kızlar bir de doktor bana gonal f 300 yazmış.tedavisi başlayan arkadaşlar siz hangi ilacı kaç doz kullanıyorsunuz?anlatabilirmisiniz ya merak ediyomsüreç aşılama gibi mi olacak?bir de farklı bi iğne daha var o ne zaman kullanılacak?bilgi verene bebek gelsin
Bırakmak en güzeli zaten cnm. Hem saglık hem bebiş için bırakmalıyız. Bir süre sonra canın istemeyecek. Ben suan kokusundan bile nefret ediyorum. İnsallah sende oyle olursunsen gercekten elınden gelenı yapmıssın massallh sıgarayıda bırakmıssın bende bıraktım gercı gunde ıkı taneyı gecmıyodu ama yınede bı alıskalık tabı nasıl cnm ıstıyo bı bılsenız keske dememek ıcın hersey yapmak lazım rabbım busefer hayırlısıyla kucagına almanı nasıp etsın hepımızın ınssss
22 nısanda 1 sene olucak allahın ıznıyle :)
bu genc yasta yasadıklarımıza bakaın be arkadaslar :) dısarda sureklı hamıle cocuklu goruyorum kafayı yıcemsaka bıyana tabı bız sabretmeyı bılıyoruz onlardan daha kazanclıyız bırde daha kıymet bılırz dımı kızlar bız farklıyız kendı yasıtımda ınsanlar gormek benı rahatlatıyo yasımız genc allahın ıznıyle cabuk atlatırız sevıyorum sızlerı burda olmaktan mutluyum cunku yasamayan benı anlayamıyo sız cok ıyı anlıyosunz derdımı paylasıyosunuz hepınıze tesekkur ederım mutlu haberlerıde paylasırız ınsssssssss
günaydın arkadaşlar
tedavıler ,beklenen adetler, transferler derken topiğe can geldı
sayfalar uçuş uçuş artık ne güzel, hele bır de hamıle haberlerı aldık mı tebrıkten durduramayız sayfaları ınş.
bugun değişik bi batma hissi var bende. başka da birşey yok, herşey yolunda.
Günaydın canım :)) aynen yazdıklarına katılıyorummmm.... bu arada hayırlı cumalar :))
Bırakmak en güzeli zaten cnm. Hem saglık hem bebiş için bırakmalıyız. Bir süre sonra canın istemeyecek. Ben suan kokusundan bile nefret ediyorum. İnsallah sende oyle olursun
İnsallah yakında bebişlerimize kavusuruz
haklısın cnm valla ben 92 liyim bide kasım 23 ta sonu 20 yasımda bende inanamıom bazen yasadıklarıma ama dediğin gbi sabretmeyi bilioz allah dan :) olcak ya sevinçli günler yakın
arkadaşlar dün tedavim başladı rabbim hepimizin tedavisini hayırlı sonuçlandırsın uzun protokol oldu bu kez menegon 2toz bir su lucrin 5 mg ve gonal f den 150 günlük dozum ben dr adet görmedim diye gittim dr tedavi başlattı rabbim inşallah hayırlı sonuçlandırır aminn
günaydın arkadaşlar
sayfalar uçuş uçuş artık ne güzel, hele bır de hamıle haberlerı aldık mı tebrıkten durduramayız sayfaları ınş.
hayırlı olsun canım inşallahhhh bol ve kaliteli yumoşun olurNe güzel tedaviler başlıyor, inşallah burda patır patır hamile kalanları da görürüz
ınş canım hayırlısıylaGünaydınnn annecik ben de bebeğimi almak için can atıyorum
sağol jasmin, senın de guzel guzel yumoşların vardır ınş. Kalıtelı olsunlar ınş.merhaba arkadaşlar,1 -2 saat sonra yumoş kontrolüm var inşallah çoğalmışlardır:)
UÇANFASULYE Allah yardıncın olsun, inşallah bebişin tutunur canım...
Kızlar rüyamda gördüm bi kızım olmuştu beyaz tenli tombik tombik yanakları vardı evde kucağımdaydı hayırdır inşallah dedim. eşime anlattım iyi değilsin kafayı yedin diyo artık rüyalar görmeye başladın diyor :)) belkide bi mesajdı bu olamaz mı...
merhaba arkadaşlar,1 -2 saat sonra yumoş kontrolüm var inşallah çoğalmışlardır:)
uçanfasulye allah yardıncın olsun, inşallah bebişin tutunur canım...
günaydın arkadaşlar