Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Teşekkür ediyorum sarliva.sagol canım. Ben 1 istemedim arkadaşım doktorum karar verdi ve yasim 35 yas altında oldugu için yasal değil.

Edilmiyor cnm normalde.35 yaş alti 1 embriyo şartı.var.yasalar izin vermiyor 2ye.

Doktorun insiyatif kullanmıştır cnm. Benim dktrm riskli olacağını soyledi. Dusuk riski var.erken doğum riski var.sikinti cekmeni istemem dedi.

Istege gore olmuyor cnm.doktorunun insiyatine kalıyor.

banada söyleyeli 3-4 ay oluyor bilmiyorum belkide beni tüp bebeğe ikna etmek için 2 tane dedi.ama şuda bir gerçek rabbim önce sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin ama evlenmeden önce hep hayalim ikiz bebeklerdi.normal yoldan bebeğim olmadı ve şuanda tüp bebeğe yöneldim acaba diyorum rabbim gönlüme göre vermek içinmi bana 3 yıldır bebek vermedi.:44::emir_bebek::emir_bebek: rabbim hakkımızda hayırlı olanı ömrümüze versin inşallah.seninde sonucun pozitif olur inşallah.bizede umut olursun

2 Tane koyulması şansı artırıyo aslında ama rabbim nasip etmedikten sonra 3 taneyede etmiyo edecek olduktan sonra 1 yumurta 1 sperm yeter.hakkımızda hayırlısı olsun tez samanda pozitifi görelim inşallah.iğneleri kaç doz vurulcaz acaba çok merak ediyorum.inşallah herşey yolunda gider.

hiç bir bilgim yok cnm bende gidince ögrenicem henuz hormonlarıma bakmadı doktorum 4 gunde bır kontrole gidicem dozunu ayarlamaları için

canım benide eklermisin?mayısta allah izin verirse başlıcam.1. denemem sebepsiz infertilite bursa jinemed murat bey.yarışmacı arkadaşlara başarılar diler hepimizin kazanmasını temenni ederim:KK52::KK9::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım benide eklermisin?mayısta allah izin verirse başlıcam.1. denemem sebepsiz infertilite bursa jinemed murat bey.yarışmacı arkadaşlara başarılar diler hepimizin kazanmasını temenni ederim:KK52::KK9::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Tamam canım ekliyorum. Simdiden hayırlı ugurlu olsun. Allah gönlüne göre versin :)))

Arkadaslar henuz ıgnelere baslamadım ama yınede dınlenmem gerekıyormu kendıme dıkkat etmelımıyım

Arkadaslar henuz ıgnelere baslamadım ama yınede dınlenmem gerekıyormu kendıme dıkkat etmelımıyım

Evet tatlım :))) üşüme çok sıcak suyla banyo yapma. Yediklerine ictiklerine dikkat et ve en önemlisi stres yapma.

Canlarım sızlere bısey sorucam:) sımdı 22 nısanda edet olucam ıns 2. Gunu ıgneye baslıcam 10 surcek dedı doktor sonrası nasıl olcak yumurtalarımı alıcaklar bana gerı koymalrı kac gun surucek gun olark hesaplamak ıstıyorum bu surecı bırı bana anlatabılırmı

uçan fasülye...transferin hayırlı olsun :-) inş bebişin sımsıkı tutunur sana.topikcanın ilk hamişi olursun.merakla beklicem.kızlar ben de bugün gittim doktora.bu adetimle başlıyoruz.adetime tahminen 1 hafta var....bu arada sanırım bana da 2 tane embriyo traNSFER edilecek

Canlarım sızlere bısey sorucam:) sımdı 22 nısanda edet olucam ıns 2. Gunu ıgneye baslıcam 10 surcek dedı doktor sonrası nasıl olcak yumurtalarımı alıcaklar bana gerı koymalrı kac gun surucek gun olark hesaplamak ıstıyorum bu surecı bırı bana anlatabılırmı

