Sonrası nasıldı unutttum bayadır yapmıyorum yaPik olmaya başlamış değerlendir bence
En düşük değer 25 olmalı diyolar ama bilemiyorumEn dusuk deger 10 olması lazım dıyolar ama bence hamılelıgın basındasın hayırlı olsun canımAma yınede doktoruna danış
Bence başlarıdır cunku normalde yaptırdıgımızda hep 0.001 yada <1.20 cıkıyo yaptırdıgın yere ara sor sonuc boyle ne demek dıyeEn düşük değer 25 olmalı diyolar ama bilemiyorum
Tamam canım çok teşekkür ederimBence başlarıdır cunku normalde yaptırdıgımızda hep 0.001 yada <1.20 cıkıyo yaptırdıgın yere ara sor sonuc boyle ne demek dıye
İnşallah tek umuduğun yarın ki doktor kontrolümÜzülme inşallah her şey çok güzel olacak daha çok yeni başladık denemeyeadet olabildin mi canım benim
Canım 2 gün sonra tekrar kan ver bnce geç döllenme olablrEki Görüntüle 2863664 kızlar kan testi sonucum ben hamile miyim?
Doktora göster mutlaka çok başında olabilirsin 5 üstü hamile sayılıyor diye biliyorum bendeEki Görüntüle 2863664 kızlar kan testi sonucum ben hamile miyim?
10 üstü yazmışlardı ama emin olamadım hala adette olamıyorum, hayırlısı olsun inşallahDoktora göster mutlaka çok başında olabilirsin 5 üstü hamile sayılıyor diye biliyorum bendeİnşallah hamilesindir canım
Evet canım 2 gün sonra tekrar kan testi vericem sonucu tekrar paylaşırımCanım 2 gün sonra tekrar kan ver bnce geç döllenme olablr
Rıca ederım ınsallah hayırlısı olur hakkındaTamam canım çok teşekkür ederim
Gönlündekini versin Rabbim inşallah10 üstü yazmışlardı ama emin olamadım hala adette olamıyorum, hayırlısı olsun inşallah
Sonrası nasıldı unutttum bayadır yapmıyorum ya
Ayyy inşallah canım benim inşallah geç döllenme olmuştur yarın haber vermeyi unutmaİnşallah tek umuduğun yarın ki doktor kontrolüm5. Gün gecikmeye giriyorum olmadım daha sancılarım oluyor ama olmuyorum
Hadi inşallah geç döllenmiştir canım hayırlısı olsunEvet canım 2 gün sonra tekrar kan testi vericem sonucu tekrar paylaşırım
İlişki duzenı nasıl oluyodu onu sordum aslındaiki çizgide tam koyu olunca yumurta oluşmuş silikleşmeye başladığında yumurtan çatlamış oluyo
İnşallah Allah hepimizin kalbine göre versin inşallahRıca ederım ınsallah hayırlısı olur hakkında
Mutlaka yazarımAyyy inşallah canım benim inşallah geç döllenme olmuştur yarın haber vermeyi unutma
Bende yazacağım 2 gün sonra tekrarMutlaka yazarım
Hm pardonİlişki duzenı nasıl oluyodu onu sordum aslında
Tesekkur ederım canım cok sagolHm pardoneşinde sperm sorunu varsa günaşırı değerlendir ama herhangi bi sorun yoksa hergün değerlendirebilirsin bide belinin altına yastık yok ayaklarını yarım saat falan havaya kaldır 1-2 saatte yerinden kalkma. Herkesin önerdiği bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?