Cok cok tesekkurler iyi dilekleriniz için kızlar :) dün transferim gerçekleşti. 2 adet :) simdi test günü bekliyorum en zor aşamadayım anlayacagınız. Bol dualarınızı bekliyorum.Allah hepimizin yüzüne gülsün inşallahhhhh
canım suan için o sebebi bilmiyoruz...keseyi gördük değerler gayet normal gidiyodu kese içinde bebişte görüldü kalp atışları için cagırıldıgımızda direk bu söylendi 1 hafta beledik değişen bişey olmadı kürtaj oldum...2. gidişimizde kürtaj günü kese içindeki bebekte yok olmuştu...dr %80 bebek kaynaklı dedi eger biraz daha büyük olsaydı araştırmaya gönderirdik dei öyle işte canım....ben şimdilik bi dahaki tedavyi düşünmüyorum canım donmus 3 tane bebeğim var ama şimdilik ara verdim diyelim çünkü 28 subatta oldum kürtajı
canım aslında ben bu sekilde olmasına daha kötü demiyorum nedenmi???hamile kalabildiğimi biliyorum ve donmus tedavisiyle pozitifi görmek sıcağı sıcağına olanlardan daha zordur ve biz bunu gördük bizim için + bi şans oldu.... canım bende pko var eşimde sperm sayısı azlığı hareket azlığı morfoloji bozukluğu var varda var yani ama bunada şükür en azından beterin beteri var deyip kendimizi avutuyoruz işte...anlasım cnm cok gecmıs olsun tutmamıs olması daha ıyı olurdu tuttunduktan sonra bu haberı almak herseyden kotudur emınım normal bı sekılde hamıle kalsan ve kurtaj olsan daha kolay olurdu sızın tup bebek yaptırma nedenınız neydı
canım aslında ben bu sekilde olmasına daha kötü demiyorum nedenmi???hamile kalabildiğimi biliyorum ve donmus tedavisiyle pozitifi görmek sıcağı sıcağına olanlardan daha zordur ve biz bunu gördük bizim için + bi şans oldu.... canım bende pko var eşimde sperm sayısı azlığı hareket azlığı morfoloji bozukluğu var varda var yani ama bunada şükür en azından beterin beteri var deyip kendimizi avutuyoruz işte...
olsun demekki hayırlısı böyleymiş bitanem geç olsun güç olmasın ..dualrım senınleehakkında hayırlısı olsun canım başladı dimi senin tedavin?inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz.bende o civarlarda bekliyordum.sonucu hayırlısı ile pozitif olsunda sağlık olduğu sürece para kazanırız sıkıntı olmaz.rabbim yüzümüzü güldürsün.
gerçekten sensin maşallah sana
amin inşallah canım tedavim başlamadı ve bu ayda başlayamayacak malesef.bugün adet oldum doktorumu aradım hastanesini değiştirmiş ekibiyle geçip sistemimi oturtmam mayıs sonunu bulacak dedi.çok şartlamıştım kendimi bu ay olacak diye...sizinlerin tedavileriniz başarıyla geçer inşallah kızlar.dualarım sizinle..inşallah hayırlısıyla güzel geçer tedavın ..
Merhaba arkadaşlar. Telefondan yazıyorum alıntı yapamıyorum. İyi dilekleriniz icin çok çok teşekkürederim. BBugün 11.15 itibariyle bi tanecik blast embriyomuz yerleştirildi. 29 nisan test günü. Heyecanla beklemedeyiz bakalım.
