- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.741
Pazartesi değerleri göstereceğim bakalım ne diyecek kuzum benimde yaş 38Kuzum amh orta değer kötü değil, TSH iyi, prolaktin de iyi, diğerlerini tam bilmiyorum ya.
Benimde 1.38 Amh, 31 yaşındayım
Canım hamile iken doktor bana yazmıştı günde yarım alıyordumArkadaşlar ben bugün sağlık ocağına gittim folik asit için. İlk defa kullanacağım folbiol 5 mg yazmış. Kullanan var mı ?
Canım eşim sperm testi yapmış mıydı, değerlerden anlar mısın?Canım hamile iken doktor bana yazmıştı günde yarım alıyordum
Hoş buldum teşekkür ederimOoo Hoşgeldiniz Hocam
Aminn İnshaAllah umarım hepimiz seviniriz Mayıs ayında.. elbette eklerim son adet tarihiniz nedir ve nezamandir deniyorsunuz ?
Morfolojinin karşısında sadece - yazıyor bu ne demek?Sen takılma okadarina belki o günkü spermler için geçerli işini morfolojik sayı... Birsye olmaz ondan siz devam edin ne güzel bak diğer herşey younda MashaAllah
Canım sen neden bu ay yumurta geliştirici ilaçlar kullanmadınHem bence benim bu ay yumurtlama olmayacak ya gecen ay çok akıntım vardı yumurtlama gördüm bu ay birşey yok çok az
Canım maydonoz ye bulabilirsen brokoli al bol bol yeşillik tüket yumurtalar büyüsün ohh haslanmıs yumurtada misss ceviz fln da atCanım benimki daha 13mm ya büyümediki.. çatlasın Salida aynıydı hiç değişmemiş
Yinede havuz yicem avocadolar da çok pahalıydı ya hemde olgun yoktu.. malesef yumurta hasladim yedim hemde köy yumurtası..
Tsh güzel prolaktin iyi süper lh ve e 2 için döngünün kaçıncı günündesin canım ? Onlar döngü günlerine göre sürekli değişir yükselirler amh cok kötü değil iyi de değil ama ona takılma her ay yumurtluyorsan problem yokKızlar kan testi değerlerim asagidaki gibi çıktı bilenler değerlendirebilir mi?partalina_ @Papatyamveben-Mavi @Venev @Fang bakabilir misiniz amh çok mu düşük çıkmış
Amh 1.01
Serbest T4 1.14
Serbest T3 3.47
Prolaktin 10.11
Lh 5.83
E2 80
Tsh 1.63
Fsh 8.8
Bat ne zamanki canım belki olmazsınBen aslında hep buralardayımbatı bekliyorum gelsin ondan sonra gelcem nisanı bitirmedim hala oyüzden bekliyorum
Kız sen ne sandin bizleri sekerpare gibi hatunlarizİnshaAllah kuzummmaminnnnn ayy benim gurubun kızları pek bı datlumuymuşşşş
Günaydın canım haber ver cıkıncaGünaydın canım bu gün randevum var kontrole gidicem bakalım büyümüşmü yumuşlar bakıcaz ona göre aşılama gününü belirleyeceğiz. Dün pek giremedim buralara çok uyumuşumsen napiyosun nasılsın
Kuzum günaydın cıkınca güzel haberlerini bekliyoruz insallahYok canım bu benim daha ilk yumurtlama iğne kullanıyorum ya perşembe günü yumurtalat 12-13 mm di bugün bakacaz ne kadar olduklarına
Asko dujj almaktan hasta oldumGizzzzzzzz aşılama daha mı zevkli sanki de beee bırak enişteye o görevi ıtovbeeee
Canım o fazla sperm akmıs olabilir bütün spermleri almıyoki vucut fazlasını mutlaka bosaltıyoruzKızlar birsey sormak istiyorum biz dün gece eşimle birliktelik yaşadık ve sabah lavaboya gittiğimde silindiğim zaman şeffaf uzayan bir akıntı geldi yumurta akı kıvamında bu ne olabilir
