Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

bende 4. iğnemi oldum bu akşam, 225 ml yapıyorum ,2 kutu 450 gonalf adırdı doktor,yarın kontrolüm var 1 kutu mu aldırır 2 kutu mu aldırır bilmiyorum,yumurta gelişimine göre değişir sanırım ..aşılamadan farkı daha fazla ilaç dozu şimdilik benden bu kadar:)

Bırakmak en güzeli zaten cnm. Hem saglık hem bebiş için bırakmalıyız. Bir süre sonra canın istemeyecek. Ben suan kokusundan bile nefret ediyorum. İnsallah sende oyle olursun
İnsallah yakında bebişlerimize kavusuruz

arkadaşlar dün tedavim başladı rabbim hepimizin tedavisini hayırlı sonuçlandırsın uzun protokol oldu bu kez menegon 2toz bir su lucrin 5 mg ve gonal f den 150 günlük dozum ben dr adet görmedim diye gittim dr tedavi başlattı rabbim inşallah hayırlı sonuçlandırır aminn

arkadaşlar biraz geriye dönük baktımda transfer olmuş tedaviye başlamış arkadaşlar var Rabbim hepinizin ellerini boş çevirmesin bu hayırlı günde inşallah hamilelik haberlerimizi burdan vermeyi nasip etsinn

haklısın cnm valla ben 92 liyim bide kasım 23 ta sonu 20 yasımda bende inanamıom bazen yasadıklarıma ama dediğin gbi sabretmeyi bilioz allah dan :) olcak ya sevinçli günler yakın

günaydın arkadaşlar
tedavıler ,beklenen adetler, transferler derken topiğe can geldı
sayfalar uçuş uçuş artık ne güzel, hele bır de hamıle haberlerı aldık mı tebrıkten durduramayız sayfaları ınş.

bugun değişik bi batma hissi var bende. başka da birşey yok, herşey yolunda.

Günaydın canım :)) aynen yazdıklarına katılıyorummmm.... bu arada hayırlı cumalar :))

ıns bende nefret edıcem bıgun.

Bebişlere gelince hepımızın kucakları dolsun ınş

haklısın cnm valla ben 92 liyim bide kasım 23 ta sonu 20 yasımda bende inanamıom bazen yasadıklarıma ama dediğin gbi sabretmeyi bilioz allah dan :) olcak ya sevinçli günler yakın

sen baya kucukmussun be cnm ayy kıyamam sana:):) demek allahın sevgılı kuluyuzkı bızı erkende ımtıhan etmek ıstedi :):) inş kazananlardan oluruz tatlım

hayırlı olsun canım inşallahhhh bol ve kaliteli yumoşun olur ne güzel tedaviler başlıyor, inşallah burda patır patır hamile kalanları da görürüz

Günaydınnn annecik ben de bebeğimi almak için can atıyorum

merhaba arkadaşlar,1 -2 saat sonra yumoş kontrolüm var inşallah çoğalmışlardır:)
UÇANFASULYE Allah yardıncın olsun, inşallah bebişin tutunur canım...

Kızlar rüyamda gördüm bi kızım olmuştu beyaz tenli tombik tombik yanakları vardı evde kucağımdaydı hayırdır inşallah dedim. eşime anlattım iyi değilsin kafayı yedin diyo artık rüyalar görmeye başladın diyor :)) belkide bi mesajdı bu olamaz mı...

Günaydınnn annecik ben de bebeğimi almak için can atıyorum
ınş canım hayırlısıyla
benım dondurulmuşum yok
dunya kadar yumurtam oldu güya. işte sayısı degıl kalıtesı önemlı.
merhaba arkadaşlar,1 -2 saat sonra yumoş kontrolüm var inşallah çoğalmışlardır:)
UÇANFASULYE Allah yardıncın olsun, inşallah bebişin tutunur canım...
sağol jasmin, senın de guzel guzel yumoşların vardır ınş. Kalıtelı olsunlar ınş.

transferın ertesı gunu ruyamda 3 tane anahtar gördum ve 3ü de cevırdıgım zaman açıyordu. duaların yerıne gelecegıne işaretmış.
ıstedıgın şeyı ruyanda gormen cok doğal canım, iyisin merak etme :))

arkadaşlar tedaviye başlayanlar bitkisel takviye alıyormusunuz ilaca ek olarak paylaşırmısınız ben çörekotu bal tarçın a başlayacağım inşallah

Merhaba ucan fasulye. Simdilik bizden bekliyorlar transfer haberlerini. Hadi hayırlısı bakalım. Allahım bebişlerimizin bize sımsıkı tutunmasını nasip etsin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…