Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Canim ya neden testi tekrarlayip kendini uzuyosun(Bende evdeyim hava buz gibi yemwk yaparak oyaliyorum kendimi.Yaprak sarma ,elmali tart var buyrun beklerimm kizlarrr.

Canim ya neden testi tekrarlayip kendini uzuyosun(Bende evdeyim hava buz gibi yemwk yaparak oyaliyorum kendimi.Yaprak sarma ,elmali tart var buyrun beklerimm kizlarrr.

Evde hazir test var.kullanayim dedim. burası da çok sıcak ama çıkmak yasak.
Ayy bizde de sarma var. ne tesadüf. Ben de beklerim :)

Evde hazir test var.kullanayim dedim. burası da çok sıcak ama çıkmak yasak.
Ayy bizde de sarma var. ne tesadüf. Ben de beklerim :)

canım bendede sarma var dün akşam sarmıştım:)bu ara herkesin canı sama çekti galiba:) duramıyosun yine testi yapıyosun inşallah yarın pozitifi görüp şok olursun:) bende kan verdim geldim bugün,yarın opum var bakalım inşallah kolay geçer...

sarmacı cıktık hepımız
e2 düzeyıne bakılmıştır, opu denıldıgıne göre değerın ıyı ne guzel. kolaycacık gecer opu. uyumak güzel oluyor
ben opu.dan 1 saat sonra birşeyler yedım, 2saat sonra da hastaneden ayrılırken yedıklerımı hastanenın bahcesıne cıceklerın dibine gübre olarak bıraktım
narkozun etkısınden mıdem bulandı ve ıstıfra ettım :26:

Anaaaaaa!tesadüfe bak bugun yaprak sarma gunu olmus:)UCANFASULYE canim inan senin kadar heyecanlaniyorum insallah insallah pozitiftir.Allahim mucizemizi gonder bize. JASMIN canim insallah kolay bi opu gecirip kaliteli yumilerin olsun ....

Anaaaaaa!tesadüfe bak bugun yaprak sarma gunu olmus:)UCANFASULYE canim inan senin kadar heyecanlaniyorum insallah insallah pozitiftir.Allahim mucizemizi gonder bize. JASMIN canim insallah kolay bi opu gecirip kaliteli yumilerin olsun ....

ayy ınsallah canım, pozıtıfse ne yapacagımı şaşırırım artık.

opudan değilde bende kusmaktan korkuyorum desem inanırmısın:) ağzımdan burnumdan genzimden aynı anda geliyo çok kötü oluyorum ....opudan sonra kusmayan yok hemen hemen ,geçen hemşireye sordum herkeste olmaz dedi ama bilmiyorum bende olurmu..yarın eve gelince ilk işim neti açmak sonucu merakla bekliyorum,inşallah senin için hepberaber sevinirizz canım...

Kendimi listede göremedim ..

Hemen bilgileri aktarıyorum yaşındayım 7 mayıs adet günüm inşaallah sonra kısmetse tüp bebek... 24 yaşındayım 1. Deneme ve sebepsiz infertilite ankara acıbademde

hayırlı olsun arkadaşım.bende ankaradayım hangi doktora yaptırıyorsun ve fiyatı nekadar acaba bilgilendirirsen sevinirim.

hayırlı olsun.bende ankaradayım acıbademde hangi doktora yaptıracaksın ve fiyatı ne kadar acaba bilgi verirsen sevinirim.

bilgencim yanlışlıkla sana yazmışım. bu arada gerçekten çok üzüldüm okurken gözlerim doldu hepimiz aynı yolda olduğumuz için senin neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyoruz Allah büyük inş. en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalacaksın içime öyle doğuyor bol bol dua et ve kendine iyi bak.

Merhabalar. Listeye beni de eklersiniz umarım. Bat 8 mayıs. yaş 26, sperm yetersizliği ve hareketsizliği. Antalya tüp bebek merkezinde başlayacağız inşallah, ilk denemem olacak. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah

beni de ekleyin lütfen temmuzda başlayacağız hayırlısıyla antalya tüp bebek merkezine yaş 29 sebepsiz ilk deneme olucak

Yeni gelen arkadaşlar yarın listeye ekleyecegim sizi inşaallah güzel sonuçlar alacaksınız

Canım arkadaşcıklarım bugun sızden ayrıydım mısafırlerım vardı kafamı kaşıyacak vaktım yoktu ama aklım hep sızdeydı neyse cok bisey kacırmamısım ozledım sızı ha bıde verdıgınız bılgıler ıcın tesekkur ederım sız olmasanız ben naparım bu gece ıkı tane bırden ıcıcem inş çarpmaz hepınıze hayırlı geceler

ucanfasuyle ıns yarın gercekten ucarsın ama havalara

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun inşallah bebekler sımsıkı tutunur annelerini hiç bırakmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…