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun bende ilk denemesinde pozitifi alıp sonra kalp atışı olmadığından yeni kürtaj olmuş biriyim..mesajına cevap vermek istedim..kendi tedavimi anlatayım..öncelikle adetin 2. günü gidip kontrol oldum 3. gün iğnelere başladık..12 gün sürdü benim çünkü yumurtalarım basta hiç gelişmemişti son gün bi fırlama yasadık.... 12. gün yumurtalarım toplandı ve eşimden sperm alındı...... bende ohss gelişti canım bu yüzden transfer hemen yapılmadı 2 ay bekledik embriyoları dondurdular....ama normalde bi sıkıntı yok ise yumurtalar toplandıktan sonra embriyoların döllenmesi gelişmesine göre ve senin rahim kalınlığına göre 3-4 gün hatta 5 gün sonra bile transfer yapıyolar....benim opu işlemi anestezili olmuştu..transfer ise normal bi şekilde oldu iğne batmış gibi çok hafif bi ağrım oldu sakın korkma canım...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah pozitif sonuçları görürsünüz /görürüzzz

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun bende ilk denemesinde pozitifi alıp sonra kalp atışı olmadığından yeni kürtaj olmuş biriyim..mesajına cevap vermek istedim..kendi tedavimi anlatayım..öncelikle adetin 2. günü gidip kontrol oldum 3. gün iğnelere başladık..12 gün sürdü benim çünkü yumurtalarım basta hiç gelişmemişti son gün bi fırlama yasadık.... 12. gün yumurtalarım toplandı ve eşimden sperm alındı...... bende ohss gelişti canım bu yüzden transfer hemen yapılmadı 2 ay bekledik embriyoları dondurdular....ama normalde bi sıkıntı yok ise yumurtalar toplandıktan sonra embriyoların döllenmesi gelişmesine göre ve senin rahim kalınlığına göre 3-4 gün hatta 5 gün sonra bile transfer yapıyolar....benim opu işlemi anestezili olmuştu..transfer ise normal bi şekilde oldu iğne batmış gibi çok hafif bi ağrım oldu sakın korkma canım...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah pozitif sonuçları görürsünüz /görürüzzz

tatlım oncelıkle tesekkur ederım .
Sanada cok gecmıs olsun her serde bı hayır vardır oyle dusun kolay degıl tabı rabbım yardımcın olsun 2.ye olur ıns kalbının atmamasının sebebı neyydı

canım üzme kendini, her şerde bir hayır vardır, geç olsun da sonu güzel olsun:KK49::KK49:

Hayırlı olsun tedavin..inşallah hamiş haberlerini verirsinnn..:KK9::KK9::KK49::KK49::KK49::KK49:

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ....:26::26::26:

hayırlı olsun tedavin..inşallah bu heyecanın hiç bitmezz..hep güzel şeyler olur..:KK16:

maaşallah tedaviye başlayanlarda çoğalmışş..ilk hamiş kim olacak acaba :KK52::KK52::KK52::KK52:

Canim az kalmis bebislerinle bulusmana.insallah her sey gonlune gore olsun...

Cok cok tesekkurler iyi dilekleriniz için kızlar :) dün transferim gerçekleşti. 2 adet :) simdi test günü bekliyorum en zor aşamadayım anlayacagınız. Bol dualarınızı bekliyorum.Allah hepimizin yüzüne gülsün inşallahhhhh

tatlım oncelıkle tesekkur ederım .
Sanada cok gecmıs olsun her serde bı hayır vardır oyle dusun kolay degıl tabı rabbım yardımcın olsun 2.ye olur ıns kalbının atmamasının sebebı neyydı
canım suan için o sebebi bilmiyoruz...keseyi gördük değerler gayet normal gidiyodu kese içinde bebişte görüldü kalp atışları için cagırıldıgımızda direk bu söylendi 1 hafta beledik değişen bişey olmadı kürtaj oldum...2. gidişimizde kürtaj günü kese içindeki bebekte yok olmuştu...dr %80 bebek kaynaklı dedi eger biraz daha büyük olsaydı araştırmaya gönderirdik dei öyle işte canım....ben şimdilik bi dahaki tedavyi düşünmüyorum canım donmus 3 tane bebeğim var ama şimdilik ara verdim diyelim çünkü 28 subatta oldum kürtajı

X