Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gittin mi doktora R Random3
Tatlım dün gitmiştim işte, 1 tane yumurta sonunda güzel gelişmiş. Yarın öğlen aşılama var
Yarını bekliyorum heyecanla kuzum
Sakın olmadı diye düşünme. Pcos olduğu için geç yumurtlama oluyordur canım. Sen düzenli ilişkiyi sakın bırakma günaşırı devam et. Geç büyüyebilir çok normal.

Amin canım sagolasın sizinkinede kardes gelsin en yakın zamanda insallah masallah bizde insallah ilk cocuga kavusabilsek yaş 30 oldu
Amin İnşallah canım, Rabbim tez zamanda kavuştursun Ben 32 yaşında anne oldum, ikinci olursa 34 te doğacak.
İnşallah sizleri bu kadar bekletmez Rabbim

Ahhh ağzından bal damliyoeeerrrr yovrimmmm hadi isnhaAllah bende yürüyüş filan yapayım avocado aldırdım İnshaAllah bulanildiyse oldgun güven hepsini İnshaAllah faydası olur

Ahhh ağzından bal damliyoeeerrrr yovrimmmm hadi isnhaAllah bende yürüyüş filan yapayım avocado aldırdım İnshaAllah bulanildiyse oldgun güven hepsini İnshaAllah faydası olur
Olur tabi faydası olmaz mı.. şükür ki yumurtaların var.. şükür ki büyüyor.. geç büyüyor ama olsun.. geç olsun bizim olsun beeaaa

Ya hiç üzülme canım belki büyürler sen gün aşırı değerlendir bence mutlaka

Merhaba hoşgeldin canım
Aminnn Allah razı olsun İnshaAllah hep beraber seviniriz Rabbim büyük dularimizi geri çevirmez..

Allah bağışlasın bebeğini uyyyy ne tatlıdır MashaAllah

Bilgilerini aldım canım senide ekleyeceğim listeye

Merhabalar Marttan beri dolanıyorum buralarda . Pcos var 1 kere klomen 1 kere femara kullandım ama sonuç negatif . Bu ay adet olunca tekrar klomene başlayacağım bazen umutsuz oluyorum bazen içimi umut kaplıyor. Öğretmenim ve çocukları çok seviyorum benim de bir tane bebişim olsun istiyorum artık. İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir hepimiz güzel haberleri alırız bat tarihim 1 Mayıs ekler misiniz beni de

Aa doğru ben bugün de var kontrol sandım

Kızzz dur çatlamaz büyüyodur belli bir büyüklüğe gelmeden çatlamazlar merak etme hadi güzel sonuclar yarın olsan sende aşılamayı yarın hepimiz aynı gün oluruz R Random3 aşılama yrın ben yarın çatlatma sende ol yarına

18 geçince çatlıyor galiba.. çok da yok aslında 13lükten benim umudum var
Benim yumurtlama ağrım aynen devam ediyor bacım ona ne diceksin.. bi mesajda etiketledim seni ama kaynadı arada
Sağlıklı döllenme olması için kaç mm olunca çatlaması gerekiyor?

Teşekkür ederim canım, Allah razı olsun Bu ay güzel haberler alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…