Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide eklermisin yaklaşık 1 yıllık evliyim yeni düşük yaptım ama çok beklemek istemiyorum açıkçası
Hoşgeldin çiçek bacimm Bence de bekleme düşük sonrası gebelik daha cabuk oluyor diyorlar bende Şubat ayında düşük yaptım yeni..

Son adet tarihin ne zaman ve beklediğin adet tarihi ne zaman.. ? Ne zamandır bebiş istiyorsun Bu bigileri bana ver ekleyim seni listeye canım

Meraba bende aranıza yeni katıldım 3 Nisan adet tarihimdi bat 3 Mayıs 5 aydır deniyoruz inşallah bu ay hayırlı haberler alırız hep birlikte

Meraba bende aranıza yeni katıldım 3 Nisan adet tarihimdi bat 3 Mayıs 5 aydır deniyoruz inşallah bu ay hayırlı haberler alırız hep birlikte
Merhaba canım hoşgeldin İnshaAllah hep beraber bu liste hiç kırmızı görmesin İnshaAllah bebişlerle dolsun hemen ekliyorum

Hoşbuldum canim aynen bende öyle okumuştum insallh bu ay hamile kalırız benim yarın son günüm oluyor 1 Mayıs adet tarihim ve 1 yıldır evliyim

Kuzuummm topiğin hayırlı olsunnn
Topik açan hamile kalıyor senib haberini de alalım inşallahhh

Sat 6 nisan bat 4 mayıs
Süre 1.5 yıl..
Hissedilen çokkk daha uzun yıl..

Kuzuummm topiğin hayırlı olsunnn
Topik açan hamile kalıyor senib haberini de alalım inşallahhh

Sat 6 nisan bat 4 mayıs
Süre 1.5 yıl..
Hissedilen çokkk daha uzun yıl..
Caniiiiiimmmmm naber nasılsın Hoşgeldinnn çok teşekkür edeim

İnshaAllah ki hep beraber ya içimde çok büyük bir umut var Haydi hayırlısı

Hemen ekliyorum efenimm

Caniiiiiimmmmm naber nasılsın Hoşgeldinnn çok teşekkür edeim

İnshaAllah ki hep beraber ya içimde çok büyük bir umut var Haydi hayırlısı

Hemen ekliyorum efenimm
Hoşbulduk canımm

İyi olmaya çalışıyorum canım napalım hayat devam ediyor her ay yeni bir başlangıç.. Bu ay ruhumu beslemeye çalışcam doktor fln yok

Ajanda geldin eme hala adet olmadım için bat söyleyemiyorum kist var malum ne zaman patlarim belli değil ama benim iş Mayıs'a kaldı

Ajanda geldin eme hala adet olmadım için bat söyleyemiyorum kist var malum ne zaman patlarim belli değil ama benim iş Mayıs'a kaldı

Canım topigin hayırlı olsun bize uğur getirsin
Sağol canım teşekkür ederimmmm Hoşgeldin..

Gebelik olmadığından emindin yani öylemi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…