- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.681
İki günde bir adet olana kadar devam et brgun denk gelir eelbet canım canını sıkmaKız ben adetten bugüne 14cu gundeyim yumurtlama belirtisi görmedim ve yarın normalde yumurtlama günüm bu akşam değerlendirdik sence kaç gün daha değerlendireyim tutma şansı için bu önemli benim için
He tamam ozaman kuzum sen kullan madem doktor yaptırmıştı devam et sen canımAma yumurtlamayı beklersem içmek için cok geç kalmış olurum. Doktor bana döngümün 16. Günü 10 gün boyunca 2 kere kullandirmisti. İlac bitince 4. Gün adet oluyordum tam 30 güne denk geliyordu yani, içtim bile başladım canım bu ay olmazsa en azından adetim düzenli olur diye düşünüyorum adet olamamak beni çok sıkıntıya sokuyor ya
Yok kuzum ovu yapmıyorum daha 2. Deneme akışına bıraktım bi de lekelenme gibi değil bildiğin kan geldi anlamadimOvulasyonla takip etmiyor musun canım? Bazen enfeksiyon oluncada lekelenme olur
Aaaa hiç düşünme istediğin gibi davran boşver belki gerek kalmaz ne malum sallaKızlar valla ben bebek için şimdiden oyuncaklar kitaplar vs alıp kenara koyuyorum. Bunlar beni motive ediyor elbet bir gün olur diyorum olmazsa da eşe dosta hediye ederim ne zararı var bana diyorum. Ama burda bebeklerine alışveriş yapan annelerin olduğu bir gruba bişey sorduğumda bana bebek var mi diye sordular dedim daha yok. Sonra dediler ki belki olmayacak tedavi gerekecek ona para yatıracaksın harcama şimdiden bakar bakar üzülürsün. Bu cümle beni o kadar negatif etkiledi ki olmama ihtimalini neden sürekli beynimde tutarak kendimi buna odaklayım ki. Insanlar bence gerçekten kötü. Böyle alışverişleriniz hazirliklariniz varsa kimseye söylemeyin derim insanlar konuşurken çok acımasız olabiliyorlar.
Yumurtlaman geçti mi tahminen yerleşme kanaması olmasın. Bende de olmuştu birkere yerleşme kanaması felan zannetmiştim ama rahim ağzı yaram çıktı kontrole gidince onun tedavisini oldum. Bı kontrole felan git benceYok kuzum ovu yapmıyorum daha 2. Deneme akışına bıraktım bi de lekelenme gibi değil bildiğin kan geldi anlamadim
İyi yapmışsın benimde 15. Gün ya hala 13mm de kaldı yumurtam onun için sordum senin kaçıncı gün diyeÖyle yaptim bende canim degerlendirdim bugunude bide bugunde hep sag tarafim agridi walla ilk defa oldu böyle
Kız bugün benimde batma var alltan alttan hafif ağrım var İnshaAllah büyüyordur yumosÖyle yaptim bende canim degerlendirdim bugunude bide bugunde hep sag tarafim agridi walla ilk defa oldu böyle
HoşgeldinMy_Moonlight06 beni de ekler misiniz listeye. 2. Çocuk ilk deneme bat 7 Mayıs.
Insallah canim olcak bnceKız bugün benimde batma var alltan alttan hafif ağrım var İnshaAllah büyüyordur yumos
Ooo Hoşgeldiniz HocamMerhabalarMarttan beri dolanıyorum buralarda . Pcos var 1 kere klomen 1 kere femara kullandım ama sonuç negatif . Bu ay adet olunca tekrar klomene başlayacağım bazen umutsuz oluyorum bazen içimi umut kaplıyor. Öğretmenim ve çocukları çok seviyorum benim de bir tane bebişim olsun istiyorum artık. İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir hepimiz güzel haberleri alırız bat tarihim 1 Mayıs ekler misiniz beni de
Aa havuc ye catlatir ben yedim klomen aldikdan sonraİyi yapmışsın benimde 15. Gün ya hala 13mm de kaldı yumurtam onun için sordum senin kaçıncı gün diye
Bazı aylar yumurtlama olmuyormuş ve bu normal karşılanıyor. Normalde adetin 12.gününde yumurtlama belirtilerim başlardı. Bu ay hiç bir belirtim yok dediğim gibi ne olur ne olmaz diye pms ye kadar değerlendireyim diyorum. Adete daha var belki belirtisiz çatlar tabi siz bilirsiniz ama 1 kaç gün devam etmek bişey kaybettirmez diye düşünüyorum.Bu doğurgan dönemleri ben gün aşırı yoğunlaşması dusundum hani tam zamanlaması diye yinede kararsız kaldım henüz yumurtlama olmadı
Kuzum benim çatlama dönemlerinde hep olur adetten sonraki 14. Gündeyim bugün. Normalde 12. Gün çatlamam olur. 8 ay evvel falan kontrole gitmistim bi sıkıntı yoktu yoğun bi kanama falan değil ama bilemedim bakalım devam ederse giderimYumurtlaman geçti mi tahminen yerleşme kanaması olmasın. Bende de olmuştu birkere yerleşme kanaması felan zannetmiştim ama rahim ağzı yaram çıktı kontrole gidince onun tedavisini oldum. Bı kontrole felan git bence
Canım benimki daha 13mm ya büyümediki.. çatlasın Salida aynıydı hiç değişmemişAa havuc ye catlatir ben yedim klomen aldikdan sonraiyi geliyomus öyle duydum bide avakado mutlaka tüket fenaa yumurtlama yaptiriyor yani gecen ayda yumurtlamq görmstm ama tabi vitaminlerinde etkisi var
Sat 11 Nisan. Inşallah canım sağol. Sizin ilk mi.Hoşgeldin
Elbette eklerim.. son adet tarihin nedir ? .. Allah bağışlasın ilk evladini İnshaAllah kardeş gelir yakın zamanda
Oh mis köy yumurtasiCanım benimki daha 13mm ya büyümediki.. çatlasın Salida aynıydı hiç değişmemiş
Yinede havuz yicem avocadolar da çok pahalıydı ya hemde olgun yoktu.. malesef yumurta hasladim yedim hemde köy yumurtası..
Evet ilk benim inshallah olursaSat 11 Nisan. Inşallah canım sağol. Sizin ilk mi.
İnshaAllah canım birdeyler yapican bakalimOh mis köy yumurtasiolsun canim sen dene yinede ceviz balik felan ye onlar iyi geliyomus avakadonun icinde asiri folik asit var bide kirmizi meyveler kan yapan yaban mersini varya onlardan bulursan
Olur inşallah hemencik Allah isteyen herkese verişEvet ilk benim inshallah olursa
Hmm evet dalgalanmalar olmuş ama senin yumurtlama daha barizmiş. Şu an kaçıncı gündesin?Eki Görüntüle 3053909
Bendeki örnek dalgalanmalar oldu sonra pik o da ben yumurtladim zannettim bıraktım testi 17ci gün sonra çok ağrım oldu test yaptım tekrar megersem o zaman yumurtlamisim.