- 10 Nisan 2016
- 8.525
- 12.612
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Hoşgeldin çiçek bacimmBenide eklermisin yaklaşık 1 yıllık evliyim yeni düşük yaptım ama çok beklemek istemiyorum açıkçası
Teşekkür ederim canım Hoşgeldin İnshaAllah güzel haberleri verirsin bu topikte
İnşallah canımTeşekkür ederim canım Hoşgeldin İnshaAllah güzel haberleri verirsin bu topikte
Hemen ekliyorum
Tamam canımYa benim biraz karışık ama 3 ay yazabilirsin
Ee hadi bakalım... İnshaAllah bu bbebekler bebiş getirsin sana canımBebeklerim geldi bugünbu sefer olur inşallah
Amin n çok teşekkür ederim canım.. İnshaAllah gerek kalmaz Mayıs'a filanHayırlı olsun canım topiğin ben nisandayım hala ama kafa olarak mayıstayım bu ay pas geçtim kafamdaherkese bol hamişli bir ay diliyorum
Merhaba canım hoşgeldinMeraba bende aranıza yeni katıldım 3 Nisan adet tarihimdi bat 3 Mayıs 5 aydır deniyoruz inşallah bu ay hayırlı haberler alırız hep birlikte
Hoşbuldum canim aynen bende öyle okumuştum insallh bu ay hamile kalırızHoşgeldin çiçek bacimmBence de bekleme düşük sonrası gebelik daha cabuk oluyor diyorlar bende Şubat ayında düşük yaptım yeni..
Son adet tarihin ne zaman ve beklediğin adet tarihi ne zaman.. ? Ne zamandır bebiş istiyorsun Bu bigileri bana ver ekleyim seni listeye canım
Tamam dir canım ekledimm.. innsha Allah burada hepimiz beraber sevincimizi paylaşırızHoşbuldum canim aynen bende öyle okumuştum insallh bu ay hamile kalırızbenim yarın son günüm oluyor 1 Mayıs adet tarihim ve 1 yıldır evliyim
Kuzuummm topiğin hayırlı olsunnnEki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
�
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay Papatyamveben-Mavi 1 Mayıs 2,5 yıl @E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay Cicek63 1
Nisan1
Mayıs1 yıl Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl @dceke 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay @Hemsire47 26
Mart4 Mayıs 1 yıl G Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay @Miskokulubebis 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl My_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir
Caniiiiiimmmmm naber nasılsın HoşgeldinnnKuzuummm topiğin hayırlı olsunnn
Topik açan hamile kalıyorsenib haberini de alalım inşallahhh
Sat 6 nisan bat 4 mayıs
Süre 1.5 yıl..
Hissedilen çokkk daha uzun yıl..
Hoşbulduk canımmCaniiiiiimmmmm naber nasılsın Hoşgeldinnnçok teşekkür edeim
İnshaAllah ki hep beraber ya içimde çok büyük bir umut var Haydi hayırlısı
Hemen ekliyorum efenimm
Yok bu 2. Denemem olcak ovulasyonla canımEe hadi bakalım... İnshaAllah bu bbebekler bebiş getirsin sana canım
İlk kez mi yapicaksin ?
Ajanda geldin eme hala adet olmadım için bat söyleyemiyorumEki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
�
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay Papatyamveben-Mavi 1 Mayıs 2,5 yıl @E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay Cicek63 1
Nisan1
Mayıs1 yıl Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl @dceke 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay @Hemsire47 26
Mart4 Mayıs 1 yıl Teach_Mavi 6
Nisan4 Mayis 1,5 yıl G Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay @Miskokulubebis 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl My_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir
İnshaAllah son olur bebeto bekletmeden gelirYok bu 2. Denemem olcak ovulasyonla canım
Ajanda geldin eme hala adet olmadım için bat söyleyemiyorumkist var malum ne zaman patlarim belli değil ama benim iş Mayıs'a kaldı
Ajanda geldin eme hala adet olmadım için bat söyleyemiyorumkist var malum ne zaman patlarim belli değil ama benim iş Mayıs'a kaldı
Sağol canım teşekkür ederimmmmCanım topigin hayırlı olsunbize uğur getirsin