Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niqu canım sonucun cok iyi değil evet kötü de değil bak ben doktoru takip ediyorum ya orda 0.01 ler amh ı hamile kalıyor önemli olan senin her ay yumurtluyor olman sonuca takılma

Şimdi koyuluğu daha net bu fotoda
Yani ne bilim ben reglim bitti 3. Gunu yaptim sonuc koyu renkti takvime gore yumurtlamam yarindan sonra bugun yine lh koyulasiyor seninde regl olmadan önce yanlis hatirlamiyosam testlerinde yalanci cizgiler belirmisti benimde gecen ay o sekilde belirmisti hatta bu ayda ayni sekilde belirdi kuzu sknti bizlerdemi acaba en alttaki bugun yaptigim

Eklentiler

• image.jpg
    156,9 KB · Görüntüleme: 35
Niqu canım sonucun cok iyi değil evet kötü de değil bak ben doktoru takip ediyorum ya orda 0.01 ler amh ı hamile kalıyor önemli olan senin her ay yumurtluyor olman sonuca takılma
Her ay yumurtanı görüyorum..ama işte testle takip yapıyorum..testler bilmiyorum yalnış gösteriyormu..yoksa doğrumu.Düşünüyorum acaba başka bir sorunum yok..bundanmı hamile kalamıyorum..ilaç bile yazsa alırım...yazmıyorki..mesaja bakmış..cevab yok hala..

Merhaba Hoşgeldin
Kaybın için üzgünüm sağlık olsun Hayirlsii buymuş demekki.. İnshaAllah en yakın zamanda müjdeyi verirsin bizlere

Topic sahibi olduğum için ben ekleyebilirim canım senide ekliyecegim birazdan ,.

Şimdi yeni adet tarihim 29 nisan mi?

Birde ne zamandır bebiş istiyorsun canım ?

Kuzum senin de epey koyu değerlendir bari boş geçme. Var bizde bi haller hayra çıksın inşallah ne diyelim

KuZum amh için ilaç yok sen düzenli yumurtalarını takip et bu ay hsg çektirdin bak bakalım olmazsa sende mfk ürünlerinden al eşinle kullanın

Hoşbuldummmm
Sat 31 mart
Yeni adet tarihimi kestiremiyorum değişkenoldugu için 23 nisandan itibaren 29 nisana kadar adet olmam lazım normal şartlarda. Ben o yuzden en son tarihi 29 nisanı yazdırayım diyorum size

Hoşbuldummmm
Sat 31 mart
Yeni adet tarihimi kestiremiyorum değişkenoldugu için 23 nisandan itibaren 29 nisana kadar adet olmam lazım normal şartlarda. Ben o yuzden en son tarihi 29 nisanı yazdırayım diyorum size
Yani 23 ila 30 gun arası adet oldugum için hamilelik süphemin baslaması son adet olacagım 29 nisan olucak.

KuZum amh için ilaç yok sen düzenli yumurtalarını takip et bu ay hsg çektirdin bak bakalım olmazsa sende mfk ürünlerinden al eşinle kullanın
Bana sonra cevab olarak bunları yazdı..[22.04, 18:31] Tamam canım adetin 3. Günü görüşelim takip yapalım
[22.04, 18:31] Amh değerin normal
[22.04, 18:31] Yanlış anlamışssın normal demek istedim
Bunları yazdı ve ben anladımki..ben bu doktora demesem..bu hemen bana aşılama..tüp bebek yapıcak.Kesinlikle doktoru değişecez.

Alın size bir bilgi napıyosanız yapın anladığım kadarıyla yumurtlama öncesi ortası ve sonrası değerler bu şekilde

Eklentiler

• 580096A3-98D4-4B74-9DD2-641F40D12079.png
    240,2 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…