- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.501
İnşallah kuzucum ardınızdan geleceğim yine bu ay da hamileyizBu şimdi zor olanın cazibesi değil de ne?? İnşallah enişte yorgunluktan sızmaz da bu ay çalışmalar iyi gider.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzucum ardınızdan geleceğim yine bu ay da hamileyizBu şimdi zor olanın cazibesi değil de ne?? İnşallah enişte yorgunluktan sızmaz da bu ay çalışmalar iyi gider.
Yok eskisine çarpı koydum kuzum yenisi var bak assagida o yeniden ekledim ya seniCanım benim bat 21 mayıs
Neden çarpı koydun anlamadım
Yani ne bilim ben reglim bitti 3. Gunu yaptim sonuc koyu renkti takvime gore yumurtlamam yarindan sonra bugun yine lh koyulasiyor seninde regl olmadan önce yanlis hatirlamiyosam testlerinde yalanci cizgiler belirmisti benimde gecen ay o sekilde belirmisti hatta bu ayda ayni sekilde belirdi kuzu sknti bizlerdemi acaba en alttaki bugun yaptigimŞimdi koyuluğu daha net bu fotoda
Her ay yumurtanı görüyorum..ama işte testle takip yapıyorum..testler bilmiyorum yalnış gösteriyormu..yoksa doğrumu.Düşünüyorum acaba başka bir sorunum yok..bundanmı hamile kalamıyorum..ilaç bile yazsa alırım...yazmıyorki..mesaja bakmış..cevab yok hala..Niqu canım sonucun cok iyi değil evet kötü de değil bak ben doktoru takip ediyorum ya orda 0.01 ler amh ı hamile kalıyor önemli olan senin her ay yumurtluyor olman sonuca takılma
Ben kendii kendimi nasıl ekledim bilmiyorum son adet tarihim 31 mart... 23 ila 30 gunde bir adet oluyorum geçen sene temmuzda trizomi 18den bebeğimi kaybettim... 19 nisanda(20.gunumde) erken test yaptım negatif cıktı cok umudum yok 29 nisanı son ihtimal olarak kaydettim o gune kadar olmazsam suphelenicem cunku. Gogus agrısı vajinada aggrı gibi adet belirtilerim var geçen seneki bebegim geç döllenme ile olmuştu belki yine aynıdır diye hala umut ediyorum...
Kuzum senin de epey koyu değerlendir bari boş geçme. Var bizde bi haller hayra çıksın inşallah ne diyelimYani ne bilim ben reglim bitti 3. Gunu yaptim sonuc koyu renkti takvime gore yumurtlamam yarindan sonra bugun yine lh koyulasiyor seninde regl olmadan önce yanlis hatirlamiyosam testlerinde yalanci cizgiler belirmisti benimde gecen ay o sekilde belirmisti hatta bu ayda ayni sekilde belirdi kuzu sknti bizlerdemi acaba en alttaki bugun yaptigim
Dün gece degerlendirdim yeter daaKuzum senin de epey koyu değerlendir bari boş geçme. Var bizde bi haller hayra çıksın inşallah ne diyelim
Tabii ki de her zamanki gibiİnşallah kuzucum ardınızdan geleceğim yine bu ay da hamileyiz
KuZum amh için ilaç yok sen düzenli yumurtalarını takip et bu ay hsg çektirdin bak bakalım olmazsa sende mfk ürünlerinden al eşinle kullanınHer ay yumurtanı görüyorum..ama işte testle takip yapıyorum..testler bilmiyorum yalnış gösteriyormu..yoksa doğrumu.Düşünüyorum acaba başka bir sorunum yok..bundanmı hamile kalamıyorum..ilaç bile yazsa alırım...yazmıyorki..mesaja bakmış..cevab yok hala..
HoşbuldummmmMerhaba Hoşgeldin
Kaybın için üzgünüm sağlık olsun Hayirlsii buymuş demekki.. İnshaAllah en yakın zamanda müjdeyi verirsin bizlere
Topic sahibi olduğum için ben ekleyebilirim canım senide ekliyecegim birazdan ,.
Şimdi yeni adet tarihim 29 nisan mi?
Birde ne zamandır bebiş istiyorsun canım ?
Yani 23 ila 30 gun arası adet oldugum için hamilelik süphemin baslaması son adet olacagım 29 nisan olucak.Hoşbuldummmm
Sat 31 mart
Yeni adet tarihimi kestiremiyorum değişkenoldugu için 23 nisandan itibaren 29 nisana kadar adet olmam lazım normal şartlarda. Ben o yuzden en son tarihi 29 nisanı yazdırayım diyorum size
Bana sonra cevab olarak bunları yazdı..[22.04, 18:31] Tamam canım adetin 3. Günü görüşelim takip yapalımKuZum amh için ilaç yok sen düzenli yumurtalarını takip et bu ay hsg çektirdin bak bakalım olmazsa sende mfk ürünlerinden al eşinle kullanın
28ine kadar bekleyeceğim. Bugün yine ara ara kasığımın sol tarafında sızlama oluyor.. İnşallah adet olmamHiç öyle düşünme canım burda bir çok arkadaş var erken gebelik testi de olsa adet gününe yakın çıkıyor
İnşallah canım benim28ine kadar bekleyeceğim. Bugün yine ara ara kasığımın sol tarafında sızlama oluyor.. İnşallah adet olmam