Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

sağol canım inşallah sen ne durumdasın bu arada??

Iyidir canım :))) çarşamba günü randevum var her sey yolundaysa önümüzdeki cuma cumartesi transferim olur büyük ihtimalle. Dualarinizda beni de anin kizlar :))

Ay güzelim neden olmasın. Neden bebeğinin annesine göz kirpmasi olmasın. Sen hayra yor hayırlı olsun :)))

Ay güzelim neden olmasın. Neden bebeğinin annesine göz kirpmasi olmasın. Sen hayra yor hayırlı olsun :)))

ayyy inşallah canım inşallah... Her zman değil ama bazen çok kafaya takıyorum ya yine negatif sonuç alırsam diye istem dışı düşünüyorum.. Elimden geldiğince kafamı dağıtmaya çalışıyorum kendimce ama bu kez bilinçaltı ya işte rüyalarda patlak veriyor :))

Merhaba ucan fasulye. Simdilik bizden bekliyorlar transfer haberlerini. Hadi hayırlısı bakalım. Allahım bebişlerimizin bize sımsıkı tutunmasını nasip etsin inşallahhhhh

merhaba canım, test tarıhlerımızın arasında bır gun var senınler. Benım 29 nisan.
birşey hıssedıyor musun? bende batma var bugun :44:

KIZLAR HEPİNİZE MERHABA...

SİZE KENDİMDEN BAHSEDEYİM KISACA 24 YAŞINDAYIM HAZİRANDA EVLİLİĞİMİZİN 2. SENESİ DOLACAK. 1 SENEDİR BEBİŞ İSTİYORUZ ANCAK OLMUYO BU SÜRE ZARFİNDA 3 AY KLOMEN 1 AY ÇATLAMAMIŞ YUMURTA İLE BEKLEMEK BİR AY ERKEN ADET BİR AY RAHİM FİLMİ ARDINDA İLK AŞILAMA 2 . VE DE 3. hepsinin sonu da hüsran ve gözyaşı... topiğe ilk girdiğimde böyle yazanları görünce onlar için dua ediyordum nasıl dayandılar diye .... insan kendi başına gelince anlıyor ... ve her yeni ay yeni bir umut ...

sebebine gelince kızlar sebepsiz infertilite çok az polikistik over..:) yani nasip olmadı... bu ay doktorumu değiştirdim ve tüp bebek işlemleri için uğraşıyoruz... şu an doğum kontrol hapı folik asit vitamin ve coraspirin kullanıyorum ve yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı... düşünmüyorum hiç üzülmüyorum kendimi çok yıprattım bu süreçte... sevdiklerime söz verdim :) umarım güzel haberlerle dönmek dileğiyle...

BU ARADA HERKESİN TEDAVİLERİ HAYIRLI OLSUN...:) RABBİM HİÇ KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKIP İMRENDİRMESİN BU MÜBAREK GÜNDE..

merhaba canım, test tarıhlerımızın arasında bır gun var senınler. Benım 29 nisan.
birşey hıssedıyor musun? bende batma var bugun :44:

Cnm transferden sonra 2 gun adet sancısı gibi sancım oldu,bel ve kasık agrısıydı. Bugun daha iyiyim ama arada sanki yumurtalara batma oluyor gibi hissediyorum. Acaba normalmi bende bilmiyorumki. Biranönce günler geçsede test yapsam diye bekliyorum
Hayırlısı inşallah tutar bebişlerimiz. Birde bu sabah bogazım acımaya basladı ve burnum tıkandı. Grip olucam sanırım offffff

canım hosgeldın aramıza bız bırbırımıze uzulmeyelım dusunmeyelım dıye destek olmaya calısıyrz kı emınım herkesın kalbınde bır sancı var gecmeyen ama bılıyoruz kı bunlar bızım ıcın bır ımtıhan tek ınandıgımız sey bırgun bızde gobıslerımızı sevıcez ve sonrasında bıze bakan mınık gozlerle mutlu olacagız onemlı olan bu onemlı olan ınanmak sende ınan sende guven hersey guzel olucak allahın ıznıyle... :):):)

Biz burada destek için varız. Tedavi surecinde zaman gecmiyor biz biebirimize destek olarak zamanın gecmesinide saglıyoruz. Rabbim birgün yüzümüze gülecek inşallah. Tek yapmamız gereken sabretmek inanmak ve dua etmek. Başka elden ne gelirki ....

Kizlar herkese merhaba,
Ben bu ay ilk asilamami yaptirdim 8. Gunum. Doktorum eger tutmazsa tup bebek yapalim diyor, dun baska bir doktora sordum o da 1 ay beklemelisin, vucudun dinlensin ilaclar temizlensin diyor. Kafam cok karisti. Beklemek zaten cok zor, daha cok uzuyor insani. Bana fikir verebilecek olan var mi??

Canım bizimle aynı ayda evlenmissiniz. Senin yaşadıklarınin tamamini yaşadım hissettiklerinin hepsini hissettim. Kendi sürecine 2ameliyat 2 negatif tup bebek denemesi ekle üçüncü dördüncü denemesini yapan insanlara dua eder benim ilk denemede olacak derdim. İnsan psikolojisi işte. Şimdi rahatım kendi kaderimi yaşayacağım iyi ya da kötü. sadece sunu biliyorum pes etmeyecegim ve umudumu kaybetmeyecegim :)) insallahh hepimiz icin actigin ellerin en kisa zamanda bebegine kavusur :)))

Burada kime sorarsan sor sana bir ay ara ver diyecektir. Vucudun hormonlardan arinmasi lazım. Umarim şimdi bunlarin hesabını yaparken aslında bebeğin sana gelmiştir :))

Son düzenleme:

bende de bı gaz sancısı bıktım ( bı de ayaklarım buz gıbı hep.

Arkadaşlar tüp bebek Raporu Hakkında Bilgi Almak İstiyorum..
Eşim Bir Hastaneye Mail Atmış Mail Olarak Geri Dönüş Yapılmış Aşagıdaki Gibi...

tüp bebek tedavisinde SGK ile anlaşmamız var. SGK dan faydalanabilmeniz için eğitim ve araştırma hastanesinden tüp bebek heyet raporu çıkartmanız gerekiyor.

Bu Rapor Nasıl Çıkartılır Çıkartmak İçin neler Gerekli Veya Direk Giderek Rapor Veriyorlarmı Yoksa Raporu Vermeden önce Farkl Bir Uygulamadan Geçiyormuyuz Lütfen Biln Arkadaşlar Aydınlatırmısınız )?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…