Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

bende acıbademde şahin beyi duydum cnm kredi kartına TAksit olabilir ben bilmiorum onu kredi kartım olmadıı için sormadım sen nerde oturuon

yaptırdık cnm ameliyat da oldu eşim keçi boynuzu havuc suyu arjinmax+proxeedplus denemediğimiz kalmadı diebilirim maleseff son careye kaladık cok düşük oldugu için asılama bile önermiolar

anladım cnm rabbım hakkında hayırlısını versın ıns ılkınde tutar

haklısın canım kayınvalıdemde kalmamda hıc bı sorun yokta ıste ben en rahat kendı evımdeyım en ıyısı gıttıgımde doktoruma sorarım artık tesekkurler:)

hastanenın anlasmalı otelı varmıs bakalım doktor derse oteldede kalabılırım en azından ben tutunması ıcın elımden gelenı yapmalıyım keske dememek ıcın gerısı takdırı ılahı yardımın ıcın tesekkurler cnm :)

bende acıbademde şahin beyi duydum cnm kredi kartına TAksit olabilir ben bilmiorum onu kredi kartım olmadıı için sormadım sen nerde oturuon

Canım ben osmangizideyim yani 10 dk hastaneye.hakkımızda hayırlısı olsun bende cumartesi gidip görüşcem bakalım nekadar nasıl yaparız rabbim yardımcımız olsun.

kızlar malesef benim tedavim hazirana kaldı.doktorum hastane değiştirdiği için ekibiyle geçmesi mayıs sonunu bulacakmış..1 ay daha kaybettim malesef..

canım üzme kendini, her şerde bir hayır vardır, geç olsun da sonu güzel olsun

canım transferin hayırlı olsun, bebeciklerin annelerine sıkı sıkı tutunsun 9 ay boyunca , bir ömür boyu yanlız bırakmasın

Merhaba arkadaşlar. Telefondan yazıyorum alıntı yapamıyorum. İyi dilekleriniz icin çok çok teşekkürederim. BBugün 11.15 itibariyle bi tanecik blast embriyomuz yerleştirildi. 29 nisan test günü. Heyecanla beklemedeyiz bakalım.

canım hayırlı olsun rabbım sızı hıc ayırmasın neden 1 tane ıstedın?

Canım ben osmangizideyim yani 10 dk hastaneye.hakkımızda hayırlısı olsun bende cumartesi gidip görüşcem bakalım nekadar nasıl yaparız rabbim yardımcımız olsun.

amin canım amin bende önce başalarsan gelişmelerini takip edicem adetin 2. günü başlanıo sanırımn ben bu ay adet olup dinlencem maysdakinde bakalım nasip

kızlarrrrrr 25 yas altına isteğe göre 2 embiriyo transfer edilir mi??*

cnm onun yaşla ilgisi yok diye biliyorum istege göre 3 tane bile koyabiliyolar ben en az 2 koydurucam biri tutmazsa diğeri tutsun diye doktorlar tavsıye ediyolar diye biliyorum

amin canım amin bende önce başalarsan gelişmelerini takip edicem adetin 2. günü başlanıo sanırımn ben bu ay adet olup dinlencem maysdakinde bakalım nasip

evet canım 2.günü başlanıyormuş.ben bu hafta sonu bir gideyim görüşeyim bakalım ne dicekler.seninle burdan haberleşiriz.belki beni başlatmaz bu ay.hem hastalığıma var daha 10 gün ama ön bi görüşme yapayım.ondan sonra hayırlısı ile başlarız sonucumuzda pozitif olur inşallah.

cnm onun yaşla ilgisi yok diye biliyorum istege göre 3 tane bile koyabiliyolar ben en az 2 koydurucam biri tutmazsa diğeri tutsun diye doktorlar tavsıye ediyolar diye biliyorum

bazı doktorlar tek koyuyo canım.yani aramıştım tek embriyo dediler 2 tane yasak.negatif sonuç almış kişilere 2 tane koyuyoruz dediler.ama benim doktorum 2 tane transfer etcez dedi.herkezemi 2 onu bilmiyorum ama:44:

bazı doktorlar tek koyuyo canım.yani aramıştım tek embriyo dediler 2 tane yasak.negatif sonuç almış kişilere 2 tane koyuyoruz dediler.ama benim doktorum 2 tane transfer etcez dedi.herkezemi 2 onu bilmiyorum ama:44:

hmm anladım cnm bakalım hiç sormadım doktoruma sorunca yazarım sizede

canım hayırlı olsun rabbım sızı hıc ayırmasın neden 1 tane ıstedın?
Teşekkür ediyorum sarliva.sagol canım. Ben 1 istemedim arkadaşım doktorum karar verdi ve yasim 35 yas altında oldugu için yasal değil.
kızlarrrrrr 25 yas altına isteğe göre 2 embiriyo transfer edilir mi??*
Edilmiyor cnm normalde.35 yaş alti 1 embriyo şartı.var.yasalar izin vermiyor 2ye.
transferin yaşla alakası varmı?onu bilmiyorum ama doktora kaçtane transfer edeceksiniz dedim 2 dedi.yaşım 30 ama:44:
Doktorun insiyatif kullanmıştır cnm. Benim dktrm riskli olacağını soyledi. Dusuk riski var.erken doğum riski var.sikinti cekmeni istemem dedi.
Istege gore olmuyor cnm.doktorunun insiyatine kalıyor.

hmm anladım cnm bakalım hiç sormadım doktoruma sorunca yazarım sizede

2 Tane koyulması şansı artırıyo aslında ama rabbim nasip etmedikten sonra 3 taneyede etmiyo edecek olduktan sonra 1 yumurta 1 sperm yeter.hakkımızda hayırlısı olsun tez samanda pozitifi görelim inşallah.iğneleri kaç doz vurulcaz acaba çok merak ediyorum.inşallah herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…