Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayıs 2016 anneleri, anadolu yakasında hangi hastanede doğum yapacaksınız?
bende sizin gibi merak ediyorum... pendikte emsey hastanesi var orada bir dr a gitmiştim adı Orkide Şancı kendisi normal doğumcu..
birde ersoy hastanesi var kurtköy pendikte orda bir dr var mardin den gelmiş Ayşegül Kalın adı çok öneryorlar.. siz nerde oturuyorsunuz acaba?
Birde çok olmuş yazalı acaba buldunuz mu?
Merhabalar. Ben Kozyatağı central park'ta doğumumu Cengizhan Kolata'ya yaptırmaya karar verdim. Şimdilik normal doğum için bi sıkıntı görünmüyor. Umarım doğuma kadar böyle olur da doğal doğumla sonuçlanır gebeliğim. Sizin doğum daha yakın. Umarım sıkıntısız rahat bir şekilde alırız bebelerimizi elimize.
Merhaba arakdaşlar ben 9 mayıs pazartesi günü Kurtköy Ersoy Hastanesin' de Dr. Ayşegül Kalın eşliğinde spontane doğum yaptım kesinlikle öneririm müthiş bir bayan.. bilgi açısından dolu güvenilir bir kadın..