Günaydınn kızlarrrrrrrrr
Musmutlu haftasonlarıı hepinizeeeeeeeeeeeee
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...:26:
darısı dieğr arkadaşlarımın başınaaaaaaaa
günaydın, kan verıp eve geldım.
Ama zaten gece herşey bellı oldu, kanamam başladı. Kahverengınde adet olmuşum gıbı kanamam var, kırmızıya dönmesı yakındır.
Eşime gece dıyemedım kanamayı, o kadar umutlu ki umudunu kırmak ıstemedım.
Gece baktım abdest almış namaz kılıyor oysa hıc namaz kılmaz eşim. Ne kadar da isteklıydı dün, hevesını kırmadım.
Benı hastaneye bıraktı, oradan okuluna gectı o. Herşeyden bihaber.
Sonucu öğleden sonra alacakmışım. Internette cıkıyormuş sonuclar, hiç hastaneye gıtmeden bakarım öğlen.
Haber verırım yıne sıze zaten sonucu bellı olan sonucu(
olmuyorsa olmuyor, ne yapalım...
Günaydın, kan verıp eve geldım.
Ama zaten gece herşey bellı oldu, kanamam başladı. Kahverengınde adet olmuşum gıbı kanamam var, kırmızıya dönmesı yakındır.
Gece baktım abdest almış namaz kılıyor oysa hıc namaz kılmaz eşim. Ne kadar da isteklıydı dün, hevesını kırmadım.
Sonucu öğleden sonra alacakmışım. İnternette cıkıyormuş sonuclar, hiç hastaneye gıtmeden bakarım öğlen.
Olmuyorsa olmuyor, ne yapalım...
Sonucu öğleden sonra alacakmışım. İnternette cıkıyormuş sonuclar, hiç hastaneye gıtmeden bakarım öğlen.
kızlar hepinize günaydın ben haftasonu giremiyorum nete bilgisayarım yok maalesef işteyken kamak giriyorum
bilgencim çok üzüldüm ne denir ki üzülme ağlama diyemem bende aynı şeyleri yaşadım biiliyorum inşallah bir dahakine rabbim kendiliğinden hamile kalmanı nasip eder rabbim ol derse olur inşallah her şerde bir hayır vardım canım Allah a emanet ol...
opum var salı günü inşallah dr 2 folükül var dedi inşallah kaliteli olurlarda bu kez rabbim bana da ol der arkadaşlar birbirimiz için dua edelim bir müslümanın tanımadğı bir kişi için yaptığı dua kabul olur derler inşallah rabbim bütün dualarımız kabul etsin isteyen herkese nasip etsin Allaha emanet olun öpüyorum hepinizi
Uçanfasulye hayırlı haberlerini belkiyoruz inşallah...
merhaba.. ben 2 gun once 2. negatifimi aldim cnm.. anadolu saglikta yaptirmistim.hayırlı olsun.bende ankaradayım acıbademde hangi doktora yaptıracaksın ve fiyatı ne kadar acaba bilgi verirsen sevinirim.
tahlıl sonucu 0.29
Sadece başım çok çok ağrıyor, ağlayamadım da boğazımda bır yumruk.
tahlıl sonucu 0.29
şu an sizlere ne diyeceğimi bilmiorum durumunuzu anlamak çok zor ama heşeye ragmen şükretmekden baskada caremiz yok eşimin dayısının gelini cuma günü üçüz bebeklerini 6. ayında dünyaya getirdi sağlıklıydılar doğduklarında fakat malesef bugün bebeklerden ikisinin ölüm haberini aldık cok üzüldük 1i nin durumuda kritikmiş Allahım hepimize sağlıklısından hayırlısından bebek nasip etsin sağlıcakla kalın
tahlıl sonucu 0.29
Yaşadığım için biliyorum kalbindeki acıyı. Yaşamak boş ve anlamsız gelir bir süre sonra dogmamis çocuklarının özlemi sarar yüreğini yeniden baslarsin. Tek soyleyebilecegim kendini çok bırakma inşallah çabuk toparlanir en kisa zamanda bebegine kavusursun.
tahlıl sonucu 0.29
canımm canımmm üzme kendını hersey bızım ıcın bı ımtıhan sabretkı kazanasın bu ımtıhanı bıdahkınde kavusursun evlatlarına ıns bılgenle bırlkte oyle yaraladınızkı benı kendımı dusunmez oldum allaha emanet ol canım rabbım gonlune ferahlık versın ıns