cok saol canım.. allah razı olsun.. yine tutmadı maalesef.. umutlar baska bahara kaldı.. 1.67 cıkmıs beta hcg degerim maalesef.. 6 ay ara vermeyi planladık. rabbim nasip ederse elbet birgün olur bebişlerimiz arkadaşlar...
inşallah sizlerinki en yakın zamanda tutar...dualarım sizlerle olacak..
sizleri tanıdıgım için mutluyum.
ucanfasülye, sen de pazartesi yaptıracaksın. insallah seninki tutar. dualarım sizlere...
görüşmek dileğiyle..
arkadaşlar bende polikistik over sendromu var.4 aydır ovulasyon testiyle takip ediyorum.ortalama 32 günde hastalanıyorum.dün ovulasyon testinde pozitif çıktı.doktorumla da randevum vardı,muayenede sen bana bugün yeni gelen bi hasta olsan polikistik oversin demem çünkü çatlamaya hazır 18 mm.lik bi tane yumurtan var dedi.dün ve bugün temas önerdi.işlem tamam:) ama bu ay tutmazsa BAT 10 mayıs ,artık mayıs ayında büyük olasılıkla tüp yapıcaz.hepimizin hakkında hayırlısı..
canım hadi hayırlısı. Bugün kaçıncı günündü? Benim de bugün gonal f'in 5. Günü. Kaç tane geliştiğini söylemedi. Pazartesi gene gel 2. Iğneye başlarız dedi. 2. Iğne ne onu da bilmiyorum:44:
Kızlaaaar hoş geldinizTatlı tatlı bebişler doğurasıca kızlaaaaaar
cok saol canım.. allah razı olsun.. yine tutmadı maalesef.. umutlar baska bahara kaldı.. 1.67 cıkmıs beta hcg degerim maalesef.. 6 ay ara vermeyi planladık. rabbim nasip ederse elbet birgün olur bebişlerimiz arkadaşlar...
ucanfasülye, sen de pazartesi yaptıracaksın. insallah seninki tutar. dualarım sizlere...
görüşmek dileğiyle..
Bugun kasıklarım yanıyor, sancı da değil mide yanması gıbı kasığım yanıyor ya. Ne bıcım bı his. Saçmalıyorum ıyıce
Allah sana bana bu uğurda emek veren bütün arkadaşlarımıza tedavimizin sonunda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin gülüm
canım bende bugün akşam 20:30 da çatlama iğnemi yapıp pazartesi opum yapılacak Allah izin verirse, bir gün aramız var seninle:)Allah yardımcımız olsun ,kolaylık versin inşallah...
Canım inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana...Ananas ve kabak çekirdeği yemeyi unutma..Tutunmayı arttırıyormuş..İnşallah güzel haberlerini alırız burdan..
Canım cok üzüldüm(((((((((((Allah sağlık versin yeterki tekrar denersiniz,6 ay arada bakarsın kendilinden olur Allah nasip edecek olduktan sonra bir sebep verir...
bilgenciğim ne diyebilirim bilemiyorum. Allah dayanma gücü versin
İnsan ne diyeceğini bilemiyor boğazında kalıyor kelimeler. Çok üzüldüm emeklerini düşündüm sonra ümitlerini empati kurmak zor olmadı aynı yolun yolcusuyuz çünkü. Rabbim ya Rabbim bütün umudumuz sendedir ne olur bize acı. Çok çok öpüyorum seni ve bizden sakladigin kırgın gönlünü
canm ya ne diyiceğimi bilemiyorumm üzüldümmmm
nasip değilmiş bu sefer..inşallah bi dahaki denemende olur yada mucizenn süpriz yapar sana:26::26::26:
Umarım en kısa sürede çocuğunuz olur
Canım Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah..çok zor ama zaman acının kuvvetini azaltıyor iyiki....bunuda zamanla atlatacaksın..bol bol dua et çünkü o insanın gönlüne huzur verip acıyı alıyor sanki..derdimiz büyük ama derdimizden büyük rabbimiz var...inşallah seninde Poff gibi kendiliğinden gebelik gerçekleşir..
Bilgencim o kadar uzgunum ki ama takdiri ilahi Allahtan gelene boynumuz kildan ince.Bende iki kere yasadim bu duyguyu.Canim umudunu hic yitirm e Olacak insallah elbet birgun olacak....
