- 6 Nisan 2022
- 24
- 26
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Hoşgeldinnn bebegimmmm çalışkan arimmm benimMy_Moonlight06 kuzuuum bizim bebişler anneler günü sürprizi yapacak galiba
Sat; 7nisan. Bat; 3 mayıs. Beklediğim süre; hissediler bir ömür, gerçekte olan 8 ay
Oyyyssss kuzummmm bu İnshaAllah son olur bebişlerimizle ayriliriz bu topiktenbende geldimmmm tatlıskommm- BAT1 mayıs yazabiliriz :)
Beklenen süre 2,5 yıl
Evet kesinlikle amaç bu zaten İnshaAllah güzel olacakİnşallah kuzum uğurlu geliriz umarım birbirimize8 ayda bir sürü tecrübe biriktirdim hemşireyim doktorlar peşinde koşa koşa heryerden bir şeyler öğrendim birbirimize tecrübelerimizi paylaşırız güzel olacak herkes için inanıyorum
inşallahh canım benimmm, uğurlu gelsin topiğin hepimizeOyyyssss kuzummmm bu İnshaAllah son olur bebişlerimizle ayriliriz bu topiktenhemen ekliyorum kuzumm
Amiiiinnnnn canım İnshaAllah hadi bakalımmminşallahh canım benimmm, uğurlu gelsin topiğin hepimize
Öyle zaten kuzucummmmm benim birtanemmmTopiğin hayırlı olsun bacımmmmmmmmmkendi topiğimmiş gibi hissediyorum
Ahh benimmmm tatlimmmm.My_Moonlight06 kuzummm hayırlı uğurlu olsunnn topiğinn çikolata ve çiçeğimle geldimm bol bebekli anneli olsunnn bekleyişlerimiz hayırla sonuçlansın inşAllah
Hoşgeldin canım inshallahSat 5 Nisan bat 7 Mayıs güzel haberler almak dileğiyle
beni de eklermisin canım bat 1 mayıs :)Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç D denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay Papatyamveben-Mavi 01 Mayıs 2,5 yıl @dceke 07 Nisan 03 Mayıs 8 ay @Hemsire47 04 Mayıs 1 yıl G Gzmyts53 07
Nisan07 Mayıs 11 ay My_Moonlight06 08 Nisan 08 Mayıs uzun bir süredir
Tabiki eklerim canım hoşgeldinbat 1 mayıs
beni de eklermisin canım bat 1 mayıs :)
Amin canım hepimize inşallahKaybın için çok üzgünüm İnshaAllah sağlıklı bir gebelik olur Mayıs ayı Hayır getrisn inshallah
Canım hoşgeldinnnnnnnMy_Moonlight06 Canım topiğin uğur getirsin herkese hamişlerle dolsun taşsın inşallah Geçen senenin mayıs lanetinden sonra şimdi bir tırsmadım değil aslında (-kötüyü düşünme kötüyü düşünme) Neyse bu ay ki reglim yarın gelecek büyük ihtimalle ondan sonra yazarım mayıs tarihimi şurada bir yerlerde bekleyeyim bende
Aminnn Allah razi olsun İnshaAllah bol bol bebiş gelirHayırlı olsun topigin canım bol bebisli olsun