Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız onu birakta elinde var mı yeni ovulasyon yeniden birtane yap hele bakalım köyü çıkacak mı

Haklısın tugcecim elimden geleni yapicam bakalım İnshaAllah olur ..

Bence şuan başlama yumurtlamayı bekle banada doktor veriş şimdi o ilaçtan ama hemen alma dedi pazartesi al dedi.. zaten yumurtlamayı etkilemezmis bir sorun olmazmış ama yinede hemen kullandirtmadi mesela ..

Bence şuan başlama yumurtlamayı bekle banada doktor veriş şimdi o ilaçtan ama hemen alma dedi pazartesi al dedi.. zaten yumurtlamayı etkilemezmis bir sorun olmazmış ama yinede hemen kullandirtmadi mesela ..
Ama yumurtlamayı beklersem içmek için cok geç kalmış olurum. Doktor bana döngümün 16. Günü 10 gün boyunca 2 kere kullandirmisti. İlac bitince 4. Gün adet oluyordum tam 30 güne denk geliyordu yani, içtim bile başladım canım bu ay olmazsa en azından adetim düzenli olur diye düşünüyorum adet olamamak beni çok sıkıntıya sokuyor ya

Hem bence benim bu ay yumurtlama olmayacak ya gecen ay çok akıntım vardı yumurtlama gördüm bu ay birşey yok çok az

Hem bence benim bu ay yumurtlama olmayacak ya gecen ay çok akıntım vardı yumurtlama gördüm bu ay birşey yok çok az
Bende 2 ay önce olmuştu yumurtlama görmedim ve ilacı da kullandım ama regl olmustum günü gününe geçmedi. Bazı aylarda yumurtlama olmuyormuş bu normalmiş

Bende 2 ay önce olmuştu yumurtlama görmedim ve ilacı da kullandım ama regl olmustum günü gününe geçmedi. Bazı aylarda yumurtlama olmuyormuş bu normalmiş
Evet canım 2-3 gün daha yaparim testi göremezsem yumurtlama bırakıcam diğer ay denerim tekrar

Kız ben adetten bugüne 14cu gundeyim yumurtlama belirtisi görmedim ve yarın normalde yumurtlama günüm bu akşam değerlendirdik sence kaç gün daha değerlendireyim tutma şansı için bu önemli benim için
Merhaba, bende bu ay hiç belirti yaşamadım. Benimde 19 nisan yüksek olan gündü. Ogünü değerlendirdim 1 gün ara vererek devam etmeye karar verdim. Arkadaşlar belirtisiz yumurtlama olabilir dedi birde geç yumurtlamada oluyormuş. Ben bu ay yumurtlama olmadığını düşündüm ama yine de devam edeceğim.

Bu doğurgan dönemleri ben gün aşırı yoğunlaşması dusundum hani tam zamanlaması diye yinede kararsız kaldım henüz yumurtlama olmadı

Bende dalgalanmalar oldu yani bı koyu bı açık ama senin hep pik gibi gebelik testi yaptın mı?
İlaç bitince yapmayı düşündüm. Teşekkür ederim, acaba lh artışına sebep oluyor da o yüzden mi sürekli koyu diye merak ettim bakalım 7 gün sonra bitecek ilacım

İnshaAllah kuzummm aminnnnn ayy benim gurubun kızları pek bı datlumuymuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…