- 26 Kasım 2012
- 1.635
- 46
- 32
anladım canım yani kredi kartına taksit olaymış iyiymiş:44:sağlık olsun bakalım.aslında acıbadem şahin zeterolu içinde çok iyi başarısı yüksek diyorlar ama onlarla hiç görüşmedim fiyatlarınıda bilmiyorum:44:
yaptırdık cnm ameliyat da oldu eşim keçi boynuzu havuc suyu arjinmax+proxeedplus denemediğimiz kalmadı diebilirim maleseff son careye kaladık cok düşük oldugu için asılama bile önermiolar
anladım cnm rabbım hakkında hayırlısını versın ıns ılkınde tutar
valla canım bence doktoruna sor istersen ayrıca kayınvalidende kalabiliyorsan sonucunu alana kadar kal.yok kalamıyorsan transferden sonra sanırım 3-4 saat dinlenmene izin veriyorlar.dinlendikten sonra hemencik evine gelirsin birdaha dışarı falan çıkmazsın.sorun olacağını düşünmüyorum ama en iyisini doktorun bilir.
Canim hic bisey olmaz Allahin izni ile.Bende gecen sene Istanbul karsida bi hastane ile on gorusme yaptim.Bu kalacak yer sorun oluyo malesef.Eltim Kurtkoyde karsiya otobusle 3 saatte gittik cok yorucuydu.Merkez icime sinmedi bide yolu cekmek istemedim...Canim cogunlukla ilk 36 saatte tutunma oldugunu duydum.En azindan bir gece otelde kal.Sonra kayinvaldene gecersin...
bende acıbademde şahin beyi duydum cnm kredi kartına TAksit olabilir ben bilmiorum onu kredi kartım olmadıı için sormadım sen nerde oturuon
kızlar malesef benim tedavim hazirana kaldı.doktorum hastane değiştirdiği için ekibiyle geçmesi mayıs sonunu bulacakmış..1 ay daha kaybettim malesef..
bende acıbademde şahin beyi duydum cnm kredi kartına TAksit olabilir ben bilmiorum onu kredi kartım olmadıı için sormadım sen nerde oturuon
Merhaba arkadaşlar. Telefondan yazıyorum alıntı yapamıyorum. İyi dilekleriniz icin çok çok teşekkürederim. BBugün 11.15 itibariyle bi tanecik blast embriyomuz yerleştirildi. 29 nisan test günü. Heyecanla beklemedeyiz bakalım.
Canım ben osmangizideyim yani 10 dk hastaneye.hakkımızda hayırlısı olsun bende cumartesi gidip görüşcem bakalım nekadar nasıl yaparız rabbim yardımcımız olsun.
kızlarrrrrr 25 yas altına isteğe göre 2 embiriyo transfer edilir mi??*
kızlarrrrrr 25 yas altına isteğe göre 2 embiriyo transfer edilir mi??*
amin canım amin bende önce başalarsan gelişmelerini takip edicem adetin 2. günü başlanıo sanırımn ben bu ay adet olup dinlencem maysdakinde bakalım nasip
cnm onun yaşla ilgisi yok diye biliyorum istege göre 3 tane bile koyabiliyolar ben en az 2 koydurucam biri tutmazsa diğeri tutsun diye doktorlar tavsıye ediyolar diye biliyorum
bazı doktorlar tek koyuyo canım.yani aramıştım tek embriyo dediler 2 tane yasak.negatif sonuç almış kişilere 2 tane koyuyoruz dediler.ama benim doktorum 2 tane transfer etcez dedi.herkezemi 2 onu bilmiyorum ama:44:
Teşekkür ediyorum sarliva.sagol canım. Ben 1 istemedim arkadaşım doktorum karar verdi ve yasim 35 yas altında oldugu için yasal değil.canım hayırlı olsun rabbım sızı hıc ayırmasın neden 1 tane ıstedın?
Edilmiyor cnm normalde.35 yaş alti 1 embriyo şartı.var.yasalar izin vermiyor 2ye.kızlarrrrrr 25 yas altına isteğe göre 2 embiriyo transfer edilir mi??*
Doktorun insiyatif kullanmıştır cnm. Benim dktrm riskli olacağını soyledi. Dusuk riski var.erken doğum riski var.sikinti cekmeni istemem dedi.transferin yaşla alakası varmı?onu bilmiyorum ama doktora kaçtane transfer edeceksiniz dedim 2 dedi.yaşım 30 ama:44:
Istege gore olmuyor cnm.doktorunun insiyatine kalıyor.cnm onun yaşla ilgisi yok diye biliyorum istege göre 3 tane bile koyabiliyolar ben en az 2 koydurucam biri tutmazsa diğeri tutsun diye doktorlar tavsıye ediyolar diye biliyorum
hmm anladım cnm bakalım hiç sormadım doktoruma sorunca yazarım sizede