Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gittin mi doktora R Random3
Tatlım dün gitmiştim işte, 1 tane yumurta sonunda güzel gelişmiş. Yarın öğlen aşılama var 🥰
Yarını bekliyorum heyecanla kuzum 😍
Bende şimdi onu yazicaktim diğer kızları da etiketleyim
@Aziizaam partalina_ partalina_ R Random3 @Dilos6342 @Papatyamveben-Mavi

Kızlar şimdi malesef pek iyi haber değil hala aynı kalmışlar ikiside büyük olan 12mm yarım mm anca belki büyümüş ama aynı sayılı yani neredeyse 13mm sadece 😔

Bir şunu farketti hiç buyumemişlerden iki tane büyümus ama onlarda 9mm anca olmuş onalrdan pek ümit olmaz dedi ama diğer 13mm olan belki sonradna büyüyebilir belli olmaz dedi.. şöyle bir program yaptık.. bu ayı yine değerlendir dedi belli olmaz o yumurtmalama olabilir dedi .. bir yandan da pazartesi gunu duphastron başla dedi gebelik varsa zarar vermiyor yumurtlama ile zaten alakası yok yani eğer hamile kalmadan adetini erken getirmiş oluruz dedi oyalanmamak için... Eğer gebelik olmazsa adet başlar başlamaz ikinci gün tekrar o clomid ilacindan icicem ama bu sefer 3 tane .. ilacı aldıktan ve ilaç bittikten sonra gidicem doktorun yanına.. yadaaaaa gene kalırsam adet olmazsam o ayrı üfffff

Yine şükrediyorum belk büyür çatlar yaaa bugün döngünün 15. Günü PCOS olduğum için belkide geç yumurtlayacam kimisi 20. Günden fazla da yumurtluyor ümit varmı kızlar 😔😔
Sakın olmadı diye düşünme. Pcos olduğu için geç yumurtlama oluyordur canım. Sen düzenli ilişkiyi sakın bırakma günaşırı devam et. Geç büyüyebilir çok normal.

Amin canım sagolasın sizinkinede kardes gelsin en yakın zamanda insallah masallah 😍 bizde insallah ilk cocuga kavusabilsek 🫤🫤 yaş 30 oldu
Amin İnşallah canım, Rabbim tez zamanda kavuştursun 🙏🏻 Ben 32 yaşında anne oldum, ikinci olursa 34 te doğacak.
İnşallah sizleri bu kadar bekletmez Rabbim 🙏🏻

Canım ümitsizliğe kapılmak yok 🤗 ümit hep var.. senin pcosundan dolayı büyük ihtimal geç büyüse de çatlayabilir her gün 1-2mm büyüyormuş.. ama doktorun yumurtaların ilaca verdiği tepkiyi anlamış oldu, dozu ona göre ayarlıyorlar.. çok tepki verip hemen büyümesi de iyi değil, doğru miktarda ilaçla çözülür.. o ilaçlar bir süre daha etki ediyor içmeyi bıraksan da.. sen bu ay mutlaka değerlendir sakın salma.. doktora da sürpriz yaparsın kim bilir 🐥🐥
Ahhh ağzından bal damliyoeeerrrr yovrimmmm 😜🥰🥰🥰😍😍😍😘😘😘😘 hadi isnhaAllah bende yürüyüş filan yapayım avocado aldırdım İnshaAllah bulanildiyse oldgun güven hepsini İnshaAllah faydası olur

Ahhh ağzından bal damliyoeeerrrr yovrimmmm 😜🥰🥰🥰😍😍😍😘😘😘😘 hadi isnhaAllah bende yürüyüş filan yapayım avocado aldırdım İnshaAllah bulanildiyse oldgun güven hepsini İnshaAllah faydası olur
Olur tabi faydası olmaz mı.. şükür ki yumurtaların var.. şükür ki büyüyor.. geç büyüyor ama olsun.. geç olsun bizim olsun beeaaa 🤓

Ya hiç üzülme canım belki büyürler sen gün aşırı değerlendir bence mutlaka 🙏🏻
Bende şimdi onu yazicaktim diğer kızları da etiketleyim
@Aziizaam partalina_ partalina_ R Random3 @Dilos6342 @Papatyamveben-Mavi

Kızlar şimdi malesef pek iyi haber değil hala aynı kalmışlar ikiside büyük olan 12mm yarım mm anca belki büyümüş ama aynı sayılı yani neredeyse 13mm sadece 😔

