Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben adetten bugüne 14cu gundeyim yumurtlama belirtisi görmedim ve yarın normalde yumurtlama günüm bu akşam değerlendirdik sence kaç gün daha değerlendireyim tutma şansı için bu önemli benim için
İki günde bir adet olana kadar devam et brgun denk gelir eelbet canım canını sıkma

He tamam ozaman kuzum sen kullan madem doktor yaptırmıştı devam et sen canım

Aaaa hiç düşünme istediğin gibi davran boşver belki gerek kalmaz ne malum salla

Yok kuzum ovu yapmıyorum daha 2. Deneme akışına bıraktım bi de lekelenme gibi değil bildiğin kan geldi anlamadim
Yumurtlaman geçti mi tahminen yerleşme kanaması olmasın. Bende de olmuştu birkere yerleşme kanaması felan zannetmiştim ama rahim ağzı yaram çıktı kontrole gidince onun tedavisini oldum. Bı kontrole felan git bence

Ooo Hoşgeldiniz Hocam

Aminn İnshaAllah umarım hepimiz seviniriz Mayıs ayında.. elbette eklerim son adet tarihiniz nedir ve nezamandir deniyorsunuz ?

İyi yapmışsın benimde 15. Gün ya hala 13mm de kaldı yumurtam onun için sordum senin kaçıncı gün diye
Aa havuc ye catlatir ben yedim klomen aldikdan sonra iyi geliyomus öyle duydum bide avakado mutlaka tüket fenaa yumurtlama yaptiriyor yani gecen ayda yumurtlamq görmstm ama tabi vitaminlerinde etkisi var

Bu doğurgan dönemleri ben gün aşırı yoğunlaşması dusundum hani tam zamanlaması diye yinede kararsız kaldım henüz yumurtlama olmadı
Bazı aylar yumurtlama olmuyormuş ve bu normal karşılanıyor. Normalde adetin 12.gününde yumurtlama belirtilerim başlardı. Bu ay hiç bir belirtim yok dediğim gibi ne olur ne olmaz diye pms ye kadar değerlendireyim diyorum. Adete daha var belki belirtisiz çatlar tabi siz bilirsiniz ama 1 kaç gün devam etmek bişey kaybettirmez diye düşünüyorum.

Kuzum benim çatlama dönemlerinde hep olur adetten sonraki 14. Gündeyim bugün. Normalde 12. Gün çatlamam olur. 8 ay evvel falan kontrole gitmistim bi sıkıntı yoktu yoğun bi kanama falan değil ama bilemedim bakalım devam ederse giderim

Aa havuc ye catlatir ben yedim klomen aldikdan sonra iyi geliyomus öyle duydum bide avakado mutlaka tüket fenaa yumurtlama yaptiriyor yani gecen ayda yumurtlamq görmstm ama tabi vitaminlerinde etkisi var
Canım benimki daha 13mm ya büyümediki.. çatlasın Salida aynıydı hiç değişmemiş

Yinede havuz yicem avocadolar da çok pahalıydı ya hemde olgun yoktu.. malesef yumurta hasladim yedim hemde köy yumurtası..

Oh mis köy yumurtasi olsun canim sen dene yinede ceviz balik felan ye onlar iyi geliyomus avakadonun icinde asiri folik asit var bide kirmizi meyveler kan yapan yaban mersini varya onlardan bulursan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…