Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Cok cok tesekkurler iyi dilekleriniz için kızlar :) dün transferim gerçekleşti. 2 adet :) simdi test günü bekliyorum en zor aşamadayım anlayacagınız. Bol dualarınızı bekliyorum.Allah hepimizin yüzüne gülsün inşallahhhhh

Ay ay ayyyy :)) allahım onlari annesine bagislasin. Pozitif haberini duymamizi ve mutluluk içinde buyutmeni nasip etsin. Test tarihini soyle de ekleyeyim canım :))))

canım suan için o sebebi bilmiyoruz...keseyi gördük değerler gayet normal gidiyodu kese içinde bebişte görüldü kalp atışları için cagırıldıgımızda direk bu söylendi 1 hafta beledik değişen bişey olmadı kürtaj oldum...2. gidişimizde kürtaj günü kese içindeki bebekte yok olmuştu...dr %80 bebek kaynaklı dedi eger biraz daha büyük olsaydı araştırmaya gönderirdik dei öyle işte canım....ben şimdilik bi dahaki tedavyi düşünmüyorum canım donmus 3 tane bebeğim var ama şimdilik ara verdim diyelim çünkü 28 subatta oldum kürtajı

anlasım cnm cok gecmıs olsun tutmamıs olması daha ıyı olurdu tuttunduktan sonra bu haberı almak herseyden kotudur emınım normal bı sekılde hamıle kalsan ve kurtaj olsan daha kolay olurdu sızın tup bebek yaptırma nedenınız neydı

anlasım cnm cok gecmıs olsun tutmamıs olması daha ıyı olurdu tuttunduktan sonra bu haberı almak herseyden kotudur emınım normal bı sekılde hamıle kalsan ve kurtaj olsan daha kolay olurdu sızın tup bebek yaptırma nedenınız neydı
canım aslında ben bu sekilde olmasına daha kötü demiyorum nedenmi???hamile kalabildiğimi biliyorum ve donmus tedavisiyle pozitifi görmek sıcağı sıcağına olanlardan daha zordur ve biz bunu gördük bizim için + bi şans oldu.... canım bende pko var eşimde sperm sayısı azlığı hareket azlığı morfoloji bozukluğu var varda var yani ama bunada şükür en azından beterin beteri var deyip kendimizi avutuyoruz işte...

canım aslında ben bu sekilde olmasına daha kötü demiyorum nedenmi???hamile kalabildiğimi biliyorum ve donmus tedavisiyle pozitifi görmek sıcağı sıcağına olanlardan daha zordur ve biz bunu gördük bizim için + bi şans oldu.... canım bende pko var eşimde sperm sayısı azlığı hareket azlığı morfoloji bozukluğu var varda var yani ama bunada şükür en azından beterin beteri var deyip kendimizi avutuyoruz işte...

haklısın canım herkes kendı yasadıklarını bılır kımse kımsenın derdını dusunduklerını bılemez cocugunun olmama ıhtımalını ben yasadım zorlugunu bılıyorum en azından ıcın bırazda olsa rahat dımı :)allah yardımcımız olsun herzaman basımıza gelenlerın bır ımtıhan oldugu bılıncınde olur ve teslım olursak o ımtıhandan okdr cabuk feraha kavusuruz

iyi akşamlar kızlar :KK3:
ben umut tüpbebekten cumartesi gününe randevu aldım Süleyman beye:emir_bebek:bakalım bana oda Recai pabuççu gibi direk tüp diyecekmi:KK15:acayip heyecanlıyım anlatamam:KK1:

hakkında hayırlısı olsun canım başladı dimi senin tedavin?inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz.bende o civarlarda bekliyordum.sonucu hayırlısı ile pozitif olsunda sağlık olduğu sürece para kazanırız sıkıntı olmaz.rabbim yüzümüzü güldürsün.

