Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum yarın sabah mutlaka 9 da vurun dedi pazar günü ilişkiye girin dedi biz bugün yapalım dedik yarın bosluk pazar ilişki eeken çatlarsa hem sperm olmus olur doktorum üst üste ilişkiyi önermiyor
Bence de öyle yap boş geçmesin ne olur ne olmaz fazlası zarar olmaz yani

Kizlar ben hamile kalmadan önce 6 ay duphaston kullandım duzenli adet oluyordum bu ilacın sayesinde reglin 16. Günü başlıyordum. Elimde bir kutu duphaston var yine devam etmek istiyorum düzenli adet görmek için. Bildiğim kadariyla bebek varsa da tutunmasina yardımcı oluyor bir zararı yok henüz yumurtlamam da olmadı. Başlasam mı bilemedim

Geç yumurtlama olur inşallah bacım

Beni etiketlemene rağmen bildirim gelmedi, kontrol ettim bildirim yok, tesadüfen gördüm.

Kuzum allah tan ümit kesilmez biliyorsun geç döllenmeyle kalırsın sen de pozitifleri görücez insallah bence 3 güne çatlamaya hazır olur 18-19. Gün çatlamış olurlar cok da geç değil avakado havuc incir ceviz fln ye bu arada yumurtalar büyüsün haşlanmış yumurta ye kuzum

Tamam canım öyle yapicam... Birde masajı dneicem birde yürüyüş filan elimden ne geliyorsa yapicammmm

Merhaba sevgili arkadaşlar, birkaç gündür bakıyorum grubunuza. Neler yaşadığınızı ve nelere katlandığınızı görüyorum. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere
Benim bir bebeğim var 9 aylık, yaş geçmeden Mayıs ayında ikinciyi istiyorum. Nisanda denedik olmadı, bu ay sat 18 Nisan, bat 22 Mayıs. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Canım ümitsizliğe kapılmak yok ümit hep var.. senin pcosundan dolayı büyük ihtimal geç büyüse de çatlayabilir her gün 1-2mm büyüyormuş.. ama doktorun yumurtaların ilaca verdiği tepkiyi anlamış oldu, dozu ona göre ayarlıyorlar.. çok tepki verip hemen büyümesi de iyi değil, doğru miktarda ilaçla çözülür.. o ilaçlar bir süre daha etki ediyor içmeyi bıraksan da.. sen bu ay mutlaka değerlendir sakın salma.. doktora da sürpriz yaparsın kim bilir

İnshaAllah kuzucummmm benimmm İnshaAllah iki tane daha gelişmiş ama 9mm ikiside Allahin planı bizim planımız dan daha iyidir belkide iğne olmamı istemedi kendiliğinden olacak belki 50. Gün bile yunurtlayan var
Aynen kuUm belki kendiliğinden olucak

Amin canım sagolasın sizinkinede kardes gelsin en yakın zamanda insallah masallah bizde insallah ilk cocuga kavusabilsek yaş 30 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…