Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kilo da çok faktörü var bu hormonun.
Birşey diyim ben zayıfım üstte komşumdan kadın 100 kilo kesin var üstünü bilmem ama hamile hep triodim var diyerek şikayet eden birisiydi. Bende herşey normal triod de süperdi olmadı zamanı mı var sabrımız mı deneniyor hangi arının yuvasına çomak soktum bilmiyorm ama bilemedim bu işleri pek

İnşAllah hayırlısı olsun kuzum. Kalırsa daja güzel olur elbet ama her şeyden önce hayırlısı inşallah
Evet canım herzaman hayırlısı. Bazen imkanlar neyi gerektirirse öyle yaşamak zorunda oluyor insan. Rabbim sağlık sıhhat versin birde uşak

Bende evlenene kadar adetim herseyim normaldi evlendikten sonra herşey alt üst oldu adetim duzensizlesti tiroid çıktı hele d vitaminini hiç sorma normali 30 üstü dedi Dr bendeki 5 kusur B12 eksik aman evlendim hurdaya çıktım resmen

Ahh canım sen benimle çok aynısın yaaa benimde evlenince hep hormonlar uçtu 58 kilo ben 74 kilo oldum adet düzenim değişti neler neler. Zayıflamak için çok uğraştım 64 olacam diye spor yaptım beslenmeyi saldım yemedim birşey sonra değerler düştü b12 120 d vitaminim 6 oldu kan için iğne vurulurdum bitti. D vitamini damla ilaç alırdım bitti sonuçlarım çok iyi sen benim hep geriden gelen halimsin şuan hepsi de güzel kanım filan.

17 nisan yumurtlama günümdü değerlendirdim . Bat 1 mayıs.
29 nisanda çok az kılcal damar bulunan bir lekelenme gördüm. Şaşırdım hatta sonra bel ve kasıkta hafif batma ağrılar oldu,acaba dedim adet gününde test yapayım dedim çünkü başka belirtim yok şimdi de az kahverengi akıntım geldi. Ben anlamadım o leke neydi ? Regl günü implantasyon olur mu ki

Bende anlamadım neden böyle oldu bekarken çocuk derdin yok evlenince çocuk derdine düşüyorsun benim yaşta 30 a dayandı daha bı stres yapıyorsun tabiki sonra bütün denge hormon alt üst oluyor bı hayirlisiyla su çift çizgiyi görsek ohh diyip kocaman bı pasta yicem

Ben anlamıyorum sanki annem bana hamile kalmadan B12 yok d vitamini bilmem yumurtam bu kadar mm bunları mi düşündü Allah dilerse verir rabbim bizi ne evlatsizlikla nede evladimizla imtihan etmesin amin

Ben anlamıyorum sanki annem bana hamile kalmadan B12 yok d vitamini bilmem yumurtam bu kadar mm bunları mi düşündü Allah dilerse verir rabbim bizi ne evlatsizlikla nede evladimizla imtihan etmesin amin
Yaaa işte artık herşey cidden çok değişti iklim yenilen içilen herşey hormon bunlar çook ama çok büyük faktör. Onlarla asla bizleri bir görme canım her nesil kendi zamanından imtihan oluyor. Çok zorluyor zaman artık yaş 25 lere indi bebek olmama taptaze yaşlarda böyle şeyler yaşıyoruz toplum olarak. Allah yardımcımız olsun . Çok güzel dua ettin yinede imtihanlar büyük olmasın.ne bileyim belki bizlerde aşarız bunları unuturuz bilinmez

Nasip bakalım canım ne gösterecek ne olacak bizler için şey soracağım saç dökülmen var mı senin? Merak ettim benim son zamanlarda çok oluyor

Ne güzel olur deme bu zor günleri hiç yaşamamış gibi olup çoluk çocukla ugrassak millete de olur olur olunca da bikarsin diye nasihat veren biz olsak

Nasip bakalım canım ne gösterecek ne olacak bizler için şey soracağım saç dökülmen var mı senin? Merak ettim benim son zamanlarda çok oluyor
Benim normalde saçlarım baya kalın ve gurdu ama azaldı sanki avucuma az geliyor tırnaklarım kiriliyordu geçti el ayak dirseklerim kuruyordu pul pul dökülüyordu

Ne güzel olur deme bu zor günleri hiç yaşamamış gibi olup çoluk çocukla ugrassak millete de olur olur olunca da bikarsin diye nasihat veren biz olsak
Duyduğum en iğrenç laf birde şey olsun da uykusuz kal da bilmem neyde güya yapmış olmuş da şikayetciymişleerr ahh ahh şükür denen şey herkesde olsa keşkee. Bizim yırtınarak istediğimiz şeyi bizlere nasıl aksettiriyorlar şeytan diyor ağzının köküne böyle diyenlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…