Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anlıyorum ne demek istediğini.. teşekkürler

Ondan hep dua ederken hayırlı mutlu sağlıklı hamilelik ardından sağlıklı evlatlar nasib etsin diyorum kuzum. Allah biliyor ya onların içini biz sadece tahmin edebiliyoruz evlatları gözlerinin önünde eriyor. Allah onla sınamasın inşallah

Kızlar dün demiştiniz ya 10 gün içinde 2. Muayeneye ücret alınmıyor diye şimdi kafama takılınca hastaneyi aradım alınmıyor biz de de dediler eee bnden neden aldınız dedim arkadaşlar yanlışlıkla almıştır dediler yarın gidince ücret ödemicekmşm ayyy çok sevindim ya saolun

Konu benim evlilik yaşıma nerden geldi anlamadım ki ben şimdi her neyse teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla nasip eder rabbim
Canım evlilik yaşın derken şöyle ki ne kadar erken olursa yaşın biyolojik olarak daha doğurgan oluyorsun bi sürü yumurtan var o yüzden için rahat olsun anlamında

Hah şöyle ya. Çakallara bak sen hemen paraya çökecekler

Ben Ben böyle konuşuyorum da uygulamaya geçince ben de öyle kendimde belirti arıyorum engel olamıyoruz ki Benim de cumartesi adet günüm dayanamadım bugün test yaptım mesela negatif çıkıyo bu defa belki daha belli olmuyordur die kendimi avutuyorum kafayı yicem

Sonra bu kafalar niye böyle pırıl pırıl diyoruz

Yumurtlama başlangıcı ilk gelen yoğun kıvam tam başlangıç oldu bende ovulasyon testi ile netlestirdim sonra ince ince az az geliyor hala

Kesinlikle bendede aynısı oldu ilk yoğun gelen kıvamda başlangıç oldu ertesi gün pik yaptı 3 5 gun sürüyor azala azala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…