- 10 Nisan 2016
- 8.525
- 12.612
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Kuzum normal bir durum... Yumurtlama Herzaman aynı olmaz.. erken geç ortalarda her an olabiliyor yani ..Kızlar ovalusyon takibi yapacam bu ay da benim yumurtlama günlerim çok değişken sizce neden olabilir? Ve çok geç yumurtluyorum mesela bı ay 18. Günde yumurtlama gördüm ki en etkeni buydu bikac defa 23. 24. Günlerde gördüm 27. Günde hatta bı kere 35.gunde gördüm yani kızlar erken yumurtlama için ne yapmalıyım bu ay polen yemeyi düşünüyorum geçmiş aylarda avakado yediğim çok oldu ama değişmedi durum bu arada bir boş gebelik 4 kimyasal gebelik yaşadım hatta 3 4 gün önce yine doktora gittik eşimde bütün testlerini yaptı bütün değerleri normal aynı şekilde benimde normal herşey biz hep bir sebep aradık neden düşük oluyor diye doktorların dedikleri hep aynı sağlıklı denk gelene kadar deneyin yine aynı şeyler olursa tüp Bebek önerdiler bizde eşimle gelecek kışa kadar deneyelim olmazsa tüp deneyelim dedik üç senelik evliyim.Bana yumurta geliştirici önereceğiniz şeyler varmı?erken yumurtlamak icin
Beslenme dikkat et yürüyüş yap folik asit al mutlaka vitaminler çok önemli ..