• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayis 2017 icin muhafazakar bir balayi yeri ariyorum

blueskyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
84
22
38
Merhaba arkadaslar,

Baslikta bahsettigim gibi Mayis ayi icin balayi yeri ariyorum:
- Karadeniz ya da marmarada
- Havuzlu ya da havuzsuz cok cok onemli degil (onceligimiz sakince beraber kalmak :) )
- Alkollu icecek vs. nin olmadigi
- Huzurlu sakin temiz uygun fiyatli
bir yer ariyoruz :)

Yazin da tatile gidecegimizden balayi icin cok buyuk bir beklenti icinde degiliz. 3 4 gece kalmayi dusunuyoruz. O surede rahat temiz huzurlu bir yer olmasi bile yeterli bizim icin. Ilk aile tanismasindan tutun da ceyiz hazirlamaya kadar her surecte yardimci oldunuz bana, yine yardiminiza tavsiyelerinize ihtiyacim var :) Ne kadar detay verebilirseniz o kadar iyi olur bizim icin :)

Tesekkur ederim simdiden :)

Not: Gelen yorumlara gore onerileri maddeler halinde bu mesaj altinda yazacagim, ihtiyaci olan diger arkadaslar da boylelikle tavsiyelerinizden olusan bir yer listesi edinmis olurlar :)

yardim lutfen arkadaslar, bilenler lutfen yorumlarini paylassin :) Paylasilsin ki iyi kotu tecrubelerden yararlanabilelim :)

Hayırlı tatiller canım. Ben balayı için değil ama muhafazakar bi tatil yeri arıyorum, hem dediğin şartlarda hem de kendine has gözlerden irak mini havuzu olan, esinle başbaşa olabilecegin, fiyatı da uygun bi yer ariyorum. Tavsiye edebilecek var mi?

merhabalar ,

kapadokya muhafazakar bir otel önere bilirim . alkolsüz tam bir butik otel . odaların icinde jakuzide var manzara hizmet on numara ... bizde tavsiye üzerine gittik cok memnun kaldık . hemde kapadokya farklı bir deneyim bence gidilmesi gereken ilk 3 yerlerden biri. Yaren Cave House otelin adı ..

Back