Amh kalan yumurta rezervi, yani senin 10 yıl sonra mı 5 yıl sonra mı menapoz zamanının hakkında fikir veriyor, yine de net değil. Ben 40 yaşındayım, 0.87 çıktı, yaşına göre normal dediler. Ama her ay yumurtalıklarımda ortalama 7 tane folikül görünüyor. Doktorlar amha değil ayda kaç folikül olduğuna daha çok önem veriyorlar, amh ıma göre folikülüm iyiymiş… senin yaşına göre 1 çıkması da normal.. yani sonucta 60 yaşına kadar doğurgan olmayacağız. Amh a takılma. He şunu diyebilir doktor, 42-43 yaşına kadar bekleme cocuk için, e zaten beklemiyorsunBenim yaş 38 canım. Bakalım ne diyecek değerlere doktor
Ay hadi inşallah hayırlı güzel pozitifler olsun canım.Kızlar bende çatlatma iğnemi vuruldum göbekten hadi hayırlısı insallah 10 aydır gelmedi doğum günümde hediyem olsun
Katılıyorum sana canim her konuda ozellikle insanlarin kötü oldugu konusunda ben ogluma hamileyken dogumuma 1 ay kala alışverişe cikacagim zaman toplu olarak bebek alisverisi kayinvalidemde benzer seyler soylemisti ya bebege bisey olursa vs vs vs dogmamis cocuga alisveris yapilmaz bu kadar hatta onun yegeniyle ben ayni tarihlerde hamileydim son ayinda o bebegini kaybetti yuksek tansiyondan bi gün kahvalti hazırlarken dediki kayinvalidem bana insallah sendede öyle olur cennet kapisinda şefaatci olur bebegin seni bekler ya bu 8 aylik hamile bi kadina soylenecek lafmi hic unutmuyorum asla aklimdan cikmiyo bu nasil bi sözdür 11 sene oldu ilk gunku gibi aklımda.. bizim şuan aldiklarimiz zaten cuzi rakamlarda seyler ufak battaniye tulum zibin bunlar bizim aylik test paramiza denk...ben burda sizinle paylastim bide yegenimle paylastim aldiklarimi misal kimseyle paylasmadim dediğin gibi insanların agzi durmuyor.. ayrica bebeğimize giydirmek nasip olmazsada bir sürü ihtiyaci olan aileler var yeni dogum yapacak olan birine hediye ederim Allah razı olsun dese yeter mutlu olmama..yani biz aldiklarimizla ne batariz ne cikariz sende umudunu hic kaybetme Herseyin vakti zamani var tip oyle ilerlediki 50 yasindaki kadinlar hamile kaliyor eskidendi o cocuk sahibi olamamak az durumun olsun gönülden dua et Rabbim ol diyor oluyorKızlar valla ben bebek için şimdiden oyuncaklar kitaplar vs alıp kenara koyuyorum. Bunlar beni motive ediyor elbet bir gün olur diyorum olmazsa da eşe dosta hediye ederim ne zararı var bana diyorum. Ama burda bebeklerine alışveriş yapan annelerin olduğu bir gruba bişey sorduğumda bana bebek var mi diye sordular dedim daha yok. Sonra dediler ki belki olmayacak tedavi gerekecek ona para yatıracaksın harcama şimdiden bakar bakar üzülürsün. Bu cümle beni o kadar negatif etkiledi ki olmama ihtimalini neden sürekli beynimde tutarak kendimi buna odaklayım ki. Insanlar bence gerçekten kötü. Böyle alışverişleriniz hazirliklariniz varsa kimseye söylemeyin derim insanlar konuşurken çok acımasız olabiliyorlar.
Yok canım bizde pazartesi yaptıracağız sperm testini hiç anlamıyorum maalesefCanım eşim sperm testi yapmış mıydı, değerlerden anlar mısın?