- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 35
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.581
Sizlerden öğrendim ovülasyon testini, biraz araştırdım internetten.Bende bir ovülasyon testi yapayım dedim sonuç böyle
Bir yan etkisi yok kullanabilirsin bence düzensizlik varsa. Bende kullandım bu ay bıraktım bakalım yumurtlama kendiliğinden olacak mı.Kizlar ben hamile kalmadan önce 6 ay duphaston kullandım duzenli adet oluyordum bu ilacın sayesinde reglin 16. Günü başlıyordum. Elimde bir kutu duphaston var yine devam etmek istiyorum düzenli adet görmek için. Bildiğim kadariyla bebek varsa da tutunmasina yardımcı oluyor bir zararı yok henüz yumurtlamam da olmadı. Başlasam mı bilemedim
Valla bu ay çok garip gidiyor ya Nisan topiğinde geçen ay ki testleri atmıştım bu kadar koyuluk görmemiştimKızzz dur çatlamaz büyüyodur belli bir büyüklüğe gelmeden çatlamazlar merak etme hadi güzel sonuclar yarın olsan sende aşılamayı yarın hepimiz aynı gün oluruz @Random3 aşılama yrın ben yarın çatlatma sende ol yarına
Evet canım en az 2 saat sıvı alımı kesilmesi gerekiyor ama 3 ten fazla olursa çok koyu çıkabilir. Her gün tekrarlamak gerekiyor bu koyulukta olunca ve silikleşmeye başlayınca değerlendirmek gerekiyor.Sizlerden öğrendim ovülasyon testini, biraz araştırdım internetten.
Sabah ilk değil ikinci idrarla yapılması gerekiyormuş. Daha güvenilir sonuç veriyormuş bu şekilde. Bir de çift çizgi çıkarsa test yapıldıktan 24 saat sonra ilişki öneriliyor. Gebelik şansını artırıyormuş .
Ben de bu ay bu testle takip etmek istiyorum
Hay benim potansiyelimeSende erken yumurtlayıp hamile kalma potansiyeli var
Ertesi gun yaptigim ovulasyon siliklesmistiSende erken yumurtlayıp hamile kalma potansiyeli var
Hamilemisin kuzum kacinci gün bugunBende bir ovülasyon testi yapayım dedim sonuç böyle
Kizlar hepinizden guzel haber alalim ve bunu kahveyle kutlayalim hepimiz ayni saatte kahve yapip gruba atsinKızzz dur çatlamaz büyüyodur belli bir büyüklüğe gelmeden çatlamazlar merak etme hadi güzel sonuclar yarın olsan sende aşılamayı yarın hepimiz aynı gün oluruz @Random3 aşılama yrın ben yarın çatlatma sende ol yarına
Yok canım ovülasyon testim bu yarın yumurtaların büyüklüğüne göre aşılama gününe karar verecez inşallah gebelik testimizi de böyle görürüz bu ayHamilemisin kuzum kacinci gün bugun
Ahahahha aşkımsın aynen öyle yapicimmmSenin aldığın çiçeklerle ilgileniciksin canım sen boşver boşver yok bişi annem yok bişi sen devam et oyalanmaya
Cok kirmizi cikmis ya sanki gebelik gibiYok canım ovülasyon testim bu yarın yumurtaların büyüklüğüne göre aşılama gününe karar verecez inşallah gebelik testimizi de böyle görürüz bu ay
Aminnİnşallah cnm Allah razı olsun hep beraber evlatlarımıza kavuştuğumuz bı ay olsun bı güzel ayların yüzü suyu hürmetine
Ayy en sevdigim yapalım öle bi gün valla atalım kahve yapıpKizlar hepinizden guzel haber alalim ve bunu kahveyle kutlayalim hepimiz ayni saatte kahve yapip gruba atsin️
Canimm ümit hep var guzellikler getirecek bu bahar bu yaz bizlere birbirimize destek olarak olumsuzluklari yok ederek hersey gönlümüzce olacakBende şimdi onu yazicaktim diğer kızları da etiketleyim
@Aziizaam @dceke @Random3 @Dilos6342 @Papatyamveben-Mavi
Kızlar şimdi malesef pek iyi haber değil hala aynı kalmışlar ikiside büyük olan 12mm yarım mm anca belki büyümüş ama aynı sayılı yani neredeyse 13mm sadece
Bir şunu farketti hiç buyumemişlerden iki tane büyümus ama onlarda 9mm anca olmuş onalrdan pek ümit olmaz dedi ama diğer 13mm olan belki sonradna büyüyebilir belli olmaz dedi.. şöyle bir program yaptık.. bu ayı yine değerlendir dedi belli olmaz o yumurtmalama olabilir dedi .. bir yandan da pazartesi gunu duphastron başla dedi gebelik varsa zarar vermiyor yumurtlama ile zaten alakası yok yani eğer hamile kalmadan adetini erken getirmiş oluruz dedi oyalanmamak için... Eğer gebelik olmazsa adet başlar başlamaz ikinci gün tekrar o clomid ilacindan icicem ama bu sefer 3 tane .. ilacı aldıktan ve ilaç bittikten sonra gidicem doktorun yanına.. yadaaaaa gene kalırsam adet olmazsam o ayrı üfffff
Yine şükrediyorum belk büyür çatlar yaaa bugün döngünün 15. Günü PCOS olduğum için belkide geç yumurtlayacam kimisi 20. Günden fazla da yumurtluyor ümit varmı kızlar
Valla ilk guzel haberler verinAyy en sevdigim yapalım öle bi gün valla atalım kahve yapıp
Tamam canım dur bulurum o mesajı ben şimdi gördüm gibi dur18 geçince çatlıyor galiba.. çok da yok aslında 13lükten benim umudum var
Benim yumurtlama ağrım aynen devam ediyor bacım ona ne diceksin.. bi mesajda etiketledim seni ama kaynadı arada
İnşallah canım benimCok kirmizi cikmis ya sanki gebelik gibivalla bu ay guzel haberler bekliyorum aşılama yapanlardan igne kullananlardan kutlama yapicaz
Hep çalışmak gerek ne zaman tutacağı belli olmuyorErtesi gun yaptigim ovulasyon siliklesmisti
Yok canım o öyle anlaşılcak birşey değil ultrasondan.. kese olmadan henüz gebelik sabtayinca ve HCG değerleri kanda düşüşe geçince ozaman anlaşıyor kimyasal olduğu.Canım kimyasal olunca doktor ultrasona bakınca anlaya biliyormu? Yani 17 gün gecikmem oldu...testler gösteriyordu tam koyu olmasa bile..
Başladım yine bebiş olmazsa adeti söktürür ne zaman adet olacağımı kestiremiyorum çünküBir yan etkisi yok kullanabilirsin bence düzensizlik varsa. Bende kullandım bu ay bıraktım bakalım yumurtlama kendiliğinden olacak mı.