- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Acele etmebilmiyorum demek ki çok olumsuz düşünüyorum
Bu çok güzel bir şey. Dedim ya böyle düşünüyorsan ne alao zaman o çocuklar için de hayatı değiştirirsin. Diğer türlüsü yıkım oluyor her iki taraf için de. Ama yaşın çok küçük henüz. Biraz daha düşün bu konuları derim.
Ondan hep dua ederken hayırlı mutlu sağlıklı hamilelik ardından sağlıklı evlatlar nasib etsin diyorum kuzum. Allah biliyor ya onların içini biz sadece tahmin edebiliyoruz evlatları gözlerinin önünde eriyor. Allah onla sınamasın inşallahMirza diye bebek burada solunum sorunu yaşıyormuş ona yardım toplanıyorAnkarada tedavi görüyormuş ve o 8 aylık bir bebek hayatın birde bu tarafı var çoook üzücü Rabbim verdiği de bazen vermediği de imtihan işte. Yinede insanı evladıylada sınamasın belki yok çok yıpranıyor üzülüyoruz ama diğer türlüsü kadar zor olamaz
Yapmak istersen yapablrsn ama içini ferah tutarak yap çünkü daha erkenTest yapsammiki kızımdada 5 gün önce yapmıştım
Canım evlilik yaşın derken şöyle ki ne kadar erken olursa yaşın biyolojik olarak daha doğurgan oluyorsun bi sürü yumurtan var o yüzden için rahat olsun anlamındaKonu benim evlilik yaşıma nerden geldi anlamadım ki ben şimdiher neyse teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla nasip eder rabbim
Hah şöyle ya. Çakallara bak sen hemen paraya çökeceklerKızlar dün demiştiniz ya 10 gün içinde 2. Muayeneye ücret alınmıyor diye şimdi kafama takılınca hastaneyi aradım alınmıyor biz de de dediler eee bnden neden aldınız dedim arkadaşlar yanlışlıkla almıştır dediler yarın gidince ücret ödemicekmşm ayyy çok sevindim ya saolun
Ya valla Bnde hiç sorgulamadım şimdiye kadar hiç bilgim yoktu saolun gerçektenHah şöyle ya. Çakallara bak sen hemen paraya çökecekler
Maddi manevi her türlü destekYa valla Bnde hiç sorgulamadım şimdiye kadar hiç bilgim yoktu saolun gerçekten
Kan verdim sonuç bekliyorum canım hayırlısıyla herkesten dua istiyorum Allah rızası için görenler bi tane Ayetel Kürsi okuyabilir mi
Kuzum okudum. İnşallah poziyif sonuçla gelirsin çok amin.Kan verdim sonuç bekliyorum canım hayırlısıyla herkesten dua istiyorum Allah rızası için görenler bi tane Ayetel Kürsi okuyabilir mi
Allahım inşallah güzel haber alasın.Kan verdim sonuç bekliyorum canım hayırlısıyla herkesten dua istiyorum Allah rızası için görenler bi tane Ayetel Kürsi okuyabilir mi
Ben böyle konuşuyorum da uygulamaya geçince ben de öyle kendimde belirti arıyorum engel olamıyoruz kiMaalesef daha gebelik deneyimin olmadıo yüzden tecrübem yok ve bir kaç ay kendimi dinledim o belirti bu belirti adet gecikmesi falan hep sonu hüsran oldu. Atık tövbe göğüslermi şiş adet gelecek, lekelenme mi var pkodandır diye erteliyorum hep adet geçerse test yapıcam artık ama pko dan dolayı adette düzensiz Allahım tam bir umutsuz vaka
Tamam olacak olacakOlcak diyip pozitif çağırıyoruz
Sonra bu kafalar niye böyle pırıl pırıl diyoruzBen
Ben böyle konuşuyorum da uygulamaya geçince ben de öyle kendimde belirti arıyorum engel olamıyoruz kiBenim de cumartesi adet günüm dayanamadım bugün test yaptım mesela negatif çıkıyo bu defa belki daha belli olmuyordur die kendimi avutuyorum kafayı yicem
Gözünaydın canım bir sıkıntı yokmuş en azından hastalıkla uğraşmak çok zorAminnnBana ettiğin dualar sana da güzellikle dönsün gizemcim inşallah hep birlikte tatarız yaşarız
Canım okudum hayırlı sonuçlarla gel inşallahKan verdim sonuç bekliyorum canım hayırlısıyla herkesten dua istiyorum Allah rızası için görenler bi tane Ayetel Kürsi okuyabilir mi
Yumurtlama başlangıcı ilk gelen yoğun kıvam tam başlangıç oldu bende ovulasyon testi ile netlestirdim sonra ince ince az az geliyor halaKızlar akışkan şeffaf sıvı artışı yumurtlama başlamadan önceki belirtiler arasında geçiyor ama tam olarak bilgi bulamadım, bu sıvı olduğu gün mü yumurtlama oluyor ya da takiben ne zaman oluyor? Gün boyu akıntı oldu akşamda sağ kasığımda ağrı oldu. Şuana kadar hiç araştırmadım, burdan daha iyi öğrenebileceğim bir yerde yok bence, yorumlarınız bekliyorum :)
Kesinlikle bendede aynısı oldu ilk yoğun gelen kıvamda başlangıç oldu ertesi gün pik yaptı 3 5 gun sürüyor azala azalakuzum yumurta içi sıvı dolu keseciklerde yaşıyor ve olgunlaştıkça bu keseyi yırtıyor sıvı akıyor ovulasyon testim pik yaptığında aktı üç gün sürdü çok merak ediyordum bende testle teyit etmiş oldum
Sabahtan beri bekliyorum ne gelen var ne giden yaM Marryvsmarry gelmedi mi halaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?