gerçekten sensin maşallah sana:KK9::KK9:

amin inşallah canım tedavim başlamadı ve bu ayda başlayamayacak malesef.bugün adet oldum doktorumu aradım hastanesini değiştirmiş ekibiyle geçip sistemimi oturtmam mayıs sonunu bulacak dedi.çok şartlamıştım kendimi bu ay olacak diye...sizinlerin tedavileriniz başarıyla geçer inşallah kızlar.dualarım sizinle..
olsun demekki hayırlısı böyleymiş bitanem geç olsun güç olmasın ..dualrım senınlee:KK16:inşallah hayırlısıyla güzel geçer tedavın ..
Merhaba arkadaşlar. Telefondan yazıyorum alıntı yapamıyorum. İyi dilekleriniz icin çok çok teşekkürederim. BBugün 11.15 itibariyle bi tanecik blast embriyomuz yerleştirildi. 29 nisan test günü. Heyecanla beklemedeyiz bakalım. :KK16:

hayırlısı olsun canım.sımsıkı tutunsun sana meleğin inşallah:KK16:

haklısın canım herkes kendı yasadıklarını bılır kımse kımsenın derdını dusunduklerını bılemez cocugunun olmama ıhtımalını ben yasadım zorlugunu bılıyorum en azından ıcın bırazda olsa rahat dımı :)allah yardımcımız olsun herzaman basımıza gelenlerın bır ımtıhan oldugu bılıncınde olur ve teslım olursak o ımtıhandan okdr cabuk feraha kavusuruz
rahatlamazmı canım hemde nasıl rahatladımm pozitif sonucu gördüm elimde usg kâğıtları var...oldu Rabbim diyorum bana bu kadarcık bunu yasattın ya gerisi gelicek biliyorum sadece sabır diyorum onlara bakıp bazen o kadar mutlu oluorumki hala iiçimdeymiş gibi oluyo:))) sonrada bazen niye diyorum niye bıraktığın bebeğim diyorum üzülüyorum dönüp düşünüyorum isyanlara geliyosun nafiye Rabbim sana bunu yasattıysa sorgulamak haddine değil diyorum...aslında cok dikkatli olmamız gerekiyor çünkü bilmeden farkında olmadan isyanlara düştüğümüz bile oluyor...Rabbim onun yolundan ayırmasın hepimizi hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah...
neyse ben topiğinizi meşgul ettim kusura bakmayın hakkınızı helal edin hayırlı aksamlar hepinize...

Cok cok tesekkurler iyi dilekleriniz için kızlar :) dün transferim gerçekleşti. 2 adet :) simdi test günü bekliyorum en zor aşamadayım anlayacagınız. Bol dualarınızı bekliyorum.Allah hepimizin yüzüne gülsün inşallahhhhh

Merhaba arkadaşlar. Telefondan yazıyorum alıntı yapamıyorum. İyi dilekleriniz icin çok çok teşekkürederim. BBugün 11.15 itibariyle bi tanecik blast embriyomuz yerleştirildi. 29 nisan test günü. Heyecanla beklemedeyiz bakalım. :KK16:

Hayırlı olsun kızlarr bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun size inşallahhh:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
darısı başımızaaaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

rahatlamazmı canım hemde nasıl rahatladımm pozitif sonucu gördüm elimde usg kâğıtları var...oldu Rabbim diyorum bana bu kadarcık bunu yasattın ya gerisi gelicek biliyorum sadece sabır diyorum onlara bakıp bazen o kadar mutlu oluorumki hala iiçimdeymiş gibi oluyo:))) sonrada bazen niye diyorum niye bıraktığın bebeğim diyorum üzülüyorum dönüp düşünüyorum isyanlara geliyosun nafiye Rabbim sana bunu yasattıysa sorgulamak haddine değil diyorum...aslında cok dikkatli olmamız gerekiyor çünkü bilmeden farkında olmadan isyanlara düştüğümüz bile oluyor...Rabbim onun yolundan ayırmasın hepimizi hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah...
neyse ben topiğinizi meşgul ettim kusura bakmayın hakkınızı helal edin hayırlı aksamlar hepinize...

