Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şimdi onu yazicaktim diğer kızları da etiketleyim
A airy-fairy partalina_ R Random3 Dilos6342 Papatyamveben-Mavi

Kızlar şimdi malesef pek iyi haber değil hala aynı kalmışlar ikiside büyük olan 12mm yarım mm anca belki büyümüş ama aynı sayılı yani neredeyse 13mm sadece

Bir şunu farketti hiç buyumemişlerden iki tane büyümus ama onlarda 9mm anca olmuş onalrdan pek ümit olmaz dedi ama diğer 13mm olan belki sonradna büyüyebilir belli olmaz dedi.. şöyle bir program yaptık.. bu ayı yine değerlendir dedi belli olmaz o yumurtmalama olabilir dedi .. bir yandan da pazartesi gunu duphastron başla dedi gebelik varsa zarar vermiyor yumurtlama ile zaten alakası yok yani eğer hamile kalmadan adetini erken getirmiş oluruz dedi oyalanmamak için... Eğer gebelik olmazsa adet başlar başlamaz ikinci gün tekrar o clomid ilacindan icicem ama bu sefer 3 tane .. ilacı aldıktan ve ilaç bittikten sonra gidicem doktorun yanına.. yadaaaaa gene kalırsam adet olmazsam o ayrı üfffff

Yine şükrediyorum belk büyür çatlar yaaa bugün döngünün 15. Günü PCOS olduğum için belkide geç yumurtlayacam kimisi 20. Günden fazla da yumurtluyor ümit varmı kızlar

Yaaa heyecanlanmak istemiyorum amaa gözüme giriyoo gerçekte daha net belli sadece sol kasığım batıyor arada bide adet olcam gibi belim ağrıyor bunu unutup nasıl beklicem ben şimdi
Senin aldığın çiçeklerle ilgileniciksin canım sen boşver boşver yok bişi annem yok bişi sen devam et oyalanmaya

Canım evet geç yumurtlayabilirsin düşünmemeye çalış benim pkolu olmadığım halde bile geç yumurtluyorum geçen ay 23. Gün yumurtlafım düşün inşallah sağlıklı bir şekilde büyüyüp artık miniğin gelir sen çabala Rabbime bırak o en hayırlı olanı bilir

3 aydır kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum

Bana da doktorum ovülasyon testini önerdi. Çıkan sonuçlar doğru diyor.
Zaten 1 adet olgunlaşan yumurta ile gebe kalıcaz o yüzden rakamsal değerlere takılma bence.

Bana da doktorum ovülasyon testini önerdi. Çıkan sonuçlar doğru diyor.
Zaten 1 adet olgunlaşan yumurta ile gebe kalıcaz o yüzden rakamsal değerlere takılma bence.
İn şa Allah dediğin gibi olur.Valla benim doktorum demedi..ben kendim hemşire olduğum için..kendim testlere başladım..Benim doktoruma kalsa

İn şa Allah dediğin gibi olur.Valla benim doktorum demedi..ben kendim hemşire olduğum için..kendim testlere başladım..Benim doktoruma kalsa
İçine sinmediyse doktorunu değiştir bence.
Bende doktor sebebiyle gereksiz çok stres yaptım doktor değiştirdim şimdi içim çok rahat. En önemlisi kafa rahatlığı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…