hayırlısı olsun canım.sımsıkı tutunsun sana meleğin inşallah
rahatlamazmı canım hemde nasıl rahatladımm pozitif sonucu gördüm elimde usg kâğıtları var...oldu Rabbim diyorum bana bu kadarcık bunu yasattın ya gerisi gelicek biliyorum sadece sabır diyorum onlara bakıp bazen o kadar mutlu oluorumki hala iiçimdeymiş gibi oluyo:))) sonrada bazen niye diyorum niye bıraktığın bebeğim diyorum üzülüyorum dönüp düşünüyorum isyanlara geliyosun nafiye Rabbim sana bunu yasattıysa sorgulamak haddine değil diyorum...aslında cok dikkatli olmamız gerekiyor çünkü bilmeden farkında olmadan isyanlara düştüğümüz bile oluyor...Rabbim onun yolundan ayırmasın hepimizi hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah...haklısın canım herkes kendı yasadıklarını bılır kımse kımsenın derdını dusunduklerını bılemez cocugunun olmama ıhtımalını ben yasadım zorlugunu bılıyorum en azından ıcın bırazda olsa rahat dımı :)allah yardımcımız olsun herzaman basımıza gelenlerın bır ımtıhan oldugu bılıncınde olur ve teslım olursak o ımtıhandan okdr cabuk feraha kavusuruz
Cok cok tesekkurler iyi dilekleriniz için kızlar :) dün transferim gerçekleşti. 2 adet :) simdi test günü bekliyorum en zor aşamadayım anlayacagınız. Bol dualarınızı bekliyorum.Allah hepimizin yüzüne gülsün inşallahhhhh
Merhaba arkadaşlar. Telefondan yazıyorum alıntı yapamıyorum. İyi dilekleriniz icin çok çok teşekkürederim. BBugün 11.15 itibariyle bi tanecik blast embriyomuz yerleştirildi. 29 nisan test günü. Heyecanla beklemedeyiz bakalım.
rahatlamazmı canım hemde nasıl rahatladımm pozitif sonucu gördüm elimde usg kâğıtları var...oldu Rabbim diyorum bana bu kadarcık bunu yasattın ya gerisi gelicek biliyorum sadece sabır diyorum onlara bakıp bazen o kadar mutlu oluorumki hala iiçimdeymiş gibi oluyo:))) sonrada bazen niye diyorum niye bıraktığın bebeğim diyorum üzülüyorum dönüp düşünüyorum isyanlara geliyosun nafiye Rabbim sana bunu yasattıysa sorgulamak haddine değil diyorum...aslında cok dikkatli olmamız gerekiyor çünkü bilmeden farkında olmadan isyanlara düştüğümüz bile oluyor...Rabbim onun yolundan ayırmasın hepimizi hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah...
neyse ben topiğinizi meşgul ettim kusura bakmayın hakkınızı helal edin hayırlı aksamlar hepinize...
uçan fasülye...transferin hayırlı olsuninş bebişin sımsıkı tutunur sana.topikcanın ilk hamişi olursun.merakla beklicem.kızlar ben de bugün gittim doktora.bu adetimle başlıyoruz.adetime tahminen 1 hafta var....bu arada sanırım bana da 2 tane embriyo traNSFER edilecek
uçan fasülye...transferin hayırlı olsuninş bebişin sımsıkı tutunur sana.topikcanın ilk hamişi olursun.merakla beklicem.kızlar ben de bugün gittim doktora.bu adetimle başlıyoruz.adetime tahminen 1 hafta var....bu arada sanırım bana da 2 tane embriyo traNSFER edilecek
hayırlısı olsun canım.sımsıkı tutunsun sana meleğin inşallah Hayırlı olsun kızlarr bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun size inşallahhh
darısı başımızaaaaaa
teşekkur ederım arkadaşlarım, allah hayırlısıyla sizin transferlerınızı görmeyı de nasıp etsın ınş.
ya dün gögüslerım acımaya başladı akşam. suan onun harıcınde hıc bırsey hıssetmıyorum. beklemek zor, ama heyecanlı
nete sık giremıyorum, annem yanımda kızıyorradyasyonla uğraşıp durma dıye
ara ara girip okuyorum tel.den.
transferin yaşla alakası varmı?onu bilmiyorum ama doktora kaçtane transfer edeceksiniz dedim 2 dedi.yaşım 30 ama:44:
var tabi kuzum 25 yaş üstüne 2 tane ediolar benm yasım 21 bana 1 tane sanırım
Menac sen nasılsın. Nasıl gidiyor
bende 22 yasındayım ozmn banada 1 taneesımde sevınıyodu ıkız bebişlerimiz olucak dıye... Olsunda sımdılık bıtane yeter ılerde tamamlarız bız allahın ıznıyle :)
var tabi kuzum 25 yaş üstüne 2 tane ediolar benm yasım 21 bana 1 tane sanırım