Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızlar hastaneden geldim yarın akşam 10 buçukda çatlatma iğnemi yapip salı sabah 10 da opum var dualarınızı bekliyorum:KK52::KK52:

Kızlar Bilgen den bi haber varmi.Ayyy cok merak ettim.ALLAHIM NE OLUR POZITIF OLSUNNNN.

kızlar 3.gün ve 5.gün embriyosu ne demek. neye göre transfer yapılıyor

Merhaba canim...Doktorlar Embriyo gelisimine ve hucre bolunmesine gore hastaya 3. Gun yada 5.gun embriyosu transfer ediyolar.Bazen bayan yasi ileri oluyo ancak 1 yumurtayla 1 embriyo olusuyor.Doktorlar bunu riske atmamak icin 2.yada 3.gun transfer edip embriyonun dogal ortamda gelismesini istiyor.Eger cok sayida embriyo olusmussa iclerinden daha hizli gelisenlerini 5.gune kadar bekletip oyle transfer ediyorlar fazla olanlar dondurabiliyorsun.Ama tutunma acisindan hangisinin daha iyi olacagini doktorlarda bilemiyor.Ondan sonrasini Rabbim bilir....

kızlar hastaneden geldim yarın akşam 10 buçukda çatlatma iğnemi yapip salı sabah 10 da opum var dualarınızı bekliyorum:KK52::KK52:

Allah sana bana bu uğurda emek veren bütün arkadaşlarımıza tedavimizin sonunda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin gülüm:KK49:

Slm canim iyi geceler..Birazdan Kuran ı kerim okucam senin adina da dua edicem.Insallah guzel sonucla donersin pozitif sonuclarda okadar mutlu ve motive oluyorumki..

cok saol canım.. allah razı olsun.. yine tutmadı maalesef.. umutlar baska bahara kaldı.. 1.67 cıkmıs beta hcg degerim maalesef.. 6 ay ara vermeyi planladık. rabbim nasip ederse elbet birgün olur bebişlerimiz arkadaşlar...
inşallah sizlerinki en yakın zamanda tutar...dualarım sizlerle olacak..
sizleri tanıdıgım için mutluyum.

ucanfasülye, sen de pazartesi yaptıracaksın. insallah seninki tutar. dualarım sizlere...

görüşmek dileğiyle..

canım bende bugün akşam 20:30 da çatlama iğnemi yapıp pazartesi opum yapılacak Allah izin verirse, bir gün aramız var seninle:)Allah yardımcımız olsun ,kolaylık versin inşallah...

cok saol canım.. allah razı olsun.. yine tutmadı maalesef.. umutlar baska bahara kaldı.. 1.67 cıkmıs beta hcg degerim maalesef.. 6 ay ara vermeyi planladık. rabbim nasip ederse elbet birgün olur bebişlerimiz arkadaşlar...

ucanfasülye, sen de pazartesi yaptıracaksın. insallah seninki tutar. dualarım sizlere...

görüşmek dileğiyle..

Canım cok üzüldüm :KK43:(((((((((((Allah sağlık versin yeterki tekrar denersiniz,6 ay arada bakarsın kendilinden olur Allah nasip edecek olduktan sonra bir sebep verir...

görüşmek dileğiyle..

İnsan ne diyeceğini bilemiyor boğazında kalıyor kelimeler. Çok üzüldüm emeklerini düşündüm sonra ümitlerini empati kurmak zor olmadı aynı yolun yolcusuyuz çünkü. Rabbim ya Rabbim bütün umudumuz sendedir ne olur bize acı. Çok çok öpüyorum seni ve bizden sakladigin kırgın gönlünü

görüşmek dileğiyle..

canm ya ne diyiceğimi bilemiyorumm üzüldümmmm:KK5:
nasip değilmiş bu sefer..inşallah bi dahaki denemende olur yada mucizenn süpriz yapar sana:26::26::26:

canım bende bugün akşam 20:30 da çatlama iğnemi yapıp pazartesi opum yapılacak Allah izin verirse, bir gün aramız var seninle:)Allah yardımcımız olsun ,kolaylık versin inşallah...

