- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Demek ki başka hobi bulman lazım, seni heyecanlandıran yeni bir şeyAy aman Allah korusun yuvamız dağılmasın da evlat bir şekilde olurkız hobi olmaz mı hobi dolu bende örgü örmek desen var kitap okuyorum dizi film ev işleri zaten cabası ama etki etmiyor bana o ayrı konu
Kuzu kendi derdimle hemhaldim, gözden kaçırdım sanırıö kusura bakma. Hayırdır ne yazdın?Kız seni etiketledim birşeyler yazdım görmedinmi canımcım
Bunu bana adet söktürücü diye vermişti doktor ama çook çeşitli faydaları var ilacınDuphaston diye bir ilaç canım. Hormon ilacıymış
Öyle deme. Vücudumu ne kadar da iyi tanıyorum deTeşekkür ederim kuzum ya aklıma gelen hep başıma geliyor ona güldüm ben de. Geçen hafta kist çatladı heralde normal bir ağrı değil demiştim. Hakkaten öyleymiş. Kocam gülüyor aman ağzını açma diye
Kız seni etiketledim birşeyler yazdım görmedinmi canımcım
Valla bilmiyorum artık kuzum ya. Şehir dışına çıkacağım haftasonu gelince pazartesi günü başlarım artıkBunu bana adet söktürücü diye vermişti doktor ama çook çeşitli faydaları var ilacın
Tanıyorum valla maşallahÖyle deme. Vücudumu ne kadar da iyi tanıyorum de
5 aydır canim daha gebelik olusmadi henüzTeşekkürler canımdoğal yolla oldu evet, ocakta kimyasal gebelik geçirdim, o zamandan beri deniyorduk, ovulasyon testi yapmadım ama son adet başlangıcından itibaren 11.gün ile 22-23.günleri arasını gün aşırı değerlendirdik, çok şükür bu ay oldu, folik asit de kullandım..darısı sana olsun siz ne zamandır deniyorsunuz, ilk gebelik mi olacak ?
Ertesi gun Yumurtlama olursa öncesi değerlendirilmeside güzel ben değerlendirdim bu ayYani bugun degerlendırılecek mı demek
Bende bugün gittim tekrar kese biraz daha büyümüş henüz içinde bebeği göremedi erken dedi 20 gün sonra gel dedi valla bende tam anlamıyla bi sevinemedim hala bi belirsizlik var gibi cumartesi başka bir doktora mı gitsem diyorum 5 hafta 3 günlük oluyor kızımızı 5 hafta 6 günlük baya kesede görmüştük bir Yanımda bekle diyorYok canım sali günü randevum sorunumda yok çok şükür bekliyorum sabırla
Kuzu valla benim hiç öyle uzayan akıntım olmadıKızlar merak ettiğim bir şey var. Birliktelik esnasında ıslaklığı sağlayan sıvı her zaman yumurtlama dönemindeki gibi uzayan türden mi yoksa sadece yumurtlamada mi öyle?
Kontrol ediyor musunKuzu valla benim hiç öyle uzayan akıntım olmadı
Sağol kuzum sorayım doktora bakalımDuphaston diye bir ilaç canım. Hormon ilacıymış
Yani olsa fark ederdim sanırım,Kontrol ediyor musunben de denemeler öncesinde farkına varmıyordum. Öyle yoğun bir akıntı gelmiyor bende de. Tuvalette sildikten sonra kontrol edince fark edebiliyorum
Berguzel korel 3lüyorBengü de ikinci bebesine hamileymiş. Be tarafa ağlıyoruz
Arada yazıp kalanlardan oldum daGünaydın canlarkız Yusra-61 sabah sabah sana ne güldüm Allah iyiliğini versin kendin dedin Temmuz topiğinde sessiz bekleyenlerden olalım belki biZde hamiş kalırız diye bakıyorum aktifsin yok biz o sessizlerden olamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?