Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızlar hepinize günaydın ben haftasonu giremiyorum nete bilgisayarım yok maalesef işteyken kamak giriyorum
bilgencim çok üzüldüm ne denir ki üzülme ağlama diyemem bende aynı şeyleri yaşadım biiliyorum inşallah bir dahakine rabbim kendiliğinden hamile kalmanı nasip eder rabbim ol derse olur inşallah her şerde bir hayır vardım canım Allah a emanet ol...
opum var salı günü inşallah dr 2 folükül var dedi inşallah kaliteli olurlarda bu kez rabbim bana da ol der arkadaşlar birbirimiz için dua edelim bir müslümanın tanımadğı bir kişi için yaptığı dua kabul olur derler inşallah rabbim bütün dualarımız kabul etsin isteyen herkese nasip etsin Allaha emanet olun öpüyorum hepinizi
Uçanfasulye hayırlı haberlerini belkiyoruz inşallah...

Canim hayirli olsun.Bebislerin sana sımsıkı tutunsun insallah.

Günaydın, kan verıp eve geldım.
Ama zaten gece herşey bellı oldu, kanamam başladı. Kahverengınde adet olmuşum gıbı kanamam var, kırmızıya dönmesı yakındır.
Eşime gece dıyemedım kanamayı, o kadar umutlu ki umudunu kırmak ıstemedım.
Gece baktım abdest almış namaz kılıyor oysa hıc namaz kılmaz eşim. Ne kadar da isteklıydı dün, hevesını kırmadım.
Benı hastaneye bıraktı, oradan okuluna gectı o. Herşeyden bihaber.
Sonucu öğleden sonra alacakmışım. İnternette cıkıyormuş sonuclar, hiç hastaneye gıtmeden bakarım öğlen.
Haber verırım yıne sıze zaten sonucu bellı olan sonucu (
Olmuyorsa olmuyor, ne yapalım...

canım bu durumda bir şey söylemek zor rabbim yardımcın olsun her şerde bir hayır vardır kısmet değilmiş rabbim inşallah kendiğinden hayırlı evlatlar nasip eder allah a emanet ol rabbim sabır versin

Günaydin canim.Ne zor bi durum bu beklemek...Belli olmaz belkide pozitif olur.Kızkardesim normal hamileliginde 2 ay adet olmustu.Canim kendin ve Esin icin guclu ol.Ona uzuldugunu belli etme..Eninde sonunda olacak deyip onu daima umitlendir.Yoksa erkekler bu konuda cabuk pes ediyo..Insallah Rabbim yuzunu guldursun...

sonuc belli olana kadar umudunu kaybetme cnm.. allah buyuktur.. negatif ciksa bile dur bakalim bu daha ilk denemen... allahim guc versin yine yaparsiniz tup bebek veya dondurulmuslarla denersin..
insan asla umudunu kaybetmemeli. ben bunu bilir bunu soylerim

canim cok saol.. onumuze bakacagiz artik. ama umut doluyum. cunku umudumu kaybedersem yasayamayacagimi biliyorum. birgun hepimizin bebisleri olacak insallah bunu biliyorum..
sende en yakin zamanda bebislerine kavusursun insallah cnm..
benim suan ilk yapmam gereken 20 kilo vermek... sonra bebis dusunecegiz..
ben negatifimi aldiktan sonra, bizim eve yakin olan emsey hospital'e gittim. amacim diyetisyene gitmekti.. aglamaktan gozlerim kipkirmiziydi.. tup bebek bolumune ugramak sonucu degerlendirmek istedik.. birinin bize akil vermesine ihtiyacimiz vardi..tup bebek doktoru nesrin hanim bizimle gorustu. o kadar olumlu konustuki.. umut verdi bize. pozitif birseyler duymaya ihtiyacimiz vardi.. cok saolsun doktor hanim bunu bize verdi.. 1 saat konustuk neredeyse.. kilodan kaynaklaniyordur buyuk ihtimal dedi. cocuk isteyen ciftlerin iliskiye sadece cocuk icin girdiklerini ve bunun cok yanlis oldugunu anlatti. kafanizdan atin bu dusunceyi dedi.. birbirinizi istediginiz icin birlikte olun dedi.. bazi yerlerde yaziyor yok 12. gun yok 14. gun iliskiye girin diye sakin onlari yapmayin stresten baska birsey degil onlar dedi..kilonu ver once belkide kendiliginden hamile kalacaksin 3 ay kilo ver biraz yine gel konusalim dedi. motive oldum ben.. diyetisyeni onerdi.. zaten daha sonrada diyetisyene de gittim.
allahiminda yardimiyla kilo isini cozecegim sonrada bebisimiz olacak insallah
herzaman soyledigim gibi.. allahim hayirlisini versin.. allahim acisin ve yuzumuzu guldursun insallahhhhhhhhhhhh...
tekrar gorusmek dilegiyle...

