Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahah hastane resmen tuttuğunu öpmüş, öyle yırtamazsınız bu zamana kadar aldıklarınızı geri verin de
Kan verdim sonuç bekliyorum canım hayırlısıyla herkesten dua istiyorum Allah rızası için görenler bi tane Ayetel Kürsi okuyabilir mi
Canımm hayırlı olur inşallah ikinci hamişimiz sen ol da çökelim üstüne

Kızlar ben yaklaşık üç yıllık evliyim ilk aydan beri deniyoruz ama olmuyor eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri düzeldi ben rahim filmi çektirdim sol taraf ta hafif yapışıklık çıktı ama gebeliğe engel değil dedi doktorlar son olarak ta şubatta tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu dondurulmuş embriyo da yok malesef son beş aydır felan pko olduğumu öğrendim prolaktin yüksekliği vardı en son tüp bebek tedavisi olurken zaten bir sürü ilaç kullandım belki düşmüştür bilmiyorum kürler olarak ta incir havuç kürü soğan kürü çörek otu bal tarçın kürü yaptım ve sonuç alamadım ama soğan kürü yaptığım bu ay doktor kist görünmüyor yumurtan çok güzel büyümüş birkaç gün değerlendir dedi ama yinede olmadı şimdi de yasaklar araya girecek diye bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum kür olarak çakşır tozu ve aslan pençesi otu kürü yapacam bunu yapan varmı nasıl yapmalıyım ne zaman başlamalıyım sizce

Canım benim bat tarihim 24 mayıs oldu sana zahmet günceller misin

Canım öncelikle Allah sabır versin hepimize çakşırı çok duydum tozunu değilde suyunu kullanıyorlar genel de inşallah bu ay hamile kalırsın dualarım hepimize ama en çokta bu kadar uzun süre bekleyenlere nasip etsin rabbim inşallah

Canım rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah ama prolaktin yüksekse incir ve havuç önerilmiyorduk tüketmemeye çalış

Gözünaydın canım bir sıkıntı yokmuş en azından hastalıkla uğraşmak çok zor birde adet olursan önümüzdeki günlerde çalışmalar tam gaz devamı
Çok doğru diyorsun çookk sağlıksız herşey anlamsız Canım hasta olursam artık Aşılamamı yaptıracam inşallah beni o paklar bir iki kere denicem.

Çok doğru diyorsun çookk sağlıksız herşey anlamsız Canım hasta olursam artık Aşılamamı yaptıracam inşallah beni o paklar bir iki kere denicem.
Zamanında aşılama yaptırmış biri olarak ben çok tavsiye etmem.. ilişkiden çok fark yok canım.. sadece ilaç ile 2_3 yumurtan oluyor o kadar. Ben asilamada hamile kalan çok görmedim.. tabi yinedr sen bilirsin

Zamanında aşılama yaptırmış biri olarak ben çok tavsiye etmem.. ilişkiden çok fark yok canım.. sadece ilaç ile 2_3 yumurtan oluyor o kadar. Ben asilamada hamile kalan çok görmedim.. tabi yinedr sen bilirsin
Benim eşim 6 aydır yok canım ovulasyonla 3 ay denemeye çalıştım denk geldi mi gelmedi mi bilmiyorm zaten. ondan istiyorum canım eş yok düzenli ilişki de yok bayadır yok olacak 3 ay daha boşuna zaman kaybım olsun istemiyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…