Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seve seve kuzum hemen eklerim.. sen şimdilik bana son adet tarihini yaz ve birde Ka zamandır beklediğini ben ekleyim hemen bat sonra yazarİz
12 Mart son adet tarihim ben 7 yıllık evliyim iki gebeligim düşükle sonuçlandı 11 ay sonra kızıma hamile kaldım ilk bebegimden kalan parça kiste çevirdiği için kurtulamıyor un o zikkimdan tedavi görürken araba çarptı bana yatırdılar iğne ilaç vs gitti kist ikinci gebeligimde düşük oldu tam umudumu yitirdim 11 ay sonra kızıma hamile olduğumu öğrendim kızım şimdi 5 yaşında ve yeniden anne olmak istiyorum daha ilk ayda kist geri geldi iyi mi spiral çıkardım peşine hemen kist oluştu yine kısaca 2 ci gebeligime 1 ay oldu denemeye başlayalı

Hmmm anladım canım o zaman İnshaAllah Mayıs'ta hep beraber seviniriz
İnşallah kuzum size kısa gelebilir ama ben çok zor zamanlardan geçtim eşimi bırakıp sana çocuk vercek biriyle evlenmesini bile diyecek kadar zordu yaşadıklarım oysa çok seviyorum eşimi spiral çıkardıktan 2 veya 3 gün sonra yumurtladim ama ilişki 2 gün sonra oldu tutmaz diye düşündüm doğru hissetmişim ki tutmamış kist olmuş sabaha patlarsam pazartesi doktora gidecem hormonla tvs doktor takibinde deneyecek mayısı 12 Mayıs doğum günüm eşime supriz yapmak istiyorum

Ahhh canımmmm geçmiş olsunn yaaa.. Rabbime şükür hayattasin... İnshaAllah ikinci kez anne olacaksın dilerimki o bu sayfada olsun ayyy nasıl sevinirimmmm

Ben seni çok iyi anlıyorum.. MashaAllah bak yine Allah bağışlasın bir kızın var benim bir tane bile yok henüz bende iki düşük yaşadım sonuncu Şubat ayında oldu aralarında uzun yıllar var ilki cooook önce oldu bu daha yeni düşün senelerdir yeni ogrendkm herşeyi yumurtlama bilmem ne birde PCOS var İnshaAllah bende Mayıs ayında artık anne adayı olurum aminnnnn

İnşallah olacaksinda kuzum dualarimdasin yani sizi anlayabiliyorum evet şükür ki var kızım o olmasa çok zor olurdu herşey ama asla umudunu yitirme bak benim görümcem 14 yıldır 2 düşüğü oldu çocuk yoktu gitti doktora kaç aşılama yaptı olmadı en son özele gitti bı yere 2 kere hamile şimdi 3 Aylin zor geciyo süreci ama çok şükür hayırlısı ile anne olacak pes etmei yok Allah bilir işini duamdasiniz bacilarim

Çok sevindimmm gorumcen adına İnshaAllah sağ salim alır kucağına

Elbette kuzum pes etmek yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…