- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.601
Doktordan rica edicem valla aşılama yapsin tamam ekşın güzel ama yeter yani ben bunu dediysem artik düşün yaniHep çalışmak gerek ne zaman tutacağı belli olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktordan rica edicem valla aşılama yapsin tamam ekşın güzel ama yeter yani ben bunu dediysem artik düşün yaniHep çalışmak gerek ne zaman tutacağı belli olmuyor
Yok bende kanda göstermiyordu((Yok canım o öyle anlaşılcak birşey değil ultrasondan.. kese olmadan henüz gebelik sabtayinca ve HCG değerleri kanda düşüşe geçince ozaman anlaşıyor kimyasal olduğu.
Hem genetik hemde yediklerimiz ve ictiklerimizden canım.. eskiler gibi değiliz malesef çürüğüz resmen ..benım annemle, teyzemlerde cabuk hamıle kalmıslar ,
ama kardesım 3sene sonra hamıle kaldı
benımde 3 olacak.
ama buyuk halam cok gec hamıle kalmıs.
genetık de olabilir anlamadım valla nedır
Hsg de smeaerde çok kolay.. önemli olan rahat olmak kasmamak canım.. kafan rahat olacak bebis için herşey diyeceksin.. forumda bir bayan yazmıştı eğer dedi bukadarciik şeye dayanamiycaksak doğum nasıl yapacağız dedi . Ben yorumu görünce dedim işte budur hemen yaptircam dedim yaptırdım ..O zaman normal yani istenen testler canım. HSG çektirdin mi sen canım zor oluyor mu? Birde smear testi zor mu?
Normalde yok gibi görünüyor ama sadece tüplere bakılmıyor rahime de bakılıyor Hsg de perde filan var mı şekli nasıl diyeHanımlar ben Kasım'da üçüz gebelik yaşadım ama olmadı malesef kürtaj olmak zorunda kaldım. 6 ay denemeden sonra hamile kalmıştım doğal yolla. Aralık ayinda kürtaj oldum. Şubattan beri deniyorum yeniden. Sizce hsg çektirmeme gerek var mı benim?
Canım sakin ol.. araştırma bak stresse sokma bebiş varsa hiç faydası yok zararı var.. olacağı varsada olmaz boyle... Sabır işi bu mecbur beklicez canımKizlar ya benim iki gündür çok belirgin tek taraflı kasık ağrım var araştırmaktan delirecem bata 5 gün var ayni durumda olan var mi??
Ay cok korkuyorum hsg çektirmekten benNormalde yok gibi görünüyor ama sadece tüplere bakılmıyor rahime de bakılıyor Hsg de perde filan var mı şekli nasıl diye
Evet çok haklısın Malesef öyle zor gerçekten.. tevekkül etmekten başka çaremiz yok İnshaAllah olur en yakın zamanda.. Bukadar hamile kalabildiğimize şükür İnshaAllah olucak birgünçok benzer süreçler yaşadım ben de canım.. aynı şekilde 10 gün falan gebelik yaşadım kalp atışı olmadı, sonra da keseyi aldılar... 1.5 senedir deniyoruz, benim amh bir tık düşük ama yumurtlama oluyor. eşimde sıkıntı yok. 3-4 kere yumurta geliştirici ilaç, 1 kere aşılama yaptık tutmadı. sabretmeye çalışıyorum, ama zor.. insan yoruluyor. Allah hepimize tez zamanda hayırla nasip etsin inşallah
İnşallah olurBaşladım yine bebiş olmazsa adeti söktürür ne zaman adet olacağımı kestiremiyorum çünkü
Bence şansın var değerlindir bugünude ne olur ne olmaz.. hiç canını sıkma güzel haber en azından çatlamış çok şükür devammCanlar güncelleme yapmak istedim ben türkiyede tedavi gördüm klomen verdi doktr takip yapamamistm bugune sans oldu almanyadaki doktorum hasta diye baska doktor gelmis onun yerine dün gece cok agrim oldu mittelschmerz orta agri vardi klomenden 10 gündür oluyor simdide sag tarafa vurdu arada sola vuruyo gece yatamadm doktora gittm diyorki yumurtan catlama olmus 8 nisan ve 10 nisan degerlendirmistm bide bonibonlular adetin 21 ci günü önemliymis onuda degerlendirdim kese bostu catlama gördü peki nedemek bu simdi ? Gebelik göremedim.ama takip et dedi catlama oldu diye sizce sansim varmidir?
Yumurta oluştuğu için olabilir yumurtlamişsin sen az önce pik de gördüm bugün keisnlikle değerlendir bence hiç duusnme brisey bugün yarın değerlendirBenim yarın canım aşılama için gün belirleyecez dün gitmiştim 1 tane 12-13 mm vardı ne kadar büyüdüğüne bakacaz ama az önce çatlama akıntısı geldi afedersiniz ama yoğun, şeffaf ve bir anda geldi resmen çamaşırım doldu. Sağ kasığımda da batma başladı. Geçen ay böyle akıntı oldu doktora gittiğimde yumurtan çatlıyor demişti adet döngümün de başıydı. Sizce benim yumurtalar büyümeden çatlıyor olabilir mi? Eğer çatlamadıysa bu akıntı niye oldu ki çok canım sıkıldı hemen sabah olsun ya
Çok haklısın kuzum,Hem genetik hemde yediklerimiz ve ictiklerimizden canım.. eskiler gibi değiliz malesef çürüğüz resmen ..
Benim ama ailemde kimsede yok uzun yıllar bekleyen.. herkes zamanında çatır çutur doğurmuş kimsede böyle hikaye yok
Allah razı olsun senden canım çok teşekkür ederim haber verdiğin içinKızlar merhaba doktorlar mayıs ayında 6 gün grev yapacakmış yine 5-6 17-18 26-27 Mayıs özellikle devlette randevu alacak arkadaşlar bilginiz olsun mağdur olmayın
Bugün değerlendirdik ama biz aşılama yapacaktık bu ay yarın sabah kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek.Yumurta oluştuğu için olabilir yumurtlamişsin sen az önce pik de gördüm bugün keisnlikle değerlendir bence hiç duusnme brisey bugün yarın değerlendir
Kuzucummmmm nerelerdesinn sen buraya gel sık sık yaz canım ya özlettin kendiniKızlar merhaba doktorlar mayıs ayında 6 gün grev yapacakmış yine 5-6 17-18 26-27 Mayıs özellikle devlette randevu alacak arkadaşlar bilginiz olsun mağdur olmayın
Buldum mesajı canımMy_Moonlight06 Bacımsu, sen bir kere demiştin ki yumurtlamadaki kasık ağrısı geçmez aynen devam ederse bu bir gebelik belirtisidir.. çabuk söyle doğru mu yalnış mı kesin bilgi mi
Çok teşekkür ederiz sağolun... Allah razı olsun... tamamına erdirsin İnshaAllah sağ salim bebişinize kavuşunKızlar merhaba bu ay gebe kalamayan olursa elimde ovulasyon testleri var.Bu yöntemle hamilelik deneyen varsa kargo ile gönderebilirim (ücretsiz)