hayırlı olsun.bende ankaradayım acıbademde hangi doktora yaptıracaksın ve fiyatı ne kadar acaba bilgi verirsen sevinirim.
merhaba.. ben 2 gun once 2. negatifimi aldim cnm.. anadolu saglikta yaptirmistim.
senin ilk denemen sanirim. ben 3650 TL odedim.. ilaveten ilaclarada 2000 TL ye yakin odedim.. sonra embriyo dondurulmasi istedik.. onlara 750 odedim.. donrurulmus embriyo transferimede 2273 TL odedim.
gebze anadolu saglik merkezinde yaptirdim. ama dedigim gibi tutmadi. bir sure ara verdik.
allah yardimcin olsun..iyi sanslar..

cnm haber varmi ??????? insallah tum belirtilere ragmen pozitif cikmistir

tahlıl sonucu 0.29
Sadece başım çok çok ağrıyor, ağlayamadım da boğazımda bır yumruk.

tahlıl sonucu 0.29

Agla canim icine atma.Aglaki akip gitsin uzuntun.Hicbirseyin sonu degil ilk seferde nasip degilmis demekki...Rabbim biliyor zamanini ozaman gelinceye kadar sana sabir diliyorum...Sakin pes etme olurmu umudun herdaim olsunn...Opuyorum seni Allaha emanet ol..

şu an sizlere ne diyeceğimi bilmiorum durumunuzu anlamak çok zor ama heşeye ragmen şükretmekden baskada caremiz yok eşimin dayısının gelini cuma günü üçüz bebeklerini 6. ayında dünyaya getirdi sağlıklıydılar doğduklarında fakat malesef bugün bebeklerden ikisinin ölüm haberini aldık cok üzüldük 1i nin durumuda kritikmiş Allahım hepimize sağlıklısından hayırlısından bebek nasip etsin sağlıcakla kalın

cok cok tesekkurler ozlemcim.. her zaman soyledigim gibi her sey nasip kismet cnm... ucanfasulye ve ben mucadelemize devam edecegiz... oyle hemen pes etmek bize yakismaz... hayata inat bebislerimizi kucaklayacagiz..
akrabaniza cok uzuldum cnm... allah rahmet eylesin insallah.. melek olmus onlar... allah hicbirimize boyle aci yasatmasin sevgili arkadaslarim...

tahlıl sonucu 0.29

Yaşadığım için biliyorum kalbindeki acıyı. Yaşamak boş ve anlamsız gelir bir süre sonra dogmamis çocuklarının özlemi sarar yüreğini yeniden baslarsin. Tek soyleyebilecegim kendini çok bırakma inşallah çabuk toparlanir en kisa zamanda bebegine kavusursun.

ilk anda insan hic anne olamayacagim hissine kapiliyor.. ama cok yanlis hissettigin daha sonra cikacak insallah ortaya... senin tedavin yakinda yine baslayacak menac... insallah en kisa zamanda tutar seninki...
rabbim bizede cocuk sevgisini tatmayi nasip etsin insallah

tahlıl sonucu 0.29

canımm canımmm üzme kendını hersey bızım ıcın bı ımtıhan sabretkı kazanasın bu ımtıhanı bıdahkınde kavusursun evlatlarına ıns bılgenle bırlkte oyle yaraladınızkı benı kendımı dusunmez oldum allaha emanet ol canım rabbım gonlune ferahlık versın ıns

sizlerin haberlerini duyunca sevinecegiz insallah canim... siz teselli vereceksiniz bize

canlarım (...

ne kadar üzüldüm .. ile başlayan cümleler artık bize kâr etmiyor biliyorum size tek tavsiyem kendinizi kaybetmeyin üzülün, ağlayın saatlerce dökün içinizdekileri ama unutmayın her şeyin başı sağlık...

hem istediğimiz mucizelerin olması için kendimize çok iyi bakmamız gerekiyor

burada hepimiz aynı yolun yolcusuyuz...

eşinize sarılın birbirinizi yalnız bırakmayın ve deyin ki Rabbim senin de bir bildiğin vardır..sımsıkı tutun onu o belli etmese de en az sizin kadar üzülmüştür...

Rabbim hepimizin yüzünü bir gün güldürür elbet... dua edin...hep birlikte

CANIM benim de acıbadem ankara da tedavi onu da ekler misin

bu arada meslektaşlarım varmış burada ben de bir öğretmenim...hepinizi seviyorum dert ortaklarım benim sağlıcakla...:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…