Kızlar dualarım sizinlee inşallah kaliteli yumoşlarınız ve embriyolarınız olur....size bebişlerinizi getirir..:26::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah..çok zor ama zaman acının kuvvetini azaltıyor iyiki....bunuda zamanla atlatacaksın..bol bol dua et çünkü o insanın gönlüne huzur verip acıyı alıyor sanki..derdimiz büyük ama derdimizden büyük rabbimiz var...inşallah seninde Poff gibi kendiliğinden gebelik gerçekleşir..

görüşmek dileğiyle..

Bilgencim o kadar uzgunum ki ama takdiri ilahi Allahtan gelene boynumuz kildan ince.Bende iki kere yasadim bu duyguyu.Canim umudunu hic yitirm e Olacak insallah elbet birgun olacak....

cnm idrar testine takılmaa..nice örneklerii varr idrarda negatif çıkıp kanda pozitifi görenn..
sen içinin rahat tut kan testini yaptırmaya güzelce gitt...iyi düşün..
inşallah ..Allahın izniyle olucakkk..
Günaydınn kızlarrrrrrrrr :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Musmutlu haftasonlarıı hepinizeeeeeeeeeeeee:KK16::KK16::KK16::KK16:
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...:26:
darısı dieğr arkadaşlarımın başınaaaaaaaa:KK49::KK49::KK49::KK49:
Canım sağol destegın ıcın :KK16: ben de cok okudum negatıflerın pozıtıf cıktıgını, umarım o orneklerden bırı olurum.
sen de bebişini alacakmışsın, guzel haberlerını alacagız ıns senın de:nazar:
uçanfasülyem senin de daha iyi olmana sevindim canım sen de pazartesi sevindireceksin bizi Allah'ın izni ile:KK52::KK52::KK52:
inşallah arkadaşım, hepımız sevındırelım ınş.
Hepınıze gunaydın arkadaslar guzel bır gun bızı beklıyor ıns

bılgecım mutlu haberlerını heycanla beklıyorum bızı bekletme olurmu :KK9:

ucanfasulye ıcını rahat tut sıtres yapmakı bebegın senden pozıtıf enerjı alsın ve senı omur boyu bırakmasın pazartesıyıde hercanla beklıyoruz :KK9:

dualarımız hepımızeeeee :):)
stres yaptım gectı, sımdı sadece sabredıp beklıyorum canım. sağolasın.

görüşmek dileğiyle..

ahh canım arkadasım, nasıl sözler edecegımi, ne dıyecegım bılemedım.
Pazartesı gunu senınle aynı kaderı ben de yaşayabılırım, Allah sabır versın canım. Kendımı senın yerıne koyunca daha da ıyı anlamaya calışıyorum senı. Gözlerım doldu, üzgünüm. Ama Allah sana ve eşine sağlık versın, cok şükür umutsuz vaka değiliz. Her şekilde evlat sahıbı olma ıhtımalıne sahıbız.
Allah evliliğinizi daim etsin, huzur ıcınde...
Evlat elbet olacak ınş.

Bugun kasıklarım yanıyor, sancı da değil mide yanması gıbı kasığım yanıyor ya. Ne bıcım bı his. Saçmalıyorum ıyıce

Son düzenleme:
Günaydınn kızlarrrrrrrrr :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Musmutlu haftasonlarıı hepinizeeeeeeeeeeeee:KK16::KK16::KK16::KK16:
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...:26:
darısı dieğr arkadaşlarımın başınaaaaaaaa:KK49::KK49::KK49::KK49:

Canım inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana...Ananas ve kabak çekirdeği yemeyi unutma..Tutunmayı arttırıyormuş..İnşallah güzel haberlerini alırız burdan..

X