canım allah yardımcın olsun cok zor rabbım kımseye yasatmasın aglattın benı ama sabır sen allahın sevgılı kulusunkı rabbım senı hep huzuruna beklıyo dua etmen ıcın obur dunyada beklıyo senı sefaat edıcek oyle dusun yenı bebişlerını hayal et gecmıste kalma kendını dınleme tmm cnm allah emanet ol

uçan fasülye...transferin hayırlı olsun :-) inş bebişin sımsıkı tutunur sana.topikcanın ilk hamişi olursun.merakla beklicem.kızlar ben de bugün gittim doktora.bu adetimle başlıyoruz.adetime tahminen 1 hafta var....bu arada sanırım bana da 2 tane embriyo traNSFER edilecek

nazcım bu sefer de benzer zamana geliyor tedavilerimizz sanırım. ben de 1 hafta içinde adet olmayı bekliyorum bakalım. inşallah bu sefer ikimiz de güzel pozitif haber vereceğiz

uçan fasülye...transferin hayırlı olsun :-) inş bebişin sımsıkı tutunur sana.topikcanın ilk hamişi olursun.merakla beklicem.kızlar ben de bugün gittim doktora.bu adetimle başlıyoruz.adetime tahminen 1 hafta var....bu arada sanırım bana da 2 tane embriyo traNSFER edilecek
hayırlısı olsun canım.sımsıkı tutunsun sana meleğin inşallah:KK16:
Hayırlı olsun kızlarr bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun size inşallahhh:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
darısı başımızaaaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

teşekkur ederım arkadaşlarım, allah hayırlısıyla sizin transferlerınızı görmeyı de nasıp etsın ınş.
ya dün gögüslerım acımaya başladı akşam. suan onun harıcınde hıc bırsey hıssetmıyorum. beklemek zor, ama heyecanlı :KK16:
nete sık giremıyorum, annem yanımda kızıyor :KK1: radyasyonla uğraşıp durma dıye :KK1:
ara ara girip okuyorum tel.den.

Cok tesekkuler kızlar iyi dilekleriniz için. Test tarihi 28 nisan. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin inş.

Allahım tüm isteyenlere bebiş sahibi olmalarını nasip etsin inş. Okudugum kadarıyla sadece ucanfasulye ye transfer yapılmıs. Hayırlı ugurlu olsun inşallah. Allahım annesine sımsıkı tutunmasını saglasınnn. Hepimiz için dua ediyorum kızlar. Allahım yüzümüze gülsün inşallah

var tabi kuzum 25 yaş üstüne 2 tane ediolar benm yasım 21 bana 1 tane sanırım

bende 22 yasındayım ozmn banada 1 tane :KK43: esımde sevınıyodu ıkız bebişlerimiz olucak dıye... Olsunda sımdılık bıtane yeter ılerde tamamlarız bız allahın ıznıyle :)

Menac sen nasılsın. Nasıl gidiyor

valla bebeğim tedavi öncesi içinde olduğum hava pufffff, ben de öyle fıssssss neden bilmiyorum, değil günler saatler geçmiyor ya bir an önce transferim olsun istiyorum:KK52::KK52:göbeğimi sevmek istiyorumm:KK49::KK49: sen nasılsın seviyor musun göbeğini:KK16:

bende 22 yasındayım ozmn banada 1 tane :KK43: esımde sevınıyodu ıkız bebişlerimiz olucak dıye... Olsunda sımdılık bıtane yeter ılerde tamamlarız bız allahın ıznıyle :)

canım aslında 35 yaşın altına tek emnriyo şartı var, birden fazla yasak, ama kimi doktorlar hasta ile doktor arasında sır kalması şartı ile 2 tane koyuyorlar:KK34:

Günler geçmiyo ya :KK5:1 hafta hayırlısı ile bi geçsede burda ilaç iğne transfer derken geçiririz günlerimizi.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

var tabi kuzum 25 yaş üstüne 2 tane ediolar benm yasım 21 bana 1 tane sanırım

1 yada 2 farketmez canım hayırlısı ile tutsun sağ sağlim doğsun hayırlı bir evlat olsun büyüsün beni baksın babaanne yapsın:KK9::KK9:ay hızımı alamadım valla:KK1::KK1:

X