Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızlar malesef benim tedavim hazirana kaldı.doktorum hastane değiştirdiği için ekibiyle geçmesi mayıs sonunu bulacakmış..1 ay daha kaybettim malesef..

kızlar malesef benim tedavim hazirana kaldı.doktorum hastane değiştirdiği için ekibiyle geçmesi mayıs sonunu bulacakmış..1 ay daha kaybettim malesef..

Canim kaybettigin bir ay olsun sonu hayirli olsun yeterki...

merhaba kızlar allahım benim yüzümü güldürdü darısı inş. size olurrrrrrrr

kan sonucum 498 çıktı hepinize nasip etsin allahımmmm
canım hayırlı uğurlu olsunnn ilk hamişimiz sensin sanırımm.transferin kaçıncı günü ikiz mi acabaaaaa maşallah baya yüksek

Kizlar topigin sabah acilisi benden olsun.GÜNAYDINNNNN hepinizi öpüyorummmm

amın canım yasım 22 ılk denemem esımde azospermı var ama suan yeterlı sayıda sperm bulunda 22sınde adet olucam onu beklıyoruz sen hangı hastanede yaptırıcaksın bıde nerde oturuyosun

benim de yasım 21 ilk deneemem eşimde sperm sayısı normal ama hareketi cok az %86 sı hareketsiz bursa da jinemed de

benim de yasım 21 ilk deneemem eşimde sperm sayısı normal ama hareketi cok az %86 sı hareketsiz bursa da jinemed de

aaaa jinemede mi gidiyorsun canım?benimde doktorum murat bey ama ben henüz başlamadım bu hafta sonu gidip fiyat öğrencem sonrada bir aksilik yoksa başlıcam.sen başladınmı?bana birazcık bilgi verirmisin.?

Kizlar topigin sabah acilisi benden olsun.GÜNAYDINNNNN hepinizi öpüyorummmm

günaydın canım sende öpüldünnnn :))

ceydacım, vardır bundada bi hayır sonu güzel olcak inşallah... bizler burdayız bak hemencecik geçecek zaman görceksin Allahın izniyle :))

aaaa jinemede mi gidiyorsun canım?benimde doktorum murat bey ama ben henüz başlamadım bu hafta sonu gidip fiyat öğrencem sonrada bir aksilik yoksa başlıcam.sen başladınmı?bana birazcık bilgi verirmisin.?

evet canım benimde murat bey bende daha baslamadım mayısda ki adetimle başlıcam ama murat bey de rahim filmi cekindm ve eşimin degerlerine bakıldı cok güveniorum biline ilgisine cok memnunum sizde ki sorun ne

evet canım benimde murat bey bende daha baslamadım mayısda ki adetimle başlıcam ama murat bey de rahim filmi cekindm ve eşimin degerlerine bakıldı cok güveniorum biline ilgisine cok memnunum sizde ki sorun ne

Canım benimde 1 senedir doktorum.bende rahim filmini ona çektirdim:)bizde sorun yokmuş yani hafif bir yumurta tembelliği var oda önemli değil dedi ama 1 sene tedavi sonunda bebekte olmadı maalesef.Eşimin herşeyi normal.bende 10-15 güne kadar hasta olmam lasım.olunca bir aksilik yoksa başlıcam.sana fiyat konusunda bişi söyledilermi yada taksit falan olurmu:44:bende hafta sonu gidip öğrencem.nerde oturuyorsun bu arada?

Son düzenleme:
Arkadasim insallah Allah sana Anne olmayi nasip etsin.Hayirli olsun...

Arkadasim insallah Allah sana Anne olmayi nasip etsin.Hayirli olsun...

aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah 12 gün sonra pozitif görür ve sağlıklı bir gebelik geçirr inşallah.rabbim bizlerede nasip eder çok bekletmeden hayırlısı ile inşallah.

bunun bı tedavısı yokmu neden hemen tup bebek ? Gıdın baharcılarda ozel karısımlar var bnm esım kullandı hıc sayı yokken onda bıle fayda ettı

bunun bı tedavısı yokmu neden hemen tup bebek ? Gıdın baharcılarda ozel karısımlar var bnm esım kullandı hıc sayı yokken onda bıle fayda ettı

Sayıda sıkıntı yokmuş hareketsizmiş spermler.hareketi artıran kürler varsa yapabilirdi yaşıda çok küçük ama demekki böyle olsun istedi rabbim herkesin gönlüne göre versin.

fiyat 5.5 bin tl dedi taksit yok benm de 1 senedr olmuyor eşimde sorunlar var inegölde oturuyorum

canımm ben yalovada oturuyorum hastanem ıstanblda karsıda transferım olunca ben napıcam ıstnbldamı kalmalıyım 3 gun kayınvalıdem var ama oda kartalda yalovayla aynı mesafe yollarda bısey olurmu dıye korkuyorum napmalıyım yardım edın

yaptırdık cnm ameliyat da oldu eşim keçi boynuzu havuc suyu arjinmax+proxeedplus denemediğimiz kalmadı diebilirim maleseff son careye kaladık cok düşük oldugu için asılama bile önermiolar

fiyat 5.5 bin tl dedi taksit yok benm de 1 senedr olmuyor eşimde sorunlar var inegölde oturuyorum

anladım canım yani kredi kartına taksit olaymış iyiymiş:44: sağlık olsun bakalım.aslında acıbadem şahin zeterolu içinde çok iyi başarısı yüksek diyorlar ama onlarla hiç görüşmedim fiyatlarınıda bilmiyorum:44:

valla canım bence doktoruna sor istersen ayrıca kayınvalidende kalabiliyorsan sonucunu alana kadar kal.yok kalamıyorsan transferden sonra sanırım 3-4 saat dinlenmene izin veriyorlar.dinlendikten sonra hemencik evine gelirsin birdaha dışarı falan çıkmazsın.sorun olacağını düşünmüyorum ama en iyisini doktorun bilir.

Canim hic bisey olmaz Allahin izni ile.Bende gecen sene Istanbul karsida bi hastane ile on gorusme yaptim.Bu kalacak yer sorun oluyo malesef.Eltim Kurtkoyde karsiya otobusle 3 saatte gittik cok yorucuydu.Merkez icime sinmedi bide yolu cekmek istemedim...Canim cogunlukla ilk 36 saatte tutunma oldugunu duydum.En azindan bir gece otelde kal.Sonra kayinvaldene gecersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…