Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum merhaba ben de dokuz aylik evliyim geçen ay ilk kez denedik olmadı bu ay da hastaydım tam yumurtlama günleri pek değerlendiremedik insallah çok bekletmeden gelir bebisler

Kesinlikle olabilir hala umut var... Belirtilerin de var .. normalde gecikir misin ?

Doktorlar adetn geciktikten 1 hafta sonra yapın diyor zaten o yüzden telaş etme canım

Birde erken gebelik testi mi yaptın?

Kızlar ikinci bebek bekleyen ve hsg çekilen var mı gerekli birşey mi ben anlamadım ilk çocuğum 6 ayda oldu 5 yaşında şimdi kızım 2cisi kolay olur derler ama olmadı bir türlü 10 aydır bekliyoruz.
Ben çekildim tatlım kolaydı .. yani gerekiyorsa yaptır belli olmaz sonradan bir sorun oluştuysa.. saha bata var hem ne bu acele

Senin yunurtlama oldumu?

Nasıldı peki? Ben de 15. Gün kullanmaya başladım ovulasyon da yapıyorum koyu çıkıyor bu şekilde. Acaba ilacın etkisi mi diye düşündüm Eki Görüntüle 3053861

Bendeki örnek dalgalanmalar oldu sonra pik o da ben yumurtladim zannettim bıraktım testi 17ci gün sonra çok ağrım oldu test yaptım tekrar megersem o zaman yumurtlamisim.

Kızlar valla ben bebek için şimdiden oyuncaklar kitaplar vs alıp kenara koyuyorum. Bunlar beni motive ediyor elbet bir gün olur diyorum olmazsa da eşe dosta hediye ederim ne zararı var bana diyorum. Ama burda bebeklerine alışveriş yapan annelerin olduğu bir gruba bişey sorduğumda bana bebek var mi diye sordular dedim daha yok. Sonra dediler ki belki olmayacak tedavi gerekecek ona para yatıracaksın harcama şimdiden bakar bakar üzülürsün. Bu cümle beni o kadar negatif etkiledi ki olmama ihtimalini neden sürekli beynimde tutarak kendimi buna odaklayım ki. Insanlar bence gerçekten kötü. Böyle alışverişleriniz hazirliklariniz varsa kimseye söylemeyin derim insanlar konuşurken çok acımasız olabiliyorlar.

Kızlar benim şimdi biraz kanamam var normalde çatlama günü kanamam olurdu. Çatlama da 12. Gün olurdu hiç şaşmaz adetim hep 25 ya da 26 günde birdir. Kaçırdım diye üzülüyordum acaba yeni mi çatladı bilemedim valla. Durduk yere neden kanamam olur ki. Bi de normalde catlamada bu kadar koyugelmez akıntının içinde çizgi halinde gelir vallahi hiçbişey anlamadım kafam karisti

Ovulasyonla takip etmiyor musun canım? Bazen enfeksiyon oluncada lekelenme olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…