- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Amin diyelim o zaman cancağızımİnshaAllah can bacimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin diyelim o zaman cancağızımİnshaAllah can bacimmm
Bakarım tabi ben de hissediyorum yakın canım rabbim yüzünü güldürecek topikdeki herkese nasip olsun insallahCanimmmmm sağolasın kuzum... Aminnn İnshaAllah yakinnn ongunler biliyorum iyiki geldin bilgilerini topigimden eksik etme
Geldim iki gözümün çiçeği 2 gün arayla yakaladım seniMy_Moonlight06 kuzuuum bizim bebişler anneler günü sürprizi yapacak galiba
Sat; 7nisan. Bat; 3 mayıs. Beklediğim süre; hissediler bir ömür, gerçekte olan 8 ay
beklediğimiz mesaj topiğe ulaştı buradan da doooğru anneler topiğineGeldim iki gözümün çiçeği 2 gün arayla yakaladım seni
Tabii ki de, aksi düşünülemez bu ay da kesin hamileyizbeklediğimiz mesaj topiğe ulaştı buradan da doooğru anneler topiğine
Caniiiiiimmmmm hoşgeldinnn . İnshaAllah bu son olur bebişine kavuşursun hemen ekliyorum kuzumMy_Moonlight06 ben geldiiim, kambersiz olmaz dediler sat 9 Nisan, bat 5 Mayıs. Beklenilen süre 21 ay
Hepimiz için musmutlu bir ay olsunCaniiiiiimmmmm hoşgeldinnn . İnshaAllah bu son olur bebişine kavuşursun hemen ekliyorum kuzum
Hoşgeldin olsun İnshaAllah olucak yakında .. son adet tarihin neydi canım ?11 mayıs beklenen süre 14 ay
Sgaol canım İnshaAllah.. sen adet oldun mu bu ay ?Canım yeni topiğin bize uğur getirsinnn
14 nisanda regl olacağım canımHoşgeldin olsun İnshaAllah olucak yakında .. son adet tarihin neydi canım ?
Tabi gel sohbet edelim.. gir gir şamata yapicazz bir yandan o yüzden relaxxx bir ortam yani takilirikkkkselam kızlar .Ay ay topiklere isim yazdırmayı bıraktım amaa aktif olarak topiklerdeyim hepimize bol şans
Baya varmış canım sen neden acele ettin böyle ? Nisan da gebelik planlamamişmiydin yoksa ?14 nisanda regl olacağım canım
Yumurtlama günü boş geçti malesef iki gün önceki ve bir gün sonrasından da kalacağımı hiç sanmıyorum o yüzden bu ay kesin regl olurum gözüyle bakıyorumBaya varmış canım sen neden acele ettin böyle ? Nisan da gebelik planlamamişmiydin yoksa ?
Kizzz bellimi olur belki benim topik mutluluk getirir.. İnshaAllahTabii ki de, aksi düşünülemez bu ay da kesin hamileyiz
Peki tamam öyle olsun...Yumurtlama günü boş geçti malesef iki gün önceki ve bir gün sonrasından da kalacağımı hiç sanmıyorum o yüzden bu ay kesin regl olurum gözüyle bakıyorum