay denemeye başladık. Takvimime göre bugün yumurtlama günüm ancak doktorum henüz yumurtamın 1.44 cm olduğunu söylüyor. Pazar ve salı ilişki önerdi. Çarşamba kontrol var. Bakalım artık hayırlısı Bu arada 5 sene önce (ilk eşimden) 20 haftalık ikiz kaybım var. Biraz endişelerim vardı ama doktorum giderdi çok şükür
Tamam dır18 martta en son regl olmuştum
Ahaha şimdi fark ettim forumun en harika topiği burası bize şans getirecek inanıyorumTamam dır
Gördüğün gibi benim topigimde olumsuzluk yok ben izin vermem elimden geldiğince.. Listede bile beklenmeyen adet tarihi yazdım dikkat ettiysen
Bu ay serbestiz kuzum, ben de eşim de vitamin takviye avuçla içiyoruz. Eşim dna hasarı için klomen içiyor.. nisan sonu tekrar test vereceğiz, düzeldiyse ve bu ay bebiş gelmezse mayısa tüp bebeğe başlayacağız tabi umudumuz bu ay bir sürpriz olmasıKuzummmm nasıl giidiyor ne yapmayı planliyorsun İnshaAllah kısmetse
Çok teşekkür ederimm, İnşAllahYok yok olumsuz düşünmek yok illa aynısı olacak değil. O zaman sen zaten anne olmuşsun cennete iki kuş göndermişsin ah canımm.. Onlar la orada kavuşacaksın isnhaAllah..
Doktorun bence güzel tavsiye vermiş ilsiki kaçırma mutlaka değerlendir boş geçmesin... Hadi İnshaAllah güzel haberle gelirsin
oldum canım 29 martta bir iki damla geldi 30unda tam oldum hangisini baz almalıyım bilmiyorum 1indede tamamen bitti 2 sinde orucuma başladımSgaol canım İnshaAllah.. sen adet oldun mu bu ay ?
O yüzden böyle sırıtıyorum ya İnshaAllah hadi bakalım.. Rabbim büyük mübarek aydayiz İnshaAllah kabul edicek dualarımızıAhaha şimdi fark ettim forumun en harika topiği burası bize şans getirecek inanıyorum
Hmmm ozaman şimdi senin beklediğin adet tarihi nisanın sonu mu ? Şöyle yazayım ozaman 30 Nisan bat Olsun ..oldum canım 29 martta bir iki damla geldi 30unda tam oldum hangisini baz almalıyım bilmiyorum 1indede tamamen bitti 2 sinde orucuma başladım
İnshaAllah Mayıs'a gerek kalmaz ama serbest takilmana da sveindimm güzel bence bol bol artıkBu ay serbestiz kuzum, ben de eşim de vitamin takviye avuçla içiyoruz. Eşim dna hasarı için klomen içiyor.. nisan sonu tekrar test vereceğiz, düzeldiyse ve bu ay bebiş gelmezse mayısa tüp bebeğe başlayacağız tabi umudumuz bu ay bir sürpriz olması