Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle olabilir hala umut var... Belirtilerin de var .. normalde gecikir misin ?

Doktorlar adetn geciktikten 1 hafta sonra yapın diyor zaten o yüzden telaş etme canım

Birde erken gebelik testi mi yaptın?
Normalde 1-2 gün dışında gecikmem. Son 2-3 aydır tam gününde oluyorum. Bu ay aşırı kramplar kasıklarda damar seyirmesi gibi hareketler oldu. Özellikle de bel ağrısı 2 gündür beni mahvediyo.test yapıyorum ama negatif. Sonradan böyle pozitif göreniniz var mı hanımlar ?

Arkadaşlar ben bugün sağlık ocağına gittim folik asit için. İlk defa kullanacağım folbiol 5 mg yazmış. Kullanan var mı ?
Benim kullanıyordum çok düşük olduğu için çok yüksek bir doz.. yani mutlaka düşük olmalı folik asit fazlası zarar bebeğe hamile kalırsan.. baktırdım miydi sen kanda kaç olduğuna?

Benim kullanıyordum çok düşük olduğu için çok yüksek bir doz.. yani mutlaka düşük olmalı folik asit fazlası zarar bebeğe hamile kalırsan.. baktırdım miydi sen kanda kaç olduğuna?
Yok baktırmadım ya hamilelik düşünenler kullanıyor diye bende gittim doktora sordum ben düşünüyorum almalımıyım dedim ewet veriyoruz dedi 3 ay önceden 12. Haftaya kadar içilmesini tavsiye ediyoruz dedi yazdı. Günde 1 tane al dedi. Acaba içmesem mi ?

Yok baktırmadım ya hamilelik düşünenler kullanıyor diye bende gittim doktora sordum ben düşünüyorum almalımıyım dedim ewet veriyoruz dedi 3 ay önceden 12. Haftaya kadar içilmesini tavsiye ediyoruz dedi yazdı. Günde 1 tane al dedi. Acaba içmesem mi ?
Canım şimdi sen bana göre karar verme ama keşke bir kadın doğuma görünseydin önce.. yani sorsan ben gebelik için almak istiyorum folik asit diye normalde 400gm verilir bu 5mg çok yüksek cunki..

Canım şimdi sen bana göre karar verme ama keşke bir kadın doğuma görünseydin önce.. yani sorsan ben gebelik için almak istiyorum folik asit diye normalde 400gm verilir bu 5mg çok yüksek cunki..
Aslında 5 mayısta randevum var ama biraz sabırsız davrandım galiba. Ara vereyim şimdilik zaten birşey kalmadı. Bu ayda tutacağını düşünmediğim için adetin 3.gününe randevu aldım zaten. Teşekkür ederim canım sordum iyiki bugün aldım çünkü 1 tane. Normal de doktor kontrolsüz bişey kullanmam ilaç falanda içmem kolay kolay ama 3 ay önceden başlayın diye heryerde okuyunca bende atladım 😂😂

Yok canım doğru hatırlıyosun ama kimyasal oldu malesef 😔
Canım çok affedersin.. bilmiyordum vallaha . Hatta geçen dua gurubundan seni hamileler gurubunda listeye alıp dua ettim senin için.. ama olsun yine olur Rabbim büyük..

Ben ismimi değiştirdim bir mümine idi benim isim.. seni şubat ayı gurubundan tanıyorum hatta sana şey demiitm ikimizde ovulasyondan sorunlmlu müdür gibiiyiz demiştim cunki ikimiz britek cevab veriyorduk ovulasyon testleri soranlara 🤗🥰

Canım çok affedersin.. bilmiyordum vallaha . Hatta geçen dua gurubundan seni hamileler gurubunda listeye alıp dua ettim senin için.. ama olsun yine olur Rabbim büyük..

Ben ismimi değiştirdim bir mümine idi benim isim.. seni şubat ayı gurubundan tanıyorum hatta sana şey demiitm ikimizde ovulasyondan sorunlmlu müdür gibiiyiz demiştim cunki ikimiz britek cevab veriyorduk ovulasyon testleri soranlara 🤗🥰
Hiç önemli değil..
Dua için çok saol canım burdaki herkeste benim dualarımda🙏 biliyorum seni tanıyorum ben 😊

X