- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.701
Aminnn hoşgeldin buradaOlur inşallah hemencik Allah isteyen herkese veriş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn hoşgeldin buradaOlur inşallah hemencik Allah isteyen herkese veriş
Normalde 1-2 gün dışında gecikmem. Son 2-3 aydır tam gününde oluyorum. Bu ay aşırı kramplar kasıklarda damar seyirmesi gibi hareketler oldu. Özellikle de bel ağrısı 2 gündür beni mahvediyo.test yapıyorum ama negatif. Sonradan böyle pozitif göreniniz var mı hanımlar ?Kesinlikle olabilir hala umut var... Belirtilerin de var .. normalde gecikir misin ?
Doktorlar adetn geciktikten 1 hafta sonra yapın diyor zaten o yüzden telaş etme canım
Birde erken gebelik testi mi yaptın?
Ay benimde amh 1,15 çıktı doktor yaşına göre düşük demişti 25 yaş için 2 2,5 olmasını bekliyorlarmış. Senin yaşın kaçtı kuzumKızlar kan testi değerlerim asagidaki gibi çıktı bilenler değerlendirebilir mi? partalina_ Papatyamveben-Mavi Venev M MiuLego bakabilir misiniz amh çok mu düşük çıkmış
Amh 1.01
Serbest T4 1.14
Serbest T3 3.47
Prolaktin 10.11
Lh 5.83
E2 80
Tsh 1.63
Fsh 8.8
Kuzum amh orta değer kötü değil, TSH iyi, prolaktin de iyi, diğerlerini tam bilmiyorum ya.Kızlar kan testi değerlerim asagidaki gibi çıktı bilenler değerlendirebilir mi? partalina_ Papatyamveben-Mavi Venev M MiuLego bakabilir misiniz amh çok mu düşük çıkmış
Amh 1.01
Serbest T4 1.14
Serbest T3 3.47
Prolaktin 10.11
Lh 5.83
E2 80
Tsh 1.63
Fsh 8.8
Ben kullanıyorum canım bana da doktor yazmıştı haftada bir akıyorum. Bazıları her gün sanırım bu benim için daha iyi unutuyorum çünküArkadaşlar ben bugün sağlık ocağına gittim folik asit için. İlk defa kullanacağım folbiol 5 mg yazmış. Kullanan var mı ?
Benim kullanıyordum çok düşük olduğu için çok yüksek bir doz.. yani mutlaka düşük olmalı folik asit fazlası zarar bebeğe hamile kalırsan.. baktırdım miydi sen kanda kaç olduğuna?Arkadaşlar ben bugün sağlık ocağına gittim folik asit için. İlk defa kullanacağım folbiol 5 mg yazmış. Kullanan var mı ?
Yok baktırmadım ya hamilelik düşünenler kullanıyor diye bende gittim doktora sordum ben düşünüyorum almalımıyım dedim ewet veriyoruz dedi 3 ay önceden 12. Haftaya kadar içilmesini tavsiye ediyoruz dedi yazdı. Günde 1 tane al dedi. Acaba içmesem mi ?Benim kullanıyordum çok düşük olduğu için çok yüksek bir doz.. yani mutlaka düşük olmalı folik asit fazlası zarar bebeğe hamile kalırsan.. baktırdım miydi sen kanda kaç olduğuna?
Bana günde 1 tane dedi canım bende biraz baktım yarım alan falan varmış onun için sorayım dedimBen kullanıyorum canım bana da doktor yazmıştı haftada bir akıyorum. Bazıları her gün sanırım bu benim için daha iyi unutuyorum çünkü
Canım şimdi sen bana göre karar verme ama keşke bir kadın doğuma görünseydin önce.. yani sorsan ben gebelik için almak istiyorum folik asit diye normalde 400gm verilir bu 5mg çok yüksek cunki..Yok baktırmadım ya hamilelik düşünenler kullanıyor diye bende gittim doktora sordum ben düşünüyorum almalımıyım dedim ewet veriyoruz dedi 3 ay önceden 12. Haftaya kadar içilmesini tavsiye ediyoruz dedi yazdı. Günde 1 tane al dedi. Acaba içmesem mi ?
Aslında 5 mayısta randevum var ama biraz sabırsız davrandım galiba. Ara vereyim şimdilik zaten birşey kalmadı. Bu ayda tutacağını düşünmediğim için adetin 3.gününe randevu aldım zaten. Teşekkür ederim canım sordum iyiki bugün aldım çünkü 1 tane. Normal de doktor kontrolsüz bişey kullanmam ilaç falanda içmem kolay kolay ama 3 ay önceden başlayın diye heryerde okuyunca bende atladımCanım şimdi sen bana göre karar verme ama keşke bir kadın doğuma görünseydin önce.. yani sorsan ben gebelik için almak istiyorum folik asit diye normalde 400gm verilir bu 5mg çok yüksek cunki..
Ben aslında hep buralardayım batı bekliyorum gelsin ondan sonra gelcem nisanı bitirmedim hala oyüzden bekliyorumKuzucummmmm nerelerdesinn sen buraya gel sık sık yaz canım ya özlettin kendini
Canım sen gebe kalmamış mıydın Mart ayında öyle hatırlıyorum karıştırdım mi acaba ?Ben aslında hep buralardayım batı bekliyorum gelsin ondan sonra gelcem nisanı bitirmedim hala oyüzden bekliyorum
Yok canım doğru hatırlıyosun ama kimyasal oldu malesefCanım sen gebe kalmamış mıydın Mart ayında öyle hatırlıyorum karıştırdım mi acaba ?
Canım çok affedersin.. bilmiyordum vallaha . Hatta geçen dua gurubundan seni hamileler gurubunda listeye alıp dua ettim senin için.. ama olsun yine olur Rabbim büyük..Yok canım doğru hatırlıyosun ama kimyasal oldu malesef
Hiç önemli değil..Canım çok affedersin.. bilmiyordum vallaha . Hatta geçen dua gurubundan seni hamileler gurubunda listeye alıp dua ettim senin için.. ama olsun yine olur Rabbim büyük..
Ben ismimi değiştirdim bir mümine idi benim isim.. seni şubat ayı gurubundan tanıyorum hatta sana şey demiitm ikimizde ovulasyondan sorunlmlu müdür gibiiyiz demiştim cunki ikimiz britek cevab veriyorduk ovulasyon testleri soranlara
Allah razı olsun canısı İnshaAllah buraya gelmezsinnnn daha doğrusu gelirsin ama.mujde ile gelirsin desteğe gelirsinHiç önemli değil..
Dua için çok saol canım burdaki herkeste benim dualarımda biliyorum seni tanıyorum ben
Ara verdik bu ay pek iyi değerlendirdiğim söylenemez olursa büyük sürpriz olur bakalım hayırlısı ne için gelirim görücezAllah razı olsun canısı İnshaAllah buraya gelmezsinnnn daha doğrusu gelirsin ama.mujde ile gelirsin desteğe gelirsin
Olsun hiç belli olmaz bu işler ara vermek iyidir vallaha en güzeli kafa rahat ya belki gol olmuştur hem daha önce oldu ise yine olur yaAra verdik bu ay pek iyi değerlendirdiğim söylenemez olursa büyük sürpriz olur bakalım hayırlısı ne için gelirim görücez