Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıldı peki? Ben de 15. Gün kullanmaya başladım ovulasyon da yapıyorum koyu çıkıyor bu şekilde. Acaba ilacın etkisi mi diye düşündüm
45493E77-B559-4C72-8C84-37BDA3C0E237.jpeg

Merhabalar herkese. 9 aylık evliyim artık bebek için ilk denemelere başladık. Beklediğim adet tarihi 21 nisandı ama malesef 4 gün öncesinde yani 17 nisanda adet oldum 🤦🏻‍♀️ ilk olduğu için sanırım büyük hayal kırıklığı yaşadım. Ama pes etmek yok değil mi ? 😊 Desteklerinizi dualarınızı esirgemeyin benden. Ben de herkes için en hayırlısını en güzelini diliyorum 🤲
Hoşgeldin canım 🥰🌺

Daha yeni başlamışsın hiç telaş yok.. ve stressi uzaklaştıriyoruzzzzz olumlu ve pozitif düşünüyoruz burda negatif olmak yasak 🥰🥰

Elbette burada birbirimiz için varız zaten 🤗 İnshaAllah beraber güzel sonuçlar alacağız..

Bilgilerini aldım seni de listeye ekliyorum.. şimdi diğer beklenen adet 17 Mayıs değil mi ? ☺️

Buldum mesajı canım 😁

Aynen ağrı devam ederse bir gebelik oluşma ihtimali var ama bazılarında gebelik çıkmayabilir bende gecen ay oldu devam etti hatta az da olsa akik biseyker gördük belkide kimyasal geçirdim olabilir..

Yani kısacası mümkün... Ayirdiiiirrrr beaaa neden büle bişi sorarsın :KK59:
Sol yancığıma aarılar girer inceden sızım sızım sızlar 🤨🤨
Sanarım yumurtlarım ama yook beaa çok oldu allettim o işi 😁

Evet doktorlar görebiliyor bunu ultrasonda ama o isler belli olmaz umudunu kirma bazilari cok patavatsiz ya ben ultrasonda bugun gördüm catlamis ama kese boştu 😊 catlamasina bile cok sevindim pkoyum ya hic catlamaz sandim bu bile.mutlu etti beni kadin baya bi sag sol bakti altan muayene etti allahtan umut kesilmez canim
Canım bu arada kaçıncı günün bugün senin adet döngüsünün?

My_Moonlight06 My_Moonlight06 Bacımsu, sen bir kere demiştin ki yumurtlamadaki kasık ağrısı geçmez aynen devam ederse bu bir gebelik belirtisidir.. çabuk söyle doğru mu yalnış mı kesin bilgi mi 🥸
Ben geçen ay klomen ķullandim ilk defa ve çatlatma iğnesi de oldum. Kasık ağrım göğüs hassasiyetim adet olana kadar da devam etti. İlaç kullanmamış biri için belirti olabilir ama benim gibi ilaç kullanmış biri için kesin bilgi diyemeyiz canım.

Bugün adetimin son günü. Ne zaman başlamalıyım denemelere tavsiyeniz nedir bu konuda ?
Tavsiyem kaliteli yumurta için düzgün sağlıklı beslenmen ufak yürüyüşler, folik asit almiyorsan mutlaka al 400mg lik .. avokado ve havuç tüket.. ovulasyon testleri var oradan yumurtlama gününu de takib edebiliyorsun ama şuan adetin bitti..

Bu yüzden hemen çalışmalara başla.. tavsiyem iki günde bir en azından 3 günde bir ama bence en güzeli 2 gün boş,lişki ..iki gün boş ,ilişki şeklinde mutlaka Yumurtlama ya denk getirisin ☺️.. akıntını kontrol et çok yoğun olduğu gunlerde mutlaka ilişki olsun ..

Ben geçen ay klomen ķullandim ilk defa ve çatlatma iğnesi de oldum. Kasık ağrım göğüs hassasiyetim adet olana kadar da devam etti. İlaç kullanmamış biri için belirti olabilir ama benim gibi ilaç kullanmış biri için kesin bilgi diyemeyiz canım.
Evet canım ben de aşılamada ve çatlatma iğnesi kullandığım aylarda hiç dinlemiyordum bile full belirtiydim 🤣 geçen ay ve bu ay hiç bişey kullanmadım. Geçen ay hiç bi hissiyat yoktu. Neyse maksat belirti arayıp oyalanmak.. yoksa çoğu insan 4. haftadan sonra belirti hissediyor

Bende çok yeni ve tecrübesizim☺ ramazan sonrası için uvulasyon testi alip yumurtlama takibi yapmayı düşünüyorum benim eşim yoğun oluyor genelde hafta ici gün asiri imkanımız olamıyor o yuzden.
Ya gün asiri ilişkiye devam ya da uvulasyon testi ile takip edin☺ onun disinda şimdilik çok bir sey yapmamıza gerek yok bence.
Ben testle 3 ay takip edip olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü yaşım da 32.5 artik.
Bence gün aşırı değil de 2 günde bir olsun canım 2 gün boş geçsin ilişki böyle devam et bence en dogurus bu diye biliyorum ve inanıyorum

Bence gün aşırı değil de 2 günde bir olsun canım 2 gün boş geçsin ilişki böyle devam et bence en dogurus bu diye biliyorum ve inanıyorum
Kız ben adetten bugüne 14cu gundeyim yumurtlama belirtisi görmedim ve yarın normalde yumurtlama günüm bu akşam değerlendirdik sence kaç gün daha değerlendireyim tutma şansı için bu önemli benim için 🥺

X