Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovalusyon takibi yapacam bu ay da benim yumurtlama günlerim çok değişken sizce neden olabilir? Ve çok geç yumurtluyorum mesela bı ay 18. Günde yumurtlama gördüm ki en etkeni buydu bikac defa 23. 24. Günlerde gördüm 27. Günde hatta bı kere 35.gunde gördüm yani kızlar erken yumurtlama için ne yapmalıyım bu ay polen yemeyi düşünüyorum 🙄 geçmiş aylarda avakado yediğim çok oldu ama değişmedi durum bu arada bir boş gebelik 4 kimyasal gebelik yaşadım hatta 3 4 gün önce yine doktora gittik eşimde bütün testlerini yaptı bütün değerleri normal aynı şekilde benimde normal herşey biz hep bir sebep aradık neden düşük oluyor diye doktorların dedikleri hep aynı sağlıklı denk gelene kadar deneyin yine aynı şeyler olursa tüp Bebek önerdiler bizde eşimle gelecek kışa kadar deneyelim olmazsa tüp deneyelim dedik üç senelik evliyim.Bana yumurta geliştirici önereceğiniz şeyler varmı?erken yumurtlamak icin
Kuzum normal bir durum... Yumurtlama Herzaman aynı olmaz.. erken geç ortalarda her an olabiliyor yani ..

Beslenme dikkat et yürüyüş yap folik asit al mutlaka vitaminler çok önemli ..

İnshaAllah canım filme gerek kalmadan hamiş olursun aminnn..

Ama eğer olmazsa da rahim filmi çok iyi bir şey bende Şubat da yaptırdım .. ondan sonra hamile kalma şansı artıyormuş doktorlar bile söylüyor.. İnshaAllah gerek kalmaz tabi 🥰🥰
Evet ben de duymuştum onu. İnşallah olumlu sonuç alırız. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah bayram müjdelerimizi alırız 🤲🥰🥰

Kuzum normal bir durum... Yumurtlama Herzaman aynı olmaz.. erken geç ortalarda her an olabiliyor yani ..

Beslenme dikkat et yürüyüş yap folik asit al mutlaka vitaminler çok önemli ..
Beslenmeme de dikkat ediyorum ama nebilim kuzu kimileri reglden 5 gün 10 gün sonra yumurtlama görüyor benimki neden böyle bilmiyorum acaba geç regl olduğum için mi normalde de döngüm 33 35 günde birdir pko da yok 🙄anlamadım

Kızlar ovalusyon takibi yapacam bu ay da benim yumurtlama günlerim çok değişken sizce neden olabilir? Ve çok geç yumurtluyorum mesela bı ay 18. Günde yumurtlama gördüm ki en etkeni buydu bikac defa 23. 24. Günlerde gördüm 27. Günde hatta bı kere 35.gunde gördüm yani kızlar erken yumurtlama için ne yapmalıyım bu ay polen yemeyi düşünüyorum 🙄 geçmiş aylarda avakado yediğim çok oldu ama değişmedi durum bu arada bir boş gebelik 4 kimyasal gebelik yaşadım hatta 3 4 gün önce yine doktora gittik eşimde bütün testlerini yaptı bütün değerleri normal aynı şekilde benimde normal herşey biz hep bir sebep aradık neden düşük oluyor diye doktorların dedikleri hep aynı sağlıklı denk gelene kadar deneyin yine aynı şeyler olursa tüp Bebek önerdiler bizde eşimle gelecek kışa kadar deneyelim olmazsa tüp deneyelim dedik üç senelik evliyim.Bana yumurta geliştirici önereceğiniz şeyler varmı?erken yumurtlamak icin
Canım kesinlikle yumurtlama masajı yap ben çok çok faydasını gördüm. Ama bu masaji yaparken ovulasyon testiyle takip etmen gerekiyor yumurtlama gördüğünde masajı bırakman lazım. Benimde adetim düzensizdi doktor bana çok dirençli yumurtaların demişti o kadar igne ve ilaca ragmen cok zor ve geç büyümüştü. Bende yumurtlama masajı yaptım ve 15-16. Günler yumurtlama gördüm. Şimdi adet oldum biter bitmez başlıcam yeniden

