Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar şuan tamamen adet sancısı başladı. Normal di mi. Bugun 3.gun. bugun iyiydim. Yeni başladı. Normalde regl sancim hic olmaz. 40 yılda bir başıma gelir.
Kizlar şuan tamamen adet sancısı başladı. Normal di mi. Bugun 3.gun. bugun iyiydim. Yeni başladı. Normalde regl sancim hic olmaz. 40 yılda bir başıma gelir.
akışına bıraksan daha iyi olur diye düşünüyorum canım:44:arkadaşlar size bişi sorsam,ben mayısta reglim gelince tedaviye başlıcam ayın 10u gibi gelir diye düşünüyorum düzenli olurum genelde ama,işyeriyle zaman problemimiz olacak ve reglimin daha erken gelmesi çok iyi olacak,bunun için soğan suyu filan içsem nasıl olur?düzenini bozmak iyi olmaz ama dimi?bir de böyle bişi yaparsam manevi yönden içim rahat etmicek gibi kurcalamıyım oluruna bırakıyım diyorum ama öff pöfff beklemek çok kötüüü
kızlar hayırlısıyla başlıyorum tedaviye tahminim mayıstı ama hazıran başına kaldık sanıyorum..bu ay yasmin verdi bu adetimde içicem .diğer adetimin 2 .günü çağırdı iğneyi yazcak çok heyecanlıyımrabbım hepımızın gönlüne gore versin inşallah
Canım aynı şeyi ucanfasulye de yaşadı ilaç kullaniyorsan ara kanama normal. Doktorun ne dedi önemli olan o. Sıkma canını her serde bir hayır vardır. Onemli olan başlamak değil pozitif sonuç almak. Dualarim seninle...
akışına bıraksan daha iyi olur diye düşünüyorum canım:44:
hadi hayırlısı olsun. ben de doğum kontrol hapı ile başladım tedaviye
Bende adet olmak ıstıyorum artık bende bı devre atlamak ıstıyorum boyle bos bos beklemek cok zor yıne yakınımda bırı hamıle kalbım sıkısıyo............
sağol orkidem.senin adınada sevindim sen kullanıyomusun şuan yoksa iğnelere geçtinmi
ne demek balım. benim hap bitti. bugün adet oldum. yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek
kabul edersen ben başladım yarın dördüncü iğnemi vurulcam kısmet pazatesi ne alemde yumişler görcez
Tamam canım ekliyorum Rabbimiz yüzünü guldursun hayırlı bir evlatla ödüllendirilen mucadeleni