Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Ben 4 ay önce ilk tüp bebeğimi yaptırdım. Tutmadı. Dondurulmus 3 embriyom vardı. Salı gunu transferim oldu. Suan test gununu bekliyorum. Hayırlısıyla inşallah.
Siz hangi aşamadasınız?

canım biz henüz başlayamadık hasta olunca gitcem bakalım başlıcaklarmı.bize sebepsiz infertilite dediler.ben tedaviye başlayana kadar sen bu sefer güzel haberi alcan canım için rahat olsun bol bol dua et bende etcem.

Allah razı olsun canım. Agzın bal yesin emi :) o kadar cok istiyorumki tutsun diye. Allahım sanada hayırlısıyla tedavine baslamayı tum bu aşamaları atlatmanı ve pozitif sonuç almanı nasip etsin inş.
Çok zor olan bu günleri atlatalım inş. Hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alalım. Aminnnnnnnnnnn

ben dualerımı edıyorum gersı rabbıme kalmıs... Msjımı begenmene karsılık hıc oyle dusunmedım zaten tatlım sorun degıl :)

Canım böyle hissetmen çok normal. Her hayal kuruyorsun hem hayal kurmamak için kendini zorluyorsun. Daha onceki hayal kırıklığini tekrar yaşamaktan korkuyorsun. İlk hafta transfer mutlulugu 2.hafta ya negatif çıkarsa korkusu. Sen rahat ol ne ysparssk yapalım her şey olacağına varır. Sen kendine dikkat et yeter :)))))

Zaten elimden başkabirşey gelmiyorki. Zaman... Allahım acısın bize...kucaklarımız dolsun inş. Ama içim rahat elimden gelenini yaptım ben. Sigarayı bile bıraktım 3 ay önce. Gerisi kısmet artık.

Zaten elimden başkabirşey gelmiyorki. Zaman... Allahım acısın bize...kucaklarımız dolsun inş. Ama içim rahat elimden gelenini yaptım ben. Sigarayı bile bıraktım 3 ay önce. Gerisi kısmet artık.

sen gercekten elınden gelenı yapmıssın massallh sıgarayıda bırakmıssın bende bıraktım gercı gunde ıkı taneyı gecmıyodu ama yınede bı alıskalık tabı nasıl cnm ıstıyo bı bılsenız keske dememek ıcın hersey yapmak lazım rabbım busefer hayırlısıyla kucagına almanı nasıp etsın hepımızın ınssss

kızlar selam..bir çok kişinin adetine 1 hafta gibi bi süre var. orkide asyahayat ve aklıma nicki gelmeyen bi kaç arkadaş..ay çok heyecanlı olacak.hepimiz yaklaşık aynı anda tedaviye başlıyoruz.inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız burda kutlama yaparız....
menac benim tedavi zamanına da mayıs yazar mısın? muhtemel transferim mayısta olacak Allahımın izniyle...i

inşallah tedavim iptal olmaz inşallah kaliteli yumoşlarım oluşur ve inşallah sımsıkı tutunurlar ...korkularımdan korkuyorum

Tamam canım eklerim. İnşallah her sey çok güzel olacak :))))) korkular normal yine de rahat olmaya çalış :)))

kızlar bir de doktor bana gonal f 300 yazmış.tedavisi başlayan arkadaşlar siz hangi ilacı kaç doz kullanıyorsunuz?anlatabilirmisiniz ya merak ediyom süreç aşılama gibi mi olacak?bir de farklı bi iğne daha var o ne zaman kullanılacak?bilgi verene bebek gelsin

Arkadaşlar benimde hastalanmama bir hafta var..evet çoğumuz tedaviye aynı zamanda başlayacağız o heyecanı aynı anlarda yaşayacağız...ve arka arkaya güzel haberleri vereceğiz inşallah:))
UÇAN FASULYE bu arada transferin hayırlı olsun..En baştan beri seni takip ediyorum..ve içimde öyle bir his var ki burda güzel haberleri ilk sen bizlere vereceksin ve bize umut olacaksın..Rabbim yardımcın olsun..bizede dua et nolur..Bu arada yumurta toplama işleminden sonra rapor aldın mı canım transferden sonra doktor ne kadar rapor verdi..bende planımı ona göre yapmak istiyorumda..aslında transferden sonra sonucu alana kadar okula gitmek istemiyorum ama...İnşallah bir aksilik çıkmazda bizde senin gibi rahat bir şekilde tranferi gerçekleştiririz..

O zamsn bebek bana geliyor :)))) şaka bir yana canım. .. ben gonal f 250 ile başladım enson 75 vuruldum ignelerin ki bunkar ucu ince küçük igneler ketillar gibi miktar kisimlari var en kaba anlatimla canim yumurtaların gelişimine göre ne kadar alacağın değişiyor ben iki kutu gonal f kullanmistim yetmisti mesela. Sonra yumurtalarin toplanmasına az bir süre kala yumurtslarin içi boşalmasn diye bir igne yapıyorsun ve yumurtalarin toplanmasindan 36 saat önce çatlama iğnesi yapıyorsun. Umarim anlatabilmisimdir. Öptümmmm

teşekkürler menac.peki günde kaç doz vurunuyordun?

Ins canım hepimiz iyi haber verecegz.allah hepinize hayırlisiyla transferlerinizi görmeyi nasip etsin.opum cumaya denk geldi.bi tek cuma gunu raporluydum.araya tatil girdi.pazartesi okula gittim. Transferden sonra raporu biz talep ettik doktordan.yatmayin diyorlar ama benim içime sinmezdi okula gidip gelmek. Haftaya da okula gitmeyecegim. Zaten 23-24 nisan da tatil. Öyle yaptik işte bakalim
Beklemek zor. Nasil geçer bilmem.

hade gelsin bakalım bebişkolar

teşekkürler menac.peki günde kaç doz vurunuyordun?

İlk gün 250 ikinci gün 185 öyle azalarak devam etti canım yanlışlıkla iki kutu gonal f yetti demisim üç kutuydu. Son iki gün 75 doz yaptım. Günde bir defa aynı saate gobekten yapıyordum.

Ben şahsen 10 gün rapor kullanmayı düşünüyorum en az. Gecen sefer cok agrim olmustu bebek tutundu ama yerlesemedi kendimi cok sucladim 5.gun ise gittigim için (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…