Canım sağol destegın ıcınben de cok okudum negatıflerın pozıtıf cıktıgını, umarım o orneklerden bırı olurum.
sen de bebişini alacakmışsın, guzel haberlerını alacagız ıns senın de
inşallah arkadaşım, hepımız sevındırelım ınş.
stres yaptım gectı, sımdı sadece sabredıp beklıyorum canım. sağolasın.
ahh canım arkadasım, nasıl sözler edecegımi, ne dıyecegım bılemedım.
Pazartesı gunu senınle aynı kaderı ben de yaşayabılırım, Allah sabır versın canım. Kendımı senın yerıne koyunca daha da ıyı anlamaya calışıyorum senı. Gözlerım doldu, üzgünüm. Ama Allah sana ve eşine sağlık versın, cok şükür umutsuz vaka değiliz. Her şekilde evlat sahıbı olma ıhtımalıne sahıbız.
Allah evliliğinizi daim etsin, huzur ıcınde...
Evlat elbet olacak ınş.
bilgen hemen ümitsizliğe kapılma bak ben de ertelemiştim tüp bebeği o ara beklerken kendiliğinden oldu, ilaçların etkisiyle olabiliyor umudunu yitirme düşünme kafan orda olmasın bi bakmışın olmuş, sürekli düşünüce olmuyor kafanı boşalt tamamen hayatın akışında devam et ozaman göreceksin mucizeyi
arkadaşlar bende polikistik over sendromu var.4 aydır ovulasyon testiyle takip ediyorum.ortalama 32 günde hastalanıyorum.dün ovulasyon testinde pozitif çıktı.doktorumla da randevum vardı,muayenede sen bana bugün yeni gelen bi hasta olsan polikistik oversin demem çünkü çatlamaya hazır 18 mm.lik bi tane yumurtan var dedi.dün ve bugün temas önerdi.işlem tamam:) ama bu ay tutmazsa BAT 10 mayıs ,artık mayıs ayında büyük olasılıkla tüp yapıcaz.hepimizin hakkında hayırlısı..
CANIM ağlama üzülme demek boş ...
seni en çok biz anlarız...
zamanı var gelecek mutlaka...
güzel rabbimin var bir bildiği..
ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN...
DİLERİM BİDAHAKİ DENEMENDE 3 ÜZÜN OLURDA İNŞALLAH GÖRÜRSÜN GÜNÜNÜ OHHHH Bİ SÜRÜ BEBİŞ...:)
görüşmek dileğiyle..
Vucudum ne diyor çözemedim kaç gündür. Hep belirti bekledim.ilk deneyim tabi bilemiyor insan.cok az kaldı öğrenmeye. O zaman Hayır mı ser mi göreceğim.Sacmalamiyorsun gayet normal bir ağrı benim de öyle olmuştu inşallah hayırlara işarettir :)
Kızlar hepimize çok çok çok teşekkür ederim. Hep hayırlısı olsun dedik. Ve hayırlısının bu olduğuna inandık. Test sonucunu alınca yıkıldım çünkü umudum vardı inanamadım. Ve ben bugün ilk kez eşimin ağladığını gördüm. Bunu gördüğüm için kendimden utandım. Zor bir gün geçirdim. Allahım hiçkimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.pko var bende ve kilom var. Bu yuzden önce kilo problemini çözmeye karar verdik. Diyetisyene gittim sürekli kontrol altında olacagım artık.
Sizler için her zaman dua edeceğim dostlarım. Bekleme sürecinde hep yanımdaydınız. Hakkınız ödenmez. Allah sizden razı olsun ve en kısa zamanda inşallah bebişlerimiz olur. Ben yine fırsat buldukca yazdıklarınızı okurum.
Gorusmek dilegiyle. Hoşçakalın
Ablacım nasılsın nasıl gıdıyo bekleyıs :)
Iyidir tatlım sen nasılsın? Kiz kardeşim gelmişti bana bakmak için tedavi iptal olunca gezmelere vurduk kendimizi bugün pazara gittik bol bol alış veriş yaptık, yarın da boğaz turu yapacağız. Çok kaba bir tabir vardır ya tecavüz kacinilmazsa zevk almaya bakacaksin diye. Ben de bu bekleyiş sürecini mutlu ve huzurlu geçirmeye çalışıyorum madem bekleyeceğim kendimi yemeden bekliyorum. Nasıl olsa öyle ya da böyle bekleyeceğiz
Kızlar e2 ım yuksek cıktıgı ıcın dogum kntrl ıcıyorum ya dun aksam ıcmeyı unuttum ne yapmalıyım ??
Kızlar e2 ım yuksek cıktıgı ıcın dogum kntrl ıcıyorum ya dun aksam ıcmeyı unuttum ne yapmalıyım ??