- 10 Nisan 2016
- 8.525
- 12.612
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Seve seve kuzum hemen eklerim.. sen şimdilik bana son adet tarihini yaz ve birde Ka zamandır beklediğini ben ekleyim hemen bat sonra yazarİzCanım az önce lekelenme başladı adet oldum sabaha eğer olursam bat belli olacak benide ekler misin listene
Yok yavrum yok gece gece gene test yaptım olsa bat günüm çıkardı kızımı öyle öğrenmiştim birde doktor kist var dediydi bana kan bile istemedi okadar emindiSağol canım teşekkür ederimmmmHoşgeldin..
Gebelik olmadığından emindin yani öylemi ?
Hmmm anladım canım o zaman İnshaAllah Mayıs'ta hep beraber sevinirizYok yavrum yok gece gece gene test yaptım olsa bat günüm çıkardı kızımı öyle öğrenmiştim birde doktor kist var dediydi bana kan bile istemedi okadar emindi
12 Mart son adet tarihim ben 7 yıllık evliyim iki gebeligim düşükle sonuçlandı 11 ay sonra kızıma hamile kaldım ilk bebegimden kalan parça kiste çevirdiği için kurtulamıyor un o zikkimdan tedavi görürken araba çarptı bana yatırdılar iğne ilaç vs gitti kist ikinci gebeligimde düşük oldu tam umudumu yitirdim 11 ay sonra kızıma hamile olduğumu öğrendim kızım şimdi 5 yaşında ve yeniden anne olmak istiyorum daha ilk ayda kist geri geldi iyi mi spiral çıkardım peşine hemen kist oluştu yine kısaca 2 ci gebeligime 1 ay oldu denemeye başlayalıSeve seve kuzum hemen eklerim.. sen şimdilik bana son adet tarihini yaz ve birde Ka zamandır beklediğini ben ekleyim hemen bat sonra yazarİz
İnşallah kuzum size kısa gelebilir ama ben çok zor zamanlardan geçtim eşimi bırakıp sana çocuk vercek biriyle evlenmesini bile diyecek kadar zordu yaşadıklarım oysa çok seviyorum eşimi spiral çıkardıktan 2 veya 3 gün sonra yumurtladim ama ilişki 2 gün sonra oldu tutmaz diye düşündüm doğru hissetmişim ki tutmamış kist olmuş sabaha patlarsam pazartesi doktora gidecem hormonla tvs doktor takibinde deneyecek mayısı 12 Mayıs doğum günüm eşime supriz yapmak istiyorumHmmm anladım canım o zaman İnshaAllah Mayıs'ta hep beraber seviniriz
Ahhh canımmmm geçmiş olsunn yaaa.. Rabbime şükür hayattasin... İnshaAllah ikinci kez anne olacaksın dilerimki o bu sayfada olsun ayyy nasıl sevinirimmmm12 Mart son adet tarihim ben 7 yıllık evliyim iki gebeligim düşükle sonuçlandı 11 ay sonra kızıma hamile kaldım ilk bebegimden kalan parça kiste çevirdiği için kurtulamıyor un o zikkimdan tedavi görürken araba çarptı bana yatırdılar iğne ilaç vs gitti kist ikinci gebeligimde düşük oldu tam umudumu yitirdim 11 ay sonra kızıma hamile olduğumu öğrendim kızım şimdi 5 yaşında ve yeniden anne olmak istiyorum daha ilk ayda kist geri geldi iyi mi spiral çıkardım peşine hemen kist oluştu yine kısaca 2 ci gebeligime 1 ay oldu denemeye başlayalı
İnan bana bende çok sevinirim düşünsene bu sayfada doğum günü hediyemi kendime ben veriyorumAhhh canımmmm geçmiş olsunn yaaa.. Rabbime şükür hayattasin... İnshaAllah ikinci kez anne olacaksın dilerimki o bu sayfada olsun ayyy nasıl sevinirimmmm