Bir şunu farketti hiç buyumemişlerden iki tane büyümus ama onlarda 9mm anca olmuş onalrdan pek ümit olmaz dedi ama diğer 13mm olan belki sonradna büyüyebilir belli olmaz dedi.. şöyle bir program yaptık.. bu ayı yine değerlendir dedi belli olmaz o yumurtmalama olabilir dedi .. bir yandan da pazartesi gunu duphastron başla dedi gebelik varsa zarar vermiyor yumurtlama ile zaten alakası yok yani eğer hamile kalmadan adetini erken getirmiş oluruz dedi oyalanmamak için... Eğer gebelik olmazsa adet başlar başlamaz ikinci gün tekrar o clomid ilacindan icicem ama bu sefer 3 tane .. ilacı aldıktan ve ilaç bittikten sonra gidicem doktorun yanına.. yadaaaaa gene kalırsam adet olmazsam o ayrı üfffff

Yine şükrediyorum belk büyür çatlar yaaa bugün döngünün 15. Günü PCOS olduğum için belkide geç yumurtlayacam kimisi 20. Günden fazla da yumurtluyor ümit varmı kızlar 😔😔

Merhaba sevgili arkadaşlar, birkaç gündür bakıyorum grubunuza. Neler yaşadığınızı ve nelere katlandığınızı görüyorum. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Benim bir bebeğim var 9 aylık, yaş geçmeden Mayıs ayında ikinciyi istiyorum. Nisanda denedik olmadı, bu ay sat 18 Nisan, bat 22 Mayıs. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah 🙏🏻
Merhaba hoşgeldin canım 🥰🌺
Aminnn Allah razı olsun İnshaAllah hep beraber seviniriz Rabbim büyük dularimizi geri çevirmez..

Allah bağışlasın bebeğini uyyyy ne tatlıdır MashaAllah 🥰

Bilgilerini aldım canım senide ekleyeceğim listeye 🤗

Merhabalar 🌸 Marttan beri dolanıyorum buralarda . Pcos var 1 kere klomen 1 kere femara kullandım ama sonuç negatif . Bu ay adet olunca tekrar klomene başlayacağım bazen umutsuz oluyorum bazen içimi umut kaplıyor. Öğretmenim ve çocukları çok seviyorum benim de bir tane bebişim olsun istiyorum artık. İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir hepimiz güzel haberleri alırız 🤲 bat tarihim 1 Mayıs ekler misiniz beni de 🌸

Tatlım dün gitmiştim işte, 1 tane yumurta sonunda güzel gelişmiş. Yarın öğlen aşılama var 🥰

Yarını bekliyorum heyecanla kuzum 😍

Sakın olmadı diye düşünme. Pcos olduğu için geç yumurtlama oluyordur canım. Sen düzenli ilişkiyi sakın bırakma günaşırı devam et. Geç büyüyebilir çok normal.
Aa doğru ben bugün de var kontrol sandım 🙏🏻

Bende bir ovülasyon testi yapayım dedim sonuç böyle

Eklentiler

• IMG_20220422_213418.jpg
    IMG_20220422_213418.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 30
Ben yarın gidiyorum canım dün gittiğimde yumurtalar büyümemişti ama 12-13 mm olmuştu sadece doktor cumartesi günü de bakalım ona göre aşılama gününe karar verecez dedi sanırım aşılamaya yetişmeden çatlayacak bunlar 🤷🏻‍♀️
Kızzz dur çatlamaz büyüyodur belli bir büyüklüğe gelmeden çatlamazlar merak etme hadi güzel sonuclar yarın olsan sende aşılamayı yarın hepimiz aynı gün oluruz R Random3 aşılama yrın ben yarın çatlatma sende ol yarına🤣🤣🤣

18 geçince çatlıyor galiba.. çok da yok aslında 13lükten benim umudum var 🙏🏼
Benim yumurtlama ağrım aynen devam ediyor bacım ona ne diceksin.. bi mesajda etiketledim seni ama kaynadı arada 🥸
Sağlıklı döllenme olması için kaç mm olunca çatlaması gerekiyor?

Merhaba hoşgeldin canım 🥰🌺
Aminnn Allah razı olsun İnshaAllah hep beraber seviniriz Rabbim büyük dularimizi geri çevirmez..

Allah bağışlasın bebeğini uyyyy ne tatlıdır MashaAllah 🥰

Bilgilerini aldım canım senide ekleyeceğim listeye 🤗
Teşekkür ederim canım, Allah razı olsun 🙏🏻 Bu ay güzel haberler alırız inşallah 🙏🏻

X