Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bir ovülasyon testi yapayım dedim sonuç böyle
Sizlerden öğrendim ovülasyon testini, biraz araştırdım internetten.
Sabah ilk değil ikinci idrarla yapılması gerekiyormuş. Daha güvenilir sonuç veriyormuş bu şekilde. Bir de çift çizgi çıkarsa test yapıldıktan 24 saat sonra ilişki öneriliyor. Gebelik şansını artırıyormuş .
Ben de bu ay bu testle takip etmek istiyorum

Bir yan etkisi yok kullanabilirsin bence düzensizlik varsa. Bende kullandım bu ay bıraktım bakalım yumurtlama kendiliğinden olacak mı.

Valla bu ay çok garip gidiyor ya Nisan topiğinde geçen ay ki testleri atmıştım bu kadar koyuluk görmemiştim bir an önce sabah olsun şu doktora bi gideyim

Evet canım en az 2 saat sıvı alımı kesilmesi gerekiyor ama 3 ten fazla olursa çok koyu çıkabilir. Her gün tekrarlamak gerekiyor bu koyulukta olunca ve silikleşmeye başlayınca değerlendirmek gerekiyor.

Kizlar hepinizden guzel haber alalim ve bunu kahveyle kutlayalim hepimiz ayni saatte kahve yapip gruba atsin

Yok canım ovülasyon testim bu yarın yumurtaların büyüklüğüne göre aşılama gününe karar verecez inşallah gebelik testimizi de böyle görürüz bu ay
Cok kirmizi cikmis ya sanki gebelik gibi valla bu ay guzel haberler bekliyorum aşılama yapanlardan igne kullananlardan kutlama yapicaz

Canimm ümit hep var guzellikler getirecek bu bahar bu yaz bizlere birbirimize destek olarak olumsuzluklari yok ederek hersey gönlümüzce olacak ilaclari falan bilmiyorum bi yorum yapamiycam ama Rabbim emeklerini karsiliksiz birakmiycak bunu hissediyorum

Canım kimyasal olunca doktor ultrasona bakınca anlaya biliyormu? Yani 17 gün gecikmem oldu...testler gösteriyordu tam koyu olmasa bile..
Yok canım o öyle anlaşılcak birşey değil ultrasondan.. kese olmadan henüz gebelik sabtayinca ve HCG değerleri kanda düşüşe geçince ozaman anlaşıyor kimyasal olduğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…