Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide eklermisin yaklaşık 1 yıllık evliyim yeni düşük yaptım ama çok beklemek istemiyorum açıkçası 🙁
Hoşgeldin çiçek bacimm🥰🤗 Bence de bekleme düşük sonrası gebelik daha cabuk oluyor diyorlar bende Şubat ayında düşük yaptım yeni..

Son adet tarihin ne zaman ve beklediğin adet tarihi ne zaman.. ? Ne zamandır bebiş istiyorsun Bu bigileri bana ver ekleyim seni listeye canım 🥰🤗🌺

Meraba bende aranıza yeni katıldım 3 Nisan adet tarihimdi bat 3 Mayıs 5 aydır deniyoruz inşallah bu ay hayırlı haberler alırız hep birlikte
Merhaba canım hoşgeldin 🥰 İnshaAllah hep beraber bu liste hiç kırmızı görmesin İnshaAllah bebişlerle dolsun 🤗🤗 hemen ekliyorum

Hoşgeldin çiçek bacimm🥰🤗 Bence de bekleme düşük sonrası gebelik daha cabuk oluyor diyorlar bende Şubat ayında düşük yaptım yeni..

Son adet tarihin ne zaman ve beklediğin adet tarihi ne zaman.. ? Ne zamandır bebiş istiyorsun Bu bigileri bana ver ekleyim seni listeye canım 🥰🤗🌺
Hoşbuldum canim aynen bende öyle okumuştum insallh bu ay hamile kalırız 🤰😃🎈benim yarın son günüm oluyor 1 Mayıs adet tarihim ve 1 yıldır evliyim

Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?:KK71::halay::halay::halay::KK31::KK36:

O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....🥰

Kullanıcı adıSon adet tarihiBeklenmeyen adet tarihi😏Bebiş beklediği süreSonuç
@denizderin121 Mart17 Nisan8 ay
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 1 Mayıs2,5 yıl
@E L B A2
Nisan
1 Mayıs8 ay
Cicek63 Cicek63 1
Nisan
1
Mayıs
1 yıl
Mucize1357 Mucize1357 5 Nisan2 Mayıs1 yıl
@dceke7 Nisan3 Mayıs8 ay
@Bayan Kamez3 Nisan3 Mayıs3 yıl
okyanus_es okyanus_es 3
Nisan
3 Mayıs5 ay
@Hemsire4726
Mart
4 Mayıs1 yıl
G Gzmyts53 7
Nisan
7 Mayıs11 ay
@ozguss5 Nisan7 Mayıs3 ay
@Miskokulubebis7
Nisan
7 Mayıs2 yıl
My_Moonlight06 My_Moonlight06 8 Nisan8 Mayısuzun bir süredir
Kuzuummm topiğin hayırlı olsunnn 🤩
Topik açan hamile kalıyor 😅senib haberini de alalım inşallahhh🤩

Sat 6 nisan bat 4 mayıs 🤷‍♀️
Süre 1.5 yıl..
Hissedilen çokkk daha uzun yıl..

Kuzuummm topiğin hayırlı olsunnn 🤩
Topik açan hamile kalıyor 😅senib haberini de alalım inşallahhh🤩

Sat 6 nisan bat 4 mayıs 🤷‍♀️
Süre 1.5 yıl..
Hissedilen çokkk daha uzun yıl..
Caniiiiiimmmmm naber nasılsın Hoşgeldinnn 🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗🌺🌺🌺 çok teşekkür edeim

İnshaAllah ki hep beraber ya içimde çok büyük bir umut var Haydi hayırlısı 😁😁

Hemen ekliyorum efenimm☺️

Caniiiiiimmmmm naber nasılsın Hoşgeldinnn 🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗🌺🌺🌺 çok teşekkür edeim

İnshaAllah ki hep beraber ya içimde çok büyük bir umut var Haydi hayırlısı 😁😁

Hemen ekliyorum efenimm☺️
Hoşbulduk canımm🥰🥰

İyi olmaya çalışıyorum canım napalım hayat devam ediyor her ay yeni bir başlangıç.. Bu ay ruhumu beslemeye çalışcam doktor fln yok😅

Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?:KK71::halay::halay::halay::KK31::KK36:

O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....🥰

Kullanıcı adıSon adet tarihiBeklenmeyen adet tarihi😏Bebiş beklediği süreSonuç
@denizderin121 Mart17 Nisan8 ay
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 1 Mayıs2,5 yıl
@E L B A2
Nisan
1 Mayıs8 ay
Cicek63 Cicek63 1
Nisan
1
Mayıs
1 yıl
Mucize1357 Mucize1357 5 Nisan2 Mayıs1 yıl
@dceke7 Nisan3 Mayıs8 ay
@Bayan Kamez3 Nisan3 Mayıs3 yıl
okyanus_es okyanus_es 3
Nisan
3 Mayıs5 ay
@Hemsire4726
Mart
4 Mayıs1 yıl
Teach_Mavi Teach_Mavi 6
Nisan
4 Mayis1,5 yıl
G Gzmyts53 7
Nisan
7 Mayıs11 ay
@ozguss5 Nisan7 Mayıs3 ay
@Miskokulubebis7
Nisan
7 Mayıs2 yıl
My_Moonlight06 My_Moonlight06 8 Nisan8 Mayısuzun bir süredir
Ajanda geldin eme hala adet olmadım için bat söyleyemiyorum 🥰kist var malum ne zaman patlarim belli değil ama benim iş Mayıs'a kaldı😁

Ajanda geldin eme hala adet olmadım için bat söyleyemiyorum 🥰kist var malum ne zaman patlarim belli değil ama benim iş Mayıs'a kaldı😁

Canım topigin hayırlı olsun 🥰bize uğur getirsin🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sağol canım teşekkür ederimmmm :KK68: Hoşgeldin..🤗🤗☺️🌺

Gebelik olmadığından emindin yani öylemi ?

X