Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkında hayırlısı olsun canım başladı dimi senin tedavin?inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz.bende o civarlarda bekliyordum.sonucu hayırlısı ile pozitif olsunda sağlık olduğu sürece para kazanırız sıkıntı olmaz.rabbim yüzümüzü güldürsün.
gerçekten sensin maşallah sana
hadi bismillah ..hayırlısı olsun canımben fiyat aldım 2500+ilaçlar var hastanelerin tüp bebek bolumunde.bıde tüp bebek merkezlerinde paket programlar var 6000 civarına geliyo
bismillah deyip başlıcam inşallah.başlamak bitirmenin yarısıymış.inaşallah
amin inşallah canım tedavim başlamadı ve bu ayda başlayamayacak malesef.bugün adet oldum doktorumu aradım hastanesini değiştirmiş ekibiyle geçip sistemimi oturtmam mayıs sonunu bulacak dedi.çok şartlamıştım kendimi bu ay olacak diye...sizinlerin tedavileriniz başarıyla geçer inşallah kızlar.dualarım sizinle..
kızlar malesef benim tedavim hazirana kaldı.doktorum hastane değiştirdiği için ekibiyle geçmesi mayıs sonunu bulacakmış..1 ay daha kaybettim malesef..
canım hayırlı uğurlu olsunnn ilk hamişimiz sensin sanırımm.transferin kaçıncı günü ikiz mi acabaaaaa maşallah baya yüksekmerhaba kızlar allahım benim yüzümü güldürdü darısı inş. size olurrrrrrrr
kan sonucum 498 çıktı hepinize nasip etsin allahımmmm
amın canım yasım 22 ılk denemem esımde azospermı var ama suan yeterlı sayıda sperm bulunda 22sınde adet olucam onu beklıyoruz sen hangı hastanede yaptırıcaksın bıde nerde oturuyosun
benim de yasım 21 ilk deneemem eşimde sperm sayısı normal ama hareketi cok az %86 sı hareketsiz bursa da jinemed de
Kizlar topigin sabah acilisi benden olsun.GÜNAYDINNNNN hepinizi öpüyorummmm
kızlar malesef benim tedavim hazirana kaldı.doktorum hastane değiştirdiği için ekibiyle geçmesi mayıs sonunu bulacakmış..1 ay daha kaybettim malesef..
aaaa jinemede mi gidiyorsun canım?benimde doktorum murat bey ama ben henüz başlamadım bu hafta sonu gidip fiyat öğrencem sonrada bir aksilik yoksa başlıcam.sen başladınmı?bana birazcık bilgi verirmisin.?
evet canım benimde murat bey bende daha baslamadım mayısda ki adetimle başlıcam ama murat bey de rahim filmi cekindm ve eşimin degerlerine bakıldı cok güveniorum biline ilgisine cok memnunum sizde ki sorun ne
Arkadasim insallah Allah sana Anne olmayi nasip etsin.Hayirli olsun...
benim de yasım 21 ilk deneemem eşimde sperm sayısı normal ama hareketi cok az %86 sı hareketsiz bursa da jinemed de
bunun bı tedavısı yokmu neden hemen tup bebek ? Gıdın baharcılarda ozel karısımlar var bnm esım kullandı hıc sayı yokken onda bıle fayda ettı
Canım benimde 1 senedir doktorum.bende rahim filmini ona çektirdim:)bizde sorun yokmuş yani hafif bir yumurta tembelliği var oda önemli değil dedi ama 1 sene tedavi sonunda bebekte olmadı maalesef.Eşimin herşeyi normal.bende 10-15 güne kadar hasta olmam lasım.olunca bir aksilik yoksa başlıcam.sana fiyat konusunda bişi söyledilermi yada taksit falan olurmu:44:bende hafta sonu gidip öğrencem.nerde oturuyorsun bu arada?
Canim insallah sıkı sıkı tutunur bebegin.Allahim sana mucizeni nasip etsin...Canim oncelikle dua bol bol tesbih cek,esmaul husna oku...ilk uc gun yat dinlen.Ananas cok duydum bikacdilim ye.Armut tutumaya yardimci bi vitamin varmis.Bol su ic ,kayisi kurusu,incir yeyip ustune su ic kabiz olmamak icin.Her gun haslanmis yumurta,sut,peynir balik ceviz salata gibi bol protein iyi diyolar.Ilk 3-5 gun banyo yapma cok mecbur kalirsan soguka yakin ilik bir iki dakika dus alirsin .Canim bide parfum,ruj gibi kokulu kozmetikten uzak dur zararli olabiliyomus..Allaha emanet ol..
bunun bı tedavısı yokmu neden hemen tup bebek ? Gıdın baharcılarda ozel karısımlar var bnm esım kullandı hıc sayı yokken onda bıle fayda ettı
fiyat 5.5 bin tl dedi taksit yok benm de 1 senedr olmuyor eşimde sorunlar var inegölde oturuyorum
canımm ben yalovada oturuyorum hastanem ıstanblda karsıda transferım olunca ben napıcam ıstnbldamı kalmalıyım 3 gun kayınvalıdem var ama oda kartalda yalovayla aynı mesafe yollarda bısey olurmu dıye korkuyorum napmalıyım yardım edın
canımm ben yalovada oturuyorum hastanem ıstanblda karsıda transferım olunca ben napıcam ıstnbldamı kalmalıyım 3 gun kayınvalıdem var ama oda kartalda yalovayla aynı mesafe yollarda bısey olurmu dıye korkuyorum napmalıyım yardım edın