Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo Hoşgeldiniz Hocam

Aminn İnshaAllah umarım hepimiz seviniriz Mayıs ayında.. elbette eklerim son adet tarihiniz nedir ve nezamandir deniyorsunuz ?
Hoş buldum teşekkür ederim
En son 1 Nisan'da regl oldum yaklaşık 30 - 35 gün arası adet oluyorum pcos olduğum için o yüzden bir sonrakine 1 Mayıs dedim . 29 yaşındayım geç kaldım sanırım ama 3 aydır deniyoruz

Kızlar birsey sormak istiyorum biz dün gece eşimle birliktelik yaşadık ve sabah lavaboya gittiğimde silindiğim zaman şeffaf uzayan bir akıntı geldi yumurta akı kıvamında bu ne olabilir

Canım maydonoz ye bulabilirsen brokoli al bol bol yeşillik tüket yumurtalar büyüsün ohh haslanmıs yumurtada misss ceviz fln da at

Tsh güzel prolaktin iyi süper lh ve e 2 için döngünün kaçıncı günündesin canım ? Onlar döngü günlerine göre sürekli değişir yükselirler amh cok kötü değil iyi de değil ama ona takılma her ay yumurtluyorsan problem yok

Günaydın canım haber ver cıkınca güzel haberler insallah

Kızlar birsey sormak istiyorum biz dün gece eşimle birliktelik yaşadık ve sabah lavaboya gittiğimde silindiğim zaman şeffaf uzayan bir akıntı geldi yumurta akı kıvamında bu ne olabilir
Canım o fazla sperm akmıs olabilir bütün spermleri almıyoki vucut fazlasını mutlaka bosaltıyoruz

Benim yaş 38 canım. Bakalım ne diyecek değerlere doktor
Amh kalan yumurta rezervi, yani senin 10 yıl sonra mı 5 yıl sonra mı menapoz zamanının hakkında fikir veriyor, yine de net değil. Ben 40 yaşındayım, 0.87 çıktı, yaşına göre normal dediler. Ama her ay yumurtalıklarımda ortalama 7 tane folikül görünüyor. Doktorlar amha değil ayda kaç folikül olduğuna daha çok önem veriyorlar, amh ıma göre folikülüm iyiymiş… senin yaşına göre 1 çıkması da normal.. yani sonucta 60 yaşına kadar doğurgan olmayacağız. Amh a takılma. He şunu diyebilir doktor, 42-43 yaşına kadar bekleme cocuk için, e zaten beklemiyorsun

Kızlar bende çatlatma iğnemi vuruldum göbekten hadi hayırlısı insallah 10 aydır gelmedi doğum günümde hediyem olsun
Ay hadi inşallah hayırlı güzel pozitifler olsun canım. Bende şimdi çıktım doktordan bu kez haberler güzel yumurta 17-18 mm olmuş bu çok güzel dedi arkalarda 16 mm lik güzel bir yumurta daha var bu ikisi bize yeter dedi. Yarın 23:30 da iğnemi vuruluyorum salı günü 11:30 da aşılama var. Veziir R Random3 My_Moonlight06 ve diğer kızlar.

Katılıyorum sana canim her konuda ozellikle insanlarin kötü oldugu konusunda ben ogluma hamileyken dogumuma 1 ay kala alışverişe cikacagim zaman toplu olarak bebek alisverisi kayinvalidemde benzer seyler soylemisti ya bebege bisey olursa vs vs vs dogmamis cocuga alisveris yapilmaz bu kadar hatta onun yegeniyle ben ayni tarihlerde hamileydim son ayinda o bebegini kaybetti yuksek tansiyondan bi gün kahvalti hazırlarken dediki kayinvalidem bana insallah sendede öyle olur cennet kapisinda şefaatci olur bebegin seni bekler ya bu 8 aylik hamile bi kadina soylenecek lafmi hic unutmuyorum asla aklimdan cikmiyo bu nasil bi sözdür 11 sene oldu ilk gunku gibi aklımda.. bizim şuan aldiklarimiz zaten cuzi rakamlarda seyler ufak battaniye tulum zibin bunlar bizim aylik test paramiza denk...ben burda sizinle paylastim bide yegenimle paylastim aldiklarimi misal kimseyle paylasmadim dediğin gibi insanların agzi durmuyor.. ayrica bebeğimize giydirmek nasip olmazsada bir sürü ihtiyaci olan aileler var yeni dogum yapacak olan birine hediye ederim Allah razı olsun dese yeter mutlu olmama..yani biz aldiklarimizla ne batariz ne cikariz sende umudunu hic kaybetme Herseyin vakti zamani var tip oyle ilerlediki 50 yasindaki kadinlar hamile kaliyor eskidendi o cocuk sahibi olamamak az durumun olsun gönülden dua et Rabbim ol diyor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…