- 8 Nisan 2013
- 357
- 2
canım aslında 35 yaşın altına tek emnriyo şartı var, birden fazla yasak, ama kimi doktorlar hasta ile doktor arasında sır kalması şartı ile 2 tane koyuyorlar
ozmn doktorumu kandırma planlarına gecmelıyım desenıze :):):):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım aslında 35 yaşın altına tek emnriyo şartı var, birden fazla yasak, ama kimi doktorlar hasta ile doktor arasında sır kalması şartı ile 2 tane koyuyorlar
ozmn doktorumu kandırma planlarına gecmelıyım desenıze :):):):)
EVET drek moda gir ve doktor erkekse kravat al git hocam size ne kadar yakışacak saten yakışıklısınız dahada bir yakışıklı olacaksınız deama dikkat et bunları derken koccığın yanında olmasın malum o saman çocuk yapacak kocanda olmaz adam kıskançlık krizine girip bilmiyom ne yaparşaka bir yana evet şansını bencede denemelisin?şansı artırıyo diyolar kimisi tehlikeli diyo.hakkımızda hayırlısı olsun.
:):)evet doktorum erkek ama bayagı yası var 60 'ı gecıktır herlde oyuzden kocişimin yanındada iltifat edebılırım ama ben tatlı almayı dusunuyorum tatlı yer tatlı konusuruz dıye bakalım neler olucak...:) neden tehlıkelıymıs kı acaba?
valla bebeğim tedavi öncesi içinde olduğum hava pufffff, ben de öyle fıssssss neden bilmiyorum, değil günler saatler geçmiyor ya bir an önce transferim olsun istiyorumgöbeğimi sevmek istiyorumm sen nasılsın seviyor musun göbeğini
Günler geçmiyo ya 1 hafta hayırlısı ile bi geçsede burda ilaç iğne transfer derken geçiririz günlerimizi.
oooo o zaman işin daha kolayişte canım bünyeden sanırım taşıyamayız diye falan düşünüyorlar.senin tedavin nerde olcak benim bursada.hasta olmayı bekliyorum daha 1 hafta var hasta olmama.
bende 22 yasındayım ozmn banada 1 tane esımde sevınıyodu ıkız bebişlerimiz olucak dıye... Olsunda sımdılık bıtane yeter ılerde tamamlarız bız allahın ıznıyle :)
kızlar baska yerleri bilmiorum daaa bizim doktorumuz 2 tane transfer ediyomus ASYACIMMMMİNŞALLAH RABBİM HERKEZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR
anladım tatlım bnm tasıyamama ıhtımalım buyuk olur heralde cunku 46 kıloyum boyumda 1 68 ıstanblda yaptırıcam ben bnmde adetıme 1 hafta var herlde bız bırlkte ılerlıcez aynı anda dogururuz ıns :)
Bende tedaviye baslamadan oyleydim sanki zAman durmuştu.. Adetin 2. Gunu gittigimdede 10 gun sonra gel dedi. Aman allahım zaman gecmedi bir turlu. Nihayetinde transferim oldu bebişlerime kavuştum. İlk denemem başarısızlıkla sonuçlandığında çok yıpratmıştım kendimi, şimdi daha bilinçli olmaya çalışıyorum. Seviyorum göbişi :) ama hep aklıma olumsuzlukta geliyor. Ne hissetmem gerekiyor onu bile anlayamadım maalesef.
cnm ne kadarlık evlisin sen
aynen canım öyle moral veriyorum zaten kendime...canım allah yardımcın olsun cok zor rabbım kımseye yasatmasın aglattın benı ama sabır sen allahın sevgılı kulusunkı rabbım senı hep huzuruna beklıyo dua etmen ıcın obur dunyada beklıyo senı sefaat edıcek oyle dusun yenı bebişlerını hayal et gecmıste kalma kendını dınleme tmm cnm allah emanet ol
canııııııımmmmmmmmm sen yinede cok sevinme murat bey ben hastalarıma 2 koymayı tercih ediyorum diyo ama yinede sen iki istediğini söylemeden koymaya bilir ona göre konusursunkızlar baska yerleri bilmiorum daaa bizim doktorumuz 2 tane transfer ediyomus ASYACIMMMMİNŞALLAH RABBİM HERKEZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR
canım sen hangi aşamadasın?
canım sen hangi aşamadasın?
ay bilge canım senin tranferin olmuşhadi ilk pozitifi gör o saman hayırlısı ile.
aynen canım öyle moral veriyorum zaten kendime...
siz şimdi hiiiçç üzülmeyin beni boşver canım meleğim melek oldu beni bekliyo yada kardeşlerini göndermeyi bekliyo onlarıda nasipse son bahar gibi alıcaz....
bu aradaaa yaşlarımız aynı şekerim bende 22 yasındayım 91 liyim 2011 haziranda evlendik...
inşallah en kısa zamanda alıcaz o haberleri canım :)))bu genc yasta yasadıklarımıza bakaın be arkadaslar :) dısarda sureklı hamıle cocuklu goruyorum kafayı yıcem saka bıyana tabı bız sabretmeyı bılıyoruz onlardan daha kazanclıyız bırde daha kıymet bılırz dımı kızlar bız farklıyız kendı yasıtımda ınsanlar gormek benı rahatlatıyo yasımız genc allahın ıznıyle cabuk atlatırız sevıyorum sızlerı burda olmaktan mutluyum cunku yasamayan benı anlayamıyo sız cok ıyı anlıyosunz derdımı paylasıyosunuz hepınıze tesekkur ederım mutlu haberlerıde paylasırız ınsssssssss
inşallah en kısa zamanda alıcaz o haberleri canım :)))
bu aralar bende tekrar eeskiye dönmeye başladım yine çocuk gördümmü dayanamıyorum sıkıntı basıyo evimde duramıyorum tedaviden öncede böyle olmuştum o yüzden bu sefer bi daha tedaviye başlamadan önce prikolojik destek almak istiyorum umarım alabilirim...
ayrıca sizin sebep neydi canım bizim gibi erken tüp bebek tedavisine iten???
hayırlısı olsun canım o spermleri değerlendirirler inşalah hiç üzülme olacağı varsa her türlü oluyor...aynen bende cok sıkıntılıyım evde duramıyorum kendımı carsıya attım bızı tup bebege ıten neden esımın azospermı olması allahtn amelıyata gerk kalmadn 5 6 tane sperm buldular dondurdular canım