-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.661
Kuzum merhaba ben de dokuz aylik evliyim geçen ay ilk kez denedik olmadı bu ay da hastaydım tam yumurtlama günleri pek değerlendiremedik insallah çok bekletmeden gelir bebislerMerhabalar herkese. 9 aylık evliyim artık bebek için ilk denemelere başladık. Beklediğim adet tarihi 21 nisandı ama malesef 4 gün öncesinde yani 17 nisanda adet oldumilk olduğu için sanırım büyük hayal kırıklığı yaşadım. Ama pes etmek yok değil mi ? Desteklerinizi dualarınızı esirgemeyin benden. Ben de herkes için en hayırlısını en güzelini diliyorum
Korkma canısı rahat ol vallaha hemen şipşak olucakAy cok korkuyorum hsg çektirmekten ben
Kesinlikle olabilir hala umut var... Belirtilerin de var .. normalde gecikir misin ?Hanımlar merhaba. Benim adetim 3.Gün gecikti. Test yaptım gebelik ama akşam negatif. Sabah ilk idrarla değil amagöğüslerim hassas büyüdü ama acı yok. Belimin tam orta yeri kopacak gibi ağrıyo. Bi umut hamile olabilir miyim ?
Ben çekildim tatlım kolaydı .. yani gerekiyorsa yaptır belli olmaz sonradan bir sorun oluştuysa.. saha bata var hem ne bu aceleKızlar ikinci bebek bekleyen ve hsg çekilen var mı gerekli birşey mi ben anlamadım ilk çocuğum 6 ayda oldu 5 yaşında şimdi kızım 2cisi kolay olur derler ama olmadı bir türlü 10 aydır bekliyoruz.
İğne öncesi işlem tamamayaklar havada ben hala sizinleyim
Nasıldı peki? Ben de 15. Gün kullanmaya başladım ovulasyon da yapıyorum koyu çıkıyor bu şekilde. Acaba ilacın etkisi mi diye düşündüm Eki Görüntüle 3053861
Adetin 25ci günü canimCanım bu arada kaçıncı günün bugün senin adet döngüsünün?
Öyle yaptim bende canim degerlendirdim bugunude bide bugunde hep sag tarafim agridi walla ilk defa oldu böyleBence şansın var değerlindir bugünude ne olur ne olmaz.. hiç canını sıkma güzel haber en azından çatlamış çok şükür devamm
Ay valla aylardır bekle bekle cok yoruldum tüm gün evde yalnizim tek odak noktam bu oldu ne yapsam kafamdan atamıyorum yaaaCanım sakin ol.. araştırma bak stresse sokma bebiş varsa hiç faydası yok zararı var.. olacağı varsada olmaz boyle... Sabır işi bu mecbur beklicez canım
Aynen be canısı yanık sal gitsinnnnn kızlar azucuk neşenelenim hadi morelleri yükseklik tutuyoruz aydiiiiii ... HobaaaaaPazartesi oldu canım.. bilemedin salı3-4 gün geçti valla psikolocik olmasın bu amaaan olursa da olsun napak
Çok ağrı olunca kaliteli yumurta derler inşallah tutarÖyle yaptim bende canim degerlendirdim bugunude bide bugunde hep sag tarafim agridi walla ilk defa oldu böyle
Hadi ya öylemi ilk defa duydum ins dedigin gibidirÇok ağrı olunca kaliteli yumurta derler inşallah tutar
Ovulasyonla takip etmiyor musun canım? Bazen enfeksiyon oluncada lekelenme olurKızlar benim şimdi biraz kanamam var normalde çatlama günü kanamam olurdu. Çatlama da 12. Gün olurdu hiç şaşmaz adetim hep 25 ya da 26 günde birdir. Kaçırdım diye üzülüyordum acaba yeni mi çatladı bilemedim valla. Durduk yere neden kanamam olur ki. Bi de normalde catlamada bu kadar koyugelmez akıntının içinde çizgi halinde gelir vallahi hiçbişey anlamadım kafam karisti
EveetHadi ya öylemi ilk defa duydum ins dedigin gibidir
EfferimmmmBu arada yumurtlama dönemi deyim değerlendirmelere başladık
Evet ben görüyorum Yaa gölgeBelirginlesmis mi acaba sabahki testler