Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
My_Moonlight06 kuzuuum bizim bebişler anneler günü sürprizi yapacak galiba
Sat; 7nisan. Bat; 3 mayıs. Beklediğim süre; hissediler bir ömür, gerçekte olan 8 ay
Hoşgeldinnn bebegimmmm çalışkan arimmm benim hemen ekledim İnshaAllah dediğin gibi olur ben de adet olmaya başladım lekeler sanırım sokulcek çok şükür nasıl sevindim bilemezsin

Evet kesinlikle amaç bu zaten İnshaAllah güzel olacak

My_Moonlight06 kuzummm hayırlı uğurlu olsunnn topiğinn çikolata ve çiçeğimle geldimm bol bebekli anneli olsunnn bekleyişlerimiz hayırla sonuçlansın inşAllah
Ahh benimmmm tatlimmmm.... Allah razı olsun kuzummm .. virrr anam virrr çikalatalari hepimiz adetliyizz nasılsa oruçlu olan yok

bat 1 mayıs
beni de eklermisin canım bat 1 mayıs :)

My_Moonlight06 Canım topiğin uğur getirsin herkese hamişlerle dolsun taşsın inşallah Geçen senenin mayıs lanetinden sonra şimdi bir tırsmadım değil aslında (-kötüyü düşünme kötüyü düşünme) Neyse bu ay ki reglim yarın gelecek büyük ihtimalle ondan sonra yazarım mayıs tarihimi şurada bir yerlerde bekleyeyim bende

Canım hoşgeldinnnnnnn
Aminnnn isnhaAllah

Ay canım geçen sene yoktum girmiyordum kimbilir ne yaşadın ama geri de kaldı.. Bu topikte olumsuzluğa yer yok canımmmm hep pozitif olacağız

Tamam canım sen beni etiketlersin belkide gelemezz adetin bebiş haberin gelirrr kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…