- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.521
İnsan gördükçe almak istiyo değil miGelerken çocuk için aldım..uğur getirir belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan gördükçe almak istiyo değil miGelerken çocuk için aldım..uğur getirir belki
Umarım buna ay herkes civcivine kavuşurGelerken çocuk için aldım..uğur getirir belki
Uğur getirsin diye aldım((İnsan gördükçe almak istiyo değil mi
İnşallah getirir canım benimUğur getirsin diye aldım((
Amin canımUmarım buna ay herkes civcivine kavuşur
İn şa Allah canımİnşallah getirir canım benim
İnşallah cnm Allah razı olsun hep beraber evlatlarımıza kavuştuğumuz bı ay olsun bı güzel ayların yüzü suyu hürmetineEkledim bile Hoşgeldin
İnshaAllah bu güzel müjdeyi beraber paylaşırız
Bende şimdi onu yazicaktim diğer kızları da etiketleyim
Benim de bugün 15. Hala ayni kalmış 2 gündür buyumemiş belki yarım mm anca ... Belkide geç yumurtlayacagiz canımBugün 16. Gün
Senin aldığın çiçeklerle ilgileniciksin canım sen boşver boşver yok bişi annem yok bişi sen devam et oyalanmayaYaaa heyecanlanmak istemiyorum amaa gözüme giriyoo gerçekte daha net belli sadece sol kasığım batıyor arada bide adet olcam gibi belim ağrıyor bunu unutup nasıl beklicem ben şimdi
Canım evet geç yumurtlayabilirsin düşünmemeye çalış benim pkolu olmadığım halde bile geç yumurtluyorum geçen ay 23. Gün yumurtlafım düşün inşallah sağlıklı bir şekilde büyüyüp artık miniğin gelir sen çabala Rabbime bırak o en hayırlı olanı bilirBende şimdi onu yazicaktim diğer kızları da etiketleyim
A airy-fairy partalina_ R Random3 Dilos6342 Papatyamveben-Mavi
Kızlar şimdi malesef pek iyi haber değil hala aynı kalmışlar ikiside büyük olan 12mm yarım mm anca belki büyümüş ama aynı sayılı yani neredeyse 13mm sadece
Bir şunu farketti hiç buyumemişlerden iki tane büyümus ama onlarda 9mm anca olmuş onalrdan pek ümit olmaz dedi ama diğer 13mm olan belki sonradna büyüyebilir belli olmaz dedi.. şöyle bir program yaptık.. bu ayı yine değerlendir dedi belli olmaz o yumurtmalama olabilir dedi .. bir yandan da pazartesi gunu duphastron başla dedi gebelik varsa zarar vermiyor yumurtlama ile zaten alakası yok yani eğer hamile kalmadan adetini erken getirmiş oluruz dedi oyalanmamak için... Eğer gebelik olmazsa adet başlar başlamaz ikinci gün tekrar o clomid ilacindan icicem ama bu sefer 3 tane .. ilacı aldıktan ve ilaç bittikten sonra gidicem doktorun yanına.. yadaaaaa gene kalırsam adet olmazsam o ayrı üfffff
Yine şükrediyorum belk büyür çatlar yaaa bugün döngünün 15. Günü PCOS olduğum için belkide geç yumurtlayacam kimisi 20. Günden fazla da yumurtluyor ümit varmı kızlar
3 aydır kusura bakmayın eklemeyi unutmuşumMerhaba Hoşgeldin
Kaybın için üzgünüm sağlık olsun Hayirlsii buymuş demekki.. İnshaAllah en yakın zamanda müjdeyi verirsin bizlere
Topic sahibi olduğum için ben ekleyebilirim canım senide ekliyecegim birazdan ,.
Şimdi yeni adet tarihim 29 nisan mi?
Birde ne zamandır bebiş istiyorsun canım ?
Bana da doktorum ovülasyon testini önerdi. Çıkan sonuçlar doğru diyor.Her ay yumurtanı görüyorum..ama işte testle takip yapıyorum..testler bilmiyorum yalnış gösteriyormu..yoksa doğrumu.Düşünüyorum acaba başka bir sorunum yok..bundanmı hamile kalamıyorum..ilaç bile yazsa alırım...yazmıyorki..mesaja bakmış..cevab yok hala..
İn şa Allah dediğin gibi olur.Valla benim doktorum demedi..ben kendim hemşire olduğum için..kendim testlere başladım..Benim doktoruma kalsaBana da doktorum ovülasyon testini önerdi. Çıkan sonuçlar doğru diyor.
Zaten 1 adet olgunlaşan yumurta ile gebe kalıcaz o yüzden rakamsal değerlere takılma bence.
İçine sinmediyse doktorunu değiştir bence.İn şa Allah dediğin gibi olur.Valla benim doktorum demedi..ben kendim hemşire olduğum için..kendim testlere başladım..Benim doktoruma kalsa
Kesinlikle değişecem..buradakı kızlar sağolsun..ama şimdilik denicez..yeni çektirdim filmİçine sinmediyse doktorunu değiştir bence.
Bende doktor sebebiyle gereksiz çok stres yaptım doktor değiştirdim şimdi içim çok rahat. En önemlisi kafa rahatlığı zaten.
Geç olsun güç olmasın diyelimBenim de bugün 15. Hala ayni kalmış 2 gündür buyumemiş belki yarım mm anca ... Belkide geç yumurtlayacagiz canım
Merhaba serencim HoşgeldinMy_Moonlight06 cnm beni de eklermisin 20.nisan ve bat 22.mayis. 4 yıl :-(