Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

bilgen hemen ümitsizliğe kapılma bak ben de ertelemiştim tüp bebeği o ara beklerken kendiliğinden oldu, ilaçların etkisiyle olabiliyor umudunu yitirme düşünme kafan orda olmasın bi bakmışın olmuş, sürekli düşünüce olmuyor kafanı boşalt tamamen hayatın akışında devam et ozaman göreceksin mucizeyi

arkadaşlar bende polikistik over sendromu var.4 aydır ovulasyon testiyle takip ediyorum.ortalama 32 günde hastalanıyorum.dün ovulasyon testinde pozitif çıktı.doktorumla da randevum vardı,muayenede sen bana bugün yeni gelen bi hasta olsan polikistik oversin demem çünkü çatlamaya hazır 18 mm.lik bi tane yumurtan var dedi.dün ve bugün temas önerdi.işlem tamam:) ama bu ay tutmazsa BAT 10 mayıs ,artık mayıs ayında büyük olasılıkla tüp yapıcaz.hepimizin hakkında hayırlısı..

inşallah kendiliğinden gelir bebeğin

ayyyy çok güldürdün beni
Ne güzel bi temenni bu yaa süpersin

CANIM ağlama üzülme demek boş ...
seni en çok biz anlarız...

zamanı var gelecek mutlaka...

güzel rabbimin var bir bildiği..

ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN...

DİLERİM BİDAHAKİ DENEMENDE 3 ÜZÜN OLURDA İNŞALLAH GÖRÜRSÜN GÜNÜNÜ OHHHH Bİ SÜRÜ BEBİŞ...:)

canım bende bugün akşam 20:30 da çatlama iğnemi yapıp pazartesi opum yapılacak Allah izin verirse, bir gün aramız var seninle:)Allah yardımcımız olsun ,kolaylık versin inşallah...

amin hayatım cümlemize valla ilersini düşününce yüzüm gülüyoda azda olsa trsmıyom desemde yalan olur

Canım inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana...Ananas ve kabak çekirdeği yemeyi unutma..Tutunmayı arttırıyormuş..İnşallah güzel haberlerini alırız burdan..

sağol tatlım tavsiyelerin içinn.
geçen tedavimdede almıştım ananas, kabak çekirdeği bir sürü şeyy.
bugün yine aldım ananasımı..inşallah tutunurr...
güzel haberler veririmmm..
darısı transfer aşamasına gelmeyi bekleyen arkadaşlarımın başınaaaaa:26::26::26:

Canım cok üzüldüm (((((((((((Allah sağlık versin yeterki tekrar denersiniz,6 ay arada bakarsın kendilinden olur Allah nasip edecek olduktan sonra bir sebep verir...

bilgenciğim ne diyebilirim bilemiyorum. Allah dayanma gücü versin

canm ya ne diyiceğimi bilemiyorumm üzüldümmmm
nasip değilmiş bu sefer..inşallah bi dahaki denemende olur yada mucizenn süpriz yapar sana:26::26::26:

Umarım en kısa sürede çocuğunuz olur

Bilgencim o kadar uzgunum ki ama takdiri ilahi Allahtan gelene boynumuz kildan ince.Bende iki kere yasadim bu duyguyu.Canim umudunu hic yitirm e Olacak insallah elbet birgun olacak....

Kızlar hepimize çok çok çok teşekkür ederim. Hep hayırlısı olsun dedik. Ve hayırlısının bu olduğuna inandık. Test sonucunu alınca yıkıldım çünkü umudum vardı inanamadım. Ve ben bugün ilk kez eşimin ağladığını gördüm. Bunu gördüğüm için kendimden utandım. Zor bir gün geçirdim. Allahım hiçkimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.pko var bende ve kilom var. Bu yuzden önce kilo problemini çözmeye karar verdik. Diyetisyene gittim sürekli kontrol altında olacagım artık.
Sizler için her zaman dua edeceğim dostlarım. Bekleme sürecinde hep yanımdaydınız. Hakkınız ödenmez. Allah sizden razı olsun ve en kısa zamanda inşallah bebişlerimiz olur. Ben yine fırsat buldukca yazdıklarınızı okurum.
Gorusmek dilegiyle. Hoşçakalın

canımmm ne dıyecemı gercekten bılemıyorum benı yurekten yaraladın tek yapabılecegım sey senın ıcın dua etmek rabbım yardımcın olsun...

Sacmalamiyorsun gayet normal bir ağrı benim de öyle olmuştu inşallah hayırlara işarettir :)
Vucudum ne diyor çözemedim kaç gündür. Hep belirti bekledim.ilk deneyim tabi bilemiyor insan.cok az kaldı öğrenmeye. O zaman Hayır mı ser mi göreceğim.

Bende de pko var canım. Ama kilom yok. Biraz dikkat edilirse kendiliğinden bile cok rahat hamile kalan pko hastaları var. Benim esimde de sorun olmasa belki ben de kendiliğinden hamile olabilirdim. Umarim tupe gerek kalmadan evladin gelir canım. Arada uğra lutfen. Birakma bizi. Öpüyorum seni. Sağlıcakla kal...

Ablacım nasılsın nasıl gıdıyo bekleyıs :)

Iyidir tatlım sen nasılsın? Kiz kardeşim gelmişti bana bakmak için tedavi iptal olunca gezmelere vurduk kendimizi bugün pazara gittik bol bol alış veriş yaptık, yarın da boğaz turu yapacağız. Çok kaba bir tabir vardır ya tecavüz kacinilmazsa zevk almaya bakacaksin diye. Ben de bu bekleyiş sürecini mutlu ve huzurlu geçirmeye çalışıyorum madem bekleyeceğim kendimi yemeden bekliyorum. Nasıl olsa öyle ya da böyle bekleyeceğiz

:):) süpersın ablam bende ıyıyım napıyım aynı senın gıbı full gezıyorum kafa dagıtıyorum yalovada oyle bogazlar yok bızde sahılle carsıyla ıdare edıyrz artık :) ınsanın kızkardesı olması guzel bende abla var arkadslar var saolsun ıyı destekcıler gercı hepımızde aynı dert onlarda cocuk ıstıyo sebepsız olmuyo ama bız ıyıce dalgaya vurduk baska turlu vakıt gecmıyo :):) ha buarada ablam ben aksam dogumkntrl hapımı ıcmeyı unuttum napıcam???

günaydın tekiz ikiz ve de üçüz anne adaylarıııı herkese güzel bir haftasonu diliyorum

Kızlar e2 ım yuksek cıktıgı ıcın dogum kntrl ıcıyorum ya dun aksam ıcmeyı unuttum ne yapmalıyım ??

Kızlar e2 ım yuksek cıktıgı ıcın dogum kntrl ıcıyorum ya dun aksam ıcmeyı unuttum ne yapmalıyım ??

Aklina geldiği anda icmen lazım unuttugun hapı. Ama aklina gelmezse tek gun unutmak problem değil ama bir daha unutmaman lazım.

Bugun topık sessız, hava guzel herkes dışarda. Benım de canım sıkıldı bugun cok ama eşim cıkarmıyor dışarı bir gun daha sabret dedı
yarın randevumuz 9.30da. ama sabah verdıgım kanın sonucunu öğleden sonra verıyor devlet hastanesı.
yanı yarın sonucumu öğleden sonra bildirebılırım arkadaşlarım
Bugun de ıdrar testı yaptım negatıftı.
Yapa yapa da kendımı de eşimi de olumsuz sonuca hazırladım ki buyuk bır yıkım olmasın bızım ıcın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…