Aminnnn papatyammmmm İnshaAllah senin gibi bana da hayırlı olur 😍😍😍🤲🏻🤲🏻

Lekeler başladı sökülür diye düşünüyorum kuzum
Aminn canım 🥰 şükür bebek yoksa hastalık gelsin tabi ki yeni bembeyaz bir sayfa açılsın minik mucize için 😅

Canım kesinlikle yumurtlama masajı yap ben çok çok faydasını gördüm. Ama bu masaji yaparken ovulasyon testiyle takip etmen gerekiyor yumurtlama gördüğünde masajı bırakman lazım. Benimde adetim düzensizdi doktor bana çok dirençli yumurtaların demişti o kadar igne ve ilaca ragmen cok zor ve geç büyümüştü. Bende yumurtlama masajı yaptım ve 15-16. Günler yumurtlama gördüm. Şimdi adet oldum biter bitmez başlıcam yeniden
Aslında bı iki kere denedim ama hergun yapmadım dediğin masajı ovalusyon takibi yapıyorum canım bu sefer her gün yapacam masajı ins işe yarar canım

Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?:KK71::halay::halay::halay::KK31::KK36:

O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....🥰

Kullanıcı adıSon adet tarihiBeklenmeyen adet tarihi😏Bebiş beklediği süreSonuç
D denizderin1 21 Mart17 Nisan8 ay
@Papatyamveben-Mavi01 Mayıs2,5 yıl
E L B A E L B A 01 Mayıs
@dceke07 Nisan03 Mayıs8 ay
Bayan Kamez Bayan Kamez 03 Nisan03 Mayıs3 yıl
@Hemsire4704 Mayıs1 yıl
G Gzmyts53 07
Nisan
07 Mayıs11 ay
@ozguss05 Nisan07 Mayıs
Sosyallanne Sosyallanne 07
Nisan
2 yıl
My_Moonlight06 My_Moonlight06 08 Nisan08 Mayısuzun bir süredir
Benide eklermisin yaklaşık 1 yıllık evliyim yeni düşük yaptım ama çok beklemek istemiyorum açıkçası 🙁

Kızlar hepinize sorum olacak bilen varsa bende pco var amh değerim 14 çok yüksek geldi bana yumurta rezervim fazlaymış pazartesi doktora gidicem ne dicek bakalım. Sizlerde de amh değeri yüksek oln var mı?

Bebeklerim geldi bugün 🐣🐣🐣 bu sefer olur inşallah 🤲🏻

Eklentiler

• IMG_20220408_214830.jpg
    IMG_20220408_214830.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 104
Canım bal çörek otu tarçın kürü yap yumurtlama dönemine kadar sabah akşam bir tatlı kaşığı ye ben bunu yaptığım ay 10.gün yumurtladım ve boyutu 18.5mmdi. İncir yeme prolaktin yükselir

Kızçelerim bunlar kadın ve erkekler için vitaminler . Ben bu ay da olmazsa gelecek ay almayı düşünüyorum. Biri erkek sperm kaliteaini artırırken diğeri yumurta kalitesini artırıyormuş. Sebepsiz infertilite nedeni genelde vitamin eksikliğinden oluyormuş. Bence bunları bi araştırın içeriği çok güzel vitaminler . Yeni adetten çıkmış olan varsa yumurtlamaya kadar bence bundan içsin.

Eklentiler

• EA1C2F73-3B50-4432-A11C-79E4CC5849DD.png
    EA1C2F73-3B50-4432-A11C-79E4CC5849DD.png
    424,6 KB · Görüntüleme: 86
  • 75B748AE-13E6-4088-8A00-46E0CDCCD20F.png
    75B748AE-13E6-4088-8A00-46E0CDCCD20F.png
    319,2 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar hepinize sorum olacak bilen varsa bende pco var amh değerim 14 çok yüksek geldi bana yumurta rezervim fazlaymış pazartesi doktora gidicem ne dicek bakalım. Sizlerde de amh değeri yüksek oln var mı?
Bebişim pco da amh yüksek olması normal çünkü çok fazla yumurta var fakat gelişen olgunlaşan olmuyor . Bana doktorum bu şekilde açıklamıştı . Muhtemelen klomen ve çatlama iğnesi önerebilir.

X