Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Bende adet olmak ıstıyorum artık bende bı devre atlamak ıstıyorum boyle bos bos beklemek cok zor yıne yakınımda bırı hamıle kalbım sıkısıyo............

Kizlar şuan tamamen adet sancısı başladı. Normal di mi. Bugun 3.gun. bugun iyiydim. Yeni başladı. Normalde regl sancim hic olmaz. 40 yılda bir başıma gelir.

arkadaşlar size bişi sorsam,ben mayısta reglim gelince tedaviye başlıcam ayın 10u gibi gelir diye düşünüyorum düzenli olurum genelde ama,işyeriyle zaman problemimiz olacak ve reglimin daha erken gelmesi çok iyi olacak,bunun için soğan suyu filan içsem nasıl olur?düzenini bozmak iyi olmaz ama dimi?bir de böyle bişi yaparsam manevi yönden içim rahat etmicek gibi kurcalamıyım oluruna bırakıyım diyorum ama öff pöfff beklemek çok kötüüü

Kizlar şuan tamamen adet sancısı başladı. Normal di mi. Bugun 3.gun. bugun iyiydim. Yeni başladı. Normalde regl sancim hic olmaz. 40 yılda bir başıma gelir.

belki embriyo yerleşiyodur,onun sancısı olabilirmiki?inşallah öyledir canım içini ferah tut stres yapma..

cnm hemen doktorunu ara ona sor en saglıklı bılgıyı o verır yanlıs bısey soyleyen olur daha cok moralın bozulur pskolojk olrk etkılenırsın

kızlar hayırlısıyla başlıyorum tedaviye tahminim mayıstı ama hazıran başına kaldık sanıyorum..bu ay yasmin verdi bu adetimde içicem .diğer adetimin 2 .günü çağırdı iğneyi yazcak :KK76:çok heyecanlıyım:KK16:rabbım hepımızın gönlüne gore versin inşallah:KK16:

arkadaşlar size bişi sorsam,ben mayısta reglim gelince tedaviye başlıcam ayın 10u gibi gelir diye düşünüyorum düzenli olurum genelde ama,işyeriyle zaman problemimiz olacak ve reglimin daha erken gelmesi çok iyi olacak,bunun için soğan suyu filan içsem nasıl olur?düzenini bozmak iyi olmaz ama dimi?bir de böyle bişi yaparsam manevi yönden içim rahat etmicek gibi kurcalamıyım oluruna bırakıyım diyorum ama öff pöfff beklemek çok kötüüü
akışına bıraksan daha iyi olur diye düşünüyorum canım:44:
kızlar hayırlısıyla başlıyorum tedaviye tahminim mayıstı ama hazıran başına kaldık sanıyorum..bu ay yasmin verdi bu adetimde içicem .diğer adetimin 2 .günü çağırdı iğneyi yazcak :KK76:çok heyecanlıyım:KK16:rabbım hepımızın gönlüne gore versin inşallah:KK16:

hadi hayırlısı olsun. ben de doğum kontrol hapı ile başladım tedaviye

slm kızlar nasılsınız uçanfasülye cnm nasılsın tanıdın inşlah o sancılar normel cnm akışına bırak teredüdleri kafandan sil cnm inşlh bebeişn tuttu içimden öle geliyo herşeyi akışına bırak cnm adet sancısı gibi sancım var yok gazım var yok söle vs herneyse bunları kafana takma zaten olccaksa olur olmicekse gelirler kırmızı ağrısızda gelir yani oyüzden adet olcam filan sanma herşeyi akışını bırak hayırlısıyla olur cnm benim he bu arada bende başladım yarın 4 düncü iğnemi vurulcam pazartesi kontrolüm var herkese allahım hayırlı evlat nasip etsin bu süreçde olan herkesin koları dolu dolu çıksın

Canım aynı şeyi ucanfasulye de yaşadı ilaç kullaniyorsan ara kanama normal. Doktorun ne dedi önemli olan o. Sıkma canını her serde bir hayır vardır. Onemli olan başlamak değil pozitif sonuç almak. Dualarim seninle...

Sağol canım benim, tüp bebek doktorum farklı şehirde, ona gidemedim, ben 5 Mayısta adetolacağım diye ayarlamıştım iznimi falan, kadın doktoru ultrasonla baktı, bi sorun yok dedi, tabi şimdi ne zaman adet olurum bilemiyorum, yani 10 gün arayla adet olunca zamanında olmaz gibi, neyse vardır bunda da bir hayır, görelim Rabbim neyler, neylerse güzel eyler...

akışına bıraksan daha iyi olur diye düşünüyorum canım:44:

hadi hayırlısı olsun. ben de doğum kontrol hapı ile başladım tedaviye

sağol orkidem.senin adınada sevindim sen kullanıyomusun şuan yoksa iğnelere geçtinmi:KK34:

Tam olarak adet sancısı mi yoksa ona benzeyen ama simdiye kadar hiç hissetmedigin değişik bir sancı mı:KK34:

Bende adet olmak ıstıyorum artık bende bı devre atlamak ıstıyorum boyle bos bos beklemek cok zor yıne yakınımda bırı hamıle kalbım sıkısıyo............

Rabbim bize de nasip edecek canım lütfen üzme kendini rahat ol stres yapma ki reglin gecikmesin:KK49::KK49:

ne demek balım. benim hap bitti. bugün adet oldum. yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek

hadi hayırlsı bakalım güzel sorunsuz bir tedavi geçirirsin inşallah:KK16:
bakalım benim daha kırmızılar gelcekte hapa başlıcamda bidaha kırmızılar gelcek anca gitcem başlıcam tabii bide ohss korkusu var:18:allahım hayırlısı ne ise onu nasip etsin hepimize:KK19:

bende de olmuştu transferden sonra hatta tutmadı kesin adet olcam diye üzülüyordum olabiliyor bu pozitif düşünmeye çalış derim :KK34:

Arkadaşlar tedavisi başlayan söylesin listeyi duzenleyeyim :))) baslayan arkadaslara dua edelim :))

kabul edersen ben başladım yarın dördüncü iğnemi vurulcam kısmet pazatesi ne alemde yumişler görcez

Tamam canım ekliyorum Rabbimiz yüzünü guldursun hayırlı bir evlatla ödüllendirilen mucadeleni :KK49::KK49:

teşekürler cnm allah isteyen herkesin buyolda ellerini boş çevirmesin göbişlerini meleklerele doldursun allah hakımızda ne hayırlıysa onu nasip eylesin cnm benim bu arada 29 yaşındayım ilk tüp bebek tüpler kapalı özel avrupa şafak hastanesi cnm

Son düzenleme:
X