Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

ins gerek kalmaz tabıde normal yollarla hamıle kalamıcam ıcın mecvur dondurmak zorundayız 1 tanecık bebiş bıze yetmez :) brukselın sgk ıle anlasması yok fıyatlar baya fazla ama ılersı ıcın dondurmak ıstıyorsanız 600 dolar dedıler bızım sadece tup bebek ıslemıne 4500 lıra ıstıyolar ılaclarla fln bıze 7 bınden fazlaya mal olucak buyuk ıhtımal oyuzden sordum tutmazsa aynı paraları vermez bızı cok zorlar daha 1 yıllık evlıyız evımız bıle yok yanı :)

merhaba kızlar allahım benim yüzümü güldürdü darısı inş. size olurrrrrrrr

kan sonucum 498 çıktı hepinize nasip etsin allahımmmm

canım hayırlı ugurlu olsun bızede dua et bu mutlu haberı bızımde burada paylamamızı nasıp etsın rabbım hayırlısıyla kucagına alırsın ıns ılk bebısınmı olucak?

merhaba kızlar allahım benim yüzümü güldürdü darısı inş. size olurrrrrrrr

kan sonucum 498 çıktı hepinize nasip etsin allahımmmm

canım hayırlı ugurlu olsun bızede dua et bu mutlu haberı bızımde burada paylamamızı nasıp etsın rabbım hayırlısıyla kucagına alırsın ıns ılk bebısınmı olucak?

cnm bzde 1 yıllık evliyiz bizede tane yetmez allah taddırsın da :) yasın kaç sorun nre

cnm bzde 1 yıllık evliyiz bizede tane yetmez allah taddırsın da :) yasın kaç sorun nre

amın canım yasım 22 ılk denemem esımde azospermı var ama suan yeterlı sayıda sperm bulunda 22sınde adet olucam onu beklıyoruz sen hangı hastanede yaptırıcaksın bıde nerde oturuyosun

yrddddmmmmmm lutfen tranferım 6.cı gunu beta 1.2 yuselırmı yoksa ılaçlarımı kesıyımmı???(

yrddddmmmmmm lutfen tranferıma 6.cı gunu beta 1.2 yuselırmı yoksa ılaçlarımı kesıyımmı???(

Canim olur mu öyle şey. 8.gun 2.40 olup sonradan tutunan var bekle insallahh olacak sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi

Son düzenleme:
Canim olur mu öyle şey. 8.gun 2.40 olup sonradan tutunan var bekle insallahh olacak sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi

cok tşk ederım en azında 0 degıldır degılmı bana dua edın ne olur....

yrddddmmmmmm lutfen tranferım 6.cı gunu beta 1.2 yuselırmı yoksa ılaçlarımı kesıyımmı???(

Merhaba canim
sen ne yaptin boyle daha cok erken 6. Gun
Sakin ilaclarini birakma ve moralini bosuna bozma

Eger cim rahat etsin dersen iki gun sonra testi tekrarla

Canim saglikli bir gebelik 24 saar icinde ikiye katliyor ve ancak 12. Gunde 100 lu rakamlar cikiyor.

kızlar sizden bişi istiyorum tüpçülerimizden bir arkadaşımız yemek yarışmasına katıldı
yemek yarışmasından haberi olmayanlar için yazıyorum bunu...
aşağıdaki linke girerek oy verirseniz sevinirim...
yemeğimizin adı PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATA...

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...salatalar.html (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

arkadaşlaaaaar
yarın transfer günüm.
saat 8bucukta hastanede olacagız. Bebegımızı alıp gelecegız ınş.
nelere dıkkat edeyım :44:

e azında 0 degılmış destegınız ıcın çok tşkler ıyıkı varsınız....

arkadaşlaaaaar
yarın transfer günüm.

Hadi hayirlisi olsun canim
sana tek tavsiyem sakin stres yapma

Insallah guzel haberlerinide yazarsin burdan:118:

arkadaşlaaaaar
yarın transfer günüm.

Canim insallah sıkı sıkı tutunur bebegin.Allahim sana mucizeni nasip etsin...Canim oncelikle dua bol bol tesbih cek,esmaul husna oku...ilk uc gun yat dinlen.Ananas cok duydum bikacdilim ye.Armut tutumaya yardimci bi vitamin varmis.Bol su ic ,kayisi kurusu,incir yeyip ustune su ic kabiz olmamak icin.Her gun haslanmis yumurta,sut,peynir balik ceviz salata gibi bol protein iyi diyolar.Ilk 3-5 gun banyo yapma cok mecbur kalirsan soguka yakin ilik bir iki dakika dus alirsin .Canim bide parfum,ruj gibi kokulu kozmetikten uzak dur zararli olabiliyomus..Allaha emanet ol..

Nasilsiniz kizlar.Tedaviye baslayan arkadaslar bol sans diliyorum.Allah yardimciniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…