Ben seni çok iyi anlıyorum.. MashaAllah bak yine Allah bağışlasın bir kızın var benim bir tane bile yok henüz bende iki düşük yaşadım sonuncu Şubat ayında oldu aralarında uzun yıllar var ilki cooook önce oldu bu daha yeni düşün senelerdir yeni ogrendkm herşeyi yumurtlama bilmem ne birde PCOS var İnshaAllah bende Mayıs ayında artık anne adayı olurum aminnnnnİnşallah kuzum size kısa gelebilir ama ben çok zor zamanlardan geçtim eşimi bırakıp sana çocuk vercek biriyle evlenmesini bile diyecek kadar zordu yaşadıklarım oysa çok seviyorum eşimi spiral çıkardıktan 2 veya 3 gün sonra yumurtladim ama ilişki 2 gün sonra oldu tutmaz diye düşündüm doğru hissetmişim ki tutmamış kist olmuş sabaha patlarsam pazartesi doktora gidecem hormonla tvs doktor takibinde deneyecek mayısı 12 Mayıs doğum günüm eşime supriz yapmak istiyorum
İnşallah olacaksinda kuzum dualarimdasin yani sizi anlayabiliyorum evet şükür ki var kızım o olmasa çok zor olurdu herşey ama asla umudunu yitirme bak benim görümcem 14 yıldır 2 düşüğü oldu çocuk yoktu gitti doktora kaç aşılama yaptı olmadı en son özele gitti bı yere 2 kere hamile şimdi 3 Aylin zor geciyo süreci ama çok şükür hayırlısı ile anne olacak pes etmei yok Allah bilir işini duamdasiniz bacilarimBen seni çok iyi anlıyorum.. MashaAllah bak yine Allah bağışlasın bir kızın var benim bir tane bile yok henüz bende iki düşük yaşadım sonuncu Şubat ayında oldu aralarında uzun yıllar var ilki cooook önce oldu bu daha yeni düşün senelerdir yeni ogrendkm herşeyi yumurtlama bilmem ne birde PCOS var İnshaAllah bende Mayıs ayında artık anne adayı olurum aminnnnn
Çok sevindimmm gorumcen adına İnshaAllah sağ salim alır kucağınaİnşallah olacaksinda kuzum dualarimdasin yani sizi anlayabiliyorum evet şükür ki var kızım o olmasa çok zor olurdu herşey ama asla umudunu yitirme bak benim görümcem 14 yıldır 2 düşüğü oldu çocuk yoktu gitti doktora kaç aşılama yaptı olmadı en son özele gitti bı yere 2 kere hamile şimdi 3 Aylin zor geciyo süreci ama çok şükür hayırlısı ile anne olacak pes etmei yok Allah bilir işini duamdasiniz bacilarim
Teşekkür ederim canim benim sende bende hepimizde anne olucaz inşallah duamdasiniz her biriniz burda tek tek hamislim diyecekÇok sevindimmm gorumcen adına İnshaAllah sağ salim alır kucağına
Amiiiinnnnn mübarek günlerde Rabbim sevindrisinnn hepimiziiiTeşekkür ederim canim benim sende bende hepimizde anne olucaz inşallah duamdasiniz her biriniz burda tek tek hamislim diyecek
Bak gabak gibi negatif
Gül diye attım zaten öyle umutsuzluk yok pes etmek yok yaradan bilir işini eminim sen ve bizim gibi tüm yurektne isteyen anneler ne iyi ne güzel anne olacaklarCanım ya güldürdün birde beni
4nisan kuzumPapatyamveben-Mavi kuzummm sein kanama. Ne zaman başlamıştı sat ekliycem çünkü
Hoşgeldin feyzacim
İnshaAllah can bacimmmGül diye attım zaten öyle umutsuzluk yok pes etmek yok yaradan bilir işini eminim sen ve bizim gibi tüm yurektne isteyen anneler ne iyi ne güzel anne olacaklar