Baş agrım çok var şuan gözlerime vurdu ilaçtan mi üzüntüden mi anlamadim canim çatlıyor resmenEsracım dostinex ben kullandım çok iyi geldi benim 30 du düştü 15 oldu sen dostinex kullan çok iyi gelir. Şeyi merak ediyorum baş ağrısı olmadı mı hiç sende
Yok şimdi olablr de bu aralar çok oldu mu prolaktin yüksekliği hormon hipofiz benzinden salgılanıyor be çok baş ağrısı yapar özelikle göze vuruyor bende öyle olmuştum şuan seni nasıl anlyorum varyaBaş agrım çok var şuan gözlerime vurdu ilaçtan mi üzüntüden mi anlamadim canim çatlıyor resmen
Ara sor bakalım canım vardır muhakak yapan yer, stres prolaltinin en büyük düşmanı diyorlar ama çok kolay duzeliyormus üzülme hiç ilaçlarını al düzelir hayırlısıyla daha öncede normalmiş zaten normal olan şey 2 ayda ziplamaz herhalde kafanı rakahlat ilaçlarını kullan sonra tekrar bir test yaptırırsın canım.Yarin hastaneyi arar sorarım canim yapan yere giderim bende değerler çok güzel 2 ay önce benimde güzeldi ne değiştirdi anlamadim
Amin canım çok teşekkür ederim henüz doktora gitmedim ama sağlıklıdır inşallah. Darısı sana ve tüm isteyenlere allahım hayırlı evlatlar nasip eder inşallahValla mesajı açarken acaba hamile mi ki dedimve düşündüğüm oldu çook sevindim rabbim daim etsin kuzum inşallah sağlıklı sıhhatli doğurmak nasip olur dilerim
Günaydın canim tabiki ağrıyordu ben migrenden şüpheleniyordum bu bilgiyi bilmiyodum teşekkür ederimYok şimdi olablr de bu aralar çok oldu mu prolaktin yüksekliği hormon hipofiz benzinden salgılanıyor be çok baş ağrısı yapar özelikle göze vuruyor bende öyle olmuştum şuan seni nasıl anlyorum varyaüzüntü filan daha kötü yapıyor en iyisi uyumaya çalışman da işte
Kuzum ben Kocaeli'ndeyim. Doktorum İzmit Acıbadem de. Bende ya Altunizade Acıbadem'e gideceğim ya da Bahceci tüp bebek merkezi. İkisi arasında karar veremedim dahaher türlü 15bin ortlama çıkacak cebimden. En azından iyi bir yer olsun istiyorum. Kocaeli nden gideceğim için Anadolu yakası olması daha mantıklı geliyor. Ama Herşeyden öte tüp bebek sürecinin düşüncesi korkutuyor Sen aşılamayı nerede yapacaksın canım? Dediğin gibi kafayı rahatlatmak kendimizi hazırlamak çok önemli..
Yazdıklarınızı okuyunca tüp bebek tedavisinden yeni olumlu sonuç almış biri olarakKuzum ben Kocaeli'ndeyim. Doktorum İzmit Acıbadem de. Bende ya Altunizade Acıbadem'e gideceğim ya da Bahceci tüp bebek merkezi. İkisi arasında karar veremedim dahaher türlü 15bin ortlama çıkacak cebimden. En azından iyi bir yer olsun istiyorum. Kocaeli nden gideceğim için Anadolu yakası olması daha mantıklı geliyor. Ama Herşeyden öte tüp bebek sürecinin düşüncesi korkutuyor Sen aşılamayı nerede yapacaksın canım? Dediğin gibi kafayı rahatlatmak kendimizi hazırlamak çok önemli..
Canım 146 çıktı sonucum çok şükürNe demek seviliyorsun canım benim sana çookça dualar edeceğim inşallahAllah bizlere hakkıyla layıkıyla versin ne verirse dilerim. Kimseye kayıplar yaşatmasın, hayırsız olan birşey varsa hayıra cevirip koysun nasibimize tahlilde yapınca haber edesin beni
Sanada günaydın canım..Günaydın canim tabiki ağrıyordu ben migrenden şüpheleniyordum bu bilgiyi bilmiyodum teşekkür ederiminşallah herşey bizler için güzel olur
Üniversite hastanesinde bakıldıOzelmiydi devletmiydi.benden ücret istemediler tüp bebek katıydı gittiğim bölüm infertilite diye geçiyor.doktor kendisi istedi önemli bir değer dedi.ama daha sonucun çıkmadı.
Sonucunuz hayırlı olsunCanım 146 çıktı sonucum çok şükürgüzel dileklerin için teşekkür ederim dualarımda olacaksın
Bilemedim valla canım, benden ücret talep etmediler.degisiyor demekki hastaneye göre.hastanesinde bakıldı
Ben bu ay cektirecegim adet bitince 3.gunu gel dediler bana.Kızlar hsg kaçıncı gün cektirdiniz .ben şimdi aradım adet 10 günü falan denk geliyor gel dediler
Aynen canım bende bekletmek istemiyorum . Adetim ikinci günü p tesi bitiyor cuma çekelim dediler.adetten sonra 10 günüm falan oluyorBen bu ay cektirecegim adet bitince 3.gunu gel dediler bana.
havuç yemeyi denedin mi cnm sende pko var mıEki Görüntüle 2869132
Kızlar ovulasyon testimi yorumlayacak olan var mı aranızda. Yardıma ihtiyacım varbakın bu şekilde çıkıyor hala
Hadi bakalım hayırlısı olsun benimde 8.gunum olacak inşallah temiz çıkarlar.Aynen canım bende bekletmek istemiyorum . Adetim ikinci günü p tesi bitiyor cuma çekelim dediler.adetten sonra 10 günüm falan oluyor
yiyorum canım ama bi sonuç alamadım gibihavuç yemeyi denedin mi cnm sende pko var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?