Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazı aylar yumurtlama olmuyormuş ve bu normal karşılanıyor. Normalde adetin 12.gününde yumurtlama belirtilerim başlardı. Bu ay hiç bir belirtim yok dediğim gibi ne olur ne olmaz diye pms ye kadar değerlendireyim diyorum. Adete daha var belki belirtisiz çatlar tabi siz bilirsiniz ama 1 kaç gün devam etmek bişey kaybettirmez diye düşünüyorum. 😊
Açıkçası bende öyle düşünüyorum su 4 günü iyi değerlendireyim ki nolur nolmaz sonra gün aşırı devam ederiz diyorum kendimce herifin haberi yok o 2 ay sonra düşünürüz diyodu sprial vardı bende çıkardım geçen ay bu 2ci ayim bakalım nasıl olur mu bebiş 🤗

Gelir gelir merak etme 😁
Ay insallahhh kizzzzz tam yimirtlama günüm bugün arı gibi olmam lazım su 4 günü iyi çalışmam lazım dersime hocam bu ay sınıfta kalmamak için şart bu hayırlısı tabi de hani o kadar çalışmaya geçerli not olsa diyorum hayır dekolte giyim derken bı tarafımı usutecem zatürre olmassam iyi yanı 🤣🤣🤣🤣len hergun burun çekmekten bı ortama giremiyorum düşünsene sen koronamisin diyolar🤣🤣🤣🤣🤣ne bilsinler farklı boyutta olduğunu🤣🤣🤣🤣🤣

Açıkçası bende öyle düşünüyorum su 4 günü iyi değerlendireyim ki nolur nolmaz sonra gün aşırı devam ederiz diyorum kendimce herifin haberi yok o 2 ay sonra düşünürüz diyodu sprial vardı bende çıkardım geçen ay bu 2ci ayim bakalım nasıl olur mu bebiş 🤗
Olur inşallah hakkımızda hayırlısı olsun 🙏

Bende hafif bi kasik ağrısı var onun dışında birşey yok . Birde iftarı fazla kaçırınca midem çok kötü oluyor . Yani acı birşeyler geliyor ağzıma. Diyorum ki galiba çok yedim 🙈 bugün gebelik testi aldım . Bat tarihini bekliyorum . Ne heyecanlıyım ne de umutsuzum . Her oluşumun başımın üzerinde yeri var 💕 hayırlısı olsun da zamanında inşallah olacak 🌸
Canımı mesajını yeni gördüm vallaha.. bildirim gelmemiş bana nedense .. İnshaAllah bebiş vardır son 1 gün kaldı değil mi 😁

Yani şöyle ki son 6 aydır düzenli deniyoruz hsg, hormon,yumurta kontrolü hepsi temiz çıktı şükür…eşimin de spermleri sağlıklı çıktı..klomen ve çatlatma iğnesi oldu en son ama yine olmadı .. doktor akışına bırakmamı istiyor ama yaşımdan dolayı da çok bırakamıyor 34 yaşındayım.. şimdi gonal f vuruldum bugün ilk defa .. bakalım.. rabbim isteyen kimseye aratmasın cidden
Canım şimdi senin adetin devam ediyor mu ne oldu durumun? Yeniden listeye ekleyim mi Mayıs için ?

Normalde 1-2 gün dışında gecikmem. Son 2-3 aydır tam gününde oluyorum. Bu ay aşırı kramplar kasıklarda damar seyirmesi gibi hareketler oldu. Özellikle de bel ağrısı 2 gündür beni mahvediyo.test yapıyorum ama negatif. Sonradan böyle pozitif göreniniz var mı hanımlar ?
Vallaha bence var gibi geldi sende biseyler yarın bir iki güne tekrar yap bence

D denizderin1 canım seni üçüncü kez etiketkledim gelmişsin ama cevab vermemişsin umarım iyisindir senin bat geçeli baya olmuş durumunu bildirir misin canım ?

Garipserce Garipserce canım ne yaptın durum nedir gelen giden yok değil mi hala ?

Y yasmin2384 canım sen tets yapicaktin sonra sesin çıkmadı ne oldu son durum nedir?

Canımı mesajını yeni gördüm vallaha.. bildirim gelmemiş bana nedense .. İnshaAllah bebiş vardır son 1 gün kaldı değil mi 😁

Olsun canım önemli değil 🤭 evet inşallah bir gün kaldı . Niyeyse ben bu ay umutluyum ya. Evet istiyorum ama böyle önceki aylar gibi değil . İçim çok rahat bu ay . Birde ramazan orucunu da güzelce tuttum herhalde ondan da bir rahatlik geldi 😂 herşeyin hayırlısı olsun kafamı çok rahatlattım ben Allah ne dinlemişse başımla gözümle kabulüm🌹

Olsun canım önemli değil 🤭 evet inşallah bir gün kaldı . Niyeyse ben bu ay umutluyum ya. Evet istiyorum ama böyle önceki aylar gibi değil . İçim çok rahat bu ay . Birde ramazan orucunu da güzelce tuttum herhalde ondan da bir rahatlik geldi 😂 herşeyin hayırlısı olsun kafamı çok rahatlattım ben Allah ne dinlemişse başımla gözümle kabulüm🌹
Ayyy canımmmm İnshaAllah ya bende öyleyim mayıstan çok umutluyum ama yumurtam gelişmedi Yaa 3 gündür aynı kaldı ona takıldım biraz doktor belki yine gelişir dedi dene sen yine dedi ama birdahaki aya da hazirladi beni 😔

Ayyy canımmmm İnshaAllah ya bende öyleyim mayıstan çok umutluyum ama yumurtam gelişmedi Yaa 3 gündür aynı kaldı ona takıldım biraz doktor belki yine gelişir dedi dene sen yine dedi ama birdahaki aya da hazirladi beni 😔
Ben ovulasyon ile yumurtlama gördüm . Çatlama da oldu. Herşeyin hayırlısı olsun kuzu bu ayda olmazsa elbet başka bir ayda olacak☺️ er ya da geç olacak 🤭🤭 Allah hayırlısını nasip etsin 🤲🏻🍂

Kızlar ikinci bebek bekleyen ve hsg çekilen var mı gerekli birşey mi ben anlamadım ilk çocuğum 6 ayda oldu 5 yaşında şimdi kızım 2cisi kolay olur derler ama olmadı bir türlü 10 aydır bekliyoruz. 😅
İlki tek ilişkiyle oldu ilk denemede 😁 9 yaşında şimdi. İkinci için 2 yıldır uğraşıyoruz denemediğimiz şey kalmadı olmuyor. Ben de geçen yıl hsg çektirdim dış gebelik geçirmiştim hiçbişey de yok üstelik. Burada da genelde okuduğum hep ikinciler daha zor oluyor. Sana kalmış tabii ama her ihtimali düşünmek lazım

X