çok şükürki sperm bulunmuş testte bizimkiler hep ameliyatla bulundu..eşim 3 kere ameliyat oldu..ilk
tedavi üniversite hastanesinde oldu 3 embriyo transferi oldu ama tutmadı.2.ye hazırlandım eşimden sperm çıkmadı ..
23 yumoşum toplandı yinede
sonrada umut tüp bebeği bulduk emre bakırcıoğlu orda diye orayı tercih ettik biz.sonra
kendi doktorumdanda memnun kaldık.2. tüpü orda denedim geçtiğimiz eylülde 2 tane 5. gün embriyosu trasnfer oldu ama
yine tutmadı.şimdi 3.yüde orda deneme yapıcam eşimden alınan spermlerle..orda donmuşş şekilde biiz bekliyolarr
amin cnm sende hayırlısıyla kavuşursun evladına inş..:26::26:.
İnşallah canım, rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Hepimize anne olma mutluluğunu yasatsin :))))
amınn... Canım. Bı sorum olucak bnm ılk denemem oldugu ıcın bılmıyorum tutunmadıgı taktırde 2.yı denemem ıcın aynı ucretlerı tekrardan odemem gerekıyor dımı ?
kıs ne günaydını öğlen oldu yamaşallah bayağı erkencisin yeni kalktın galiba:44:sana günaydın o saman
merhaba arkadaşlar,dün tedaviye başladım ,Allah hayırlısı ile sonlandırır inşallah..Biraz TSH yüksek çıktı dr. başlayabiliriz ilaçla düşürülür dedi ,biraz ona canım sıkıldı,daha önce yüksek değildi.doktoruma sordum doğum kontrol hapı yükseltmiş olabilir mi dedim ,hayır dedi.nette doğum kontrol hapı yükseltir diye yazılar var,ikilemde kaldım..tekrar kan tahlil verdim bakalım ne çıkacak,inşallah normal çıkar.cuma tekrar kontrolüm var ..
hadi bismillah ..hayırlısı olsun canımKıslar nasılsınız bakalım tüp bebek aşamalarınız nasıl gidiyor?allah izin verirse bende hastalanınca tüp bebek için start vercem.heyecanlıyım ama daha başlamak için 10-15 günüm var.ne kadar tutar tüp bebek taksitlendirme yaparlarmı hiç bilmiyorum nakitimde yok ama başlıcam allah izin verirse buluruz.
merhaba arkadaşlar,dün tedaviye başladım ,Allah hayırlısı ile sonlandırır inşallah..Biraz TSH yüksek çıktı dr. başlayabiliriz ilaçla düşürülür dedi ,biraz ona canım sıkıldı,daha önce yüksek değildi.doktoruma sordum doğum kontrol hapı yükseltmiş olabilir mi dedim ,hayır dedi.nette doğum kontrol hapı yükseltir diye yazılar var,ikilemde kaldım..tekrar kan tahlil verdim bakalım ne çıkacak,inşallah normal çıkar.cuma tekrar kontrolüm var ..
merhaba bende bi kaç güne tedaviye başıycam transferim mayıs başı gibi olucak tahminim tedaviye başlayan ve başlayacak tüm kızlar rabbim hepimzin yüzünü güldürür o minik yürekleri bize bağışlar inşallah ben bahçecide fulyada yaptırıcam 2. denemem bilinmeyen infertilite!! yaşım 31
menacım ben ortada kaldım canım ..
benım rahim filmim yok henüz.en son gıttıgım doktor aşılama senin için zaman kaybı tüp direk dedi.
ben napsam?rahim filmini çektirimmi yinede.yoksa şu umut tüp bebeğe gidip önce bi kontrolmü olsam
Canım rahim filmi şart bence. Agrisiz ceken yerler var fiyat 350 tl falan. Raim filminle git görüşmeye bence. Ben rahim filmi cektirmeseydim problemi bilmeden dalacaktim tup bebege mesela.
merhaba canım ortalama 6.000tl tutuyor ilaçlar ve tedavi .üçaşagı beş yukarı böyle benim gittiğim merkezde tedavi 3.750. medicana bunu kredi kartına takside bölüyormuş .ama ben kredi çekmeyi tercih ettim. benimde hiç aklımda yoktu tüp bebek kolay hamile kalıp kolay düşürüyordum.ama tüp bebek dedi ısrarla doktorum.
yeni kalkmıştımdatopiğin en erkencisi benim
hadi bismillah ..hayırlısı olsun canımben fiyat aldım 2500+ilaçlar var hastanelerin tüp bebek bolumunde.bıde tüp bebek merkezlerinde paket programlar var 6000 civarına geliyo
bismillah deyip başlıcam inşallah.başlamak bitirmenin yarısıymış.inaşallah
Günaydınnnnn
kızlar ya bu jel var ya günde bir kez kullandığımız ben tiksindim ondan. Tuvalete cıktıgımda topak topak gelıyor ya ığğğ
ki ben jeli sıktıktan sonra hiç oturmuyorum sürekli hareket edıyorum anlatıldığı gıbı.
Hiç sevemedım onu,uygulaması da zor.
ne yapmalıyım tuvalette gelmemesı ıcın of(
Günaydınnnnn
kızlar ya bu jel var ya günde bir kez kullandığımız ben tiksindim ondan. Tuvalete cıktıgımda topak topak gelıyor ya ığğğ
ki ben jeli sıktıktan sonra hiç oturmuyorum sürekli hareket edıyorum anlatıldığı gıbı.
Hiç sevemedım onu,uygulaması da zor.
ne yapmalıyım tuvalette gelmemesı ıcın of(
Tedaviye başlayacak bayanlar gelin umutla, neşeyle başlayalım...
Deneyimlermizi paylaşalım, pozitifi yakalama şansımızı arttıralım :)
MAYIS AYINDA TÜPBEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR
SIRA-İSİM YAŞ NEDEN KAÇINCI DENEME MERKEZ DURUM 1-menac 32 pko 3.deneme bahçeci fulya tedavisi başladı 2-nesli83 30 2.deneme Bahçeci Mayıs 3-flzask2003 28 azospermi 3.deneme Bahçeci umut mayıs 4-ozmofobik 26 azospermi 1.deneme antalya tüp bebek mayıs 5-connet 30 sebepsiz 1.deneme myıs 6-medya123 30 gürgan klinik mayıs 7-UcanFasulye 28 pko-varikosel 1.deneme acıbadem tedavisi başladı 8-feryal37 38 tubal faktör 6.deneme bursa uludag universitesi mayıs 9-zinnureyn 2.deneme mayıs 10-aslandefne 39 rezerv azlığı 2.deneme medicalpark bahçelievler mayıs 11-tubisch_tubisch 26 pko 5.deneme mayıs 12-elifmusti 27 sperm azlığı-hareket sorunu 2.deneme memorial olabilir mayıs 13-suer 31 3.deneme 19mayıs üniversitesi nisan-mayıs 14-nurdane32 4.deneme brüksel 15-kübraazra pkos 1.deneme nisan-mayıs 16-poff 27 pkos 2.deneme acıbadem kadıköy mayıs 17-hope73 40 sebepsiz ve rezerv azlığı 4.deneme almanya 18-iremsar 3.deneme bahçeci mayıs 19-bilgen5208 32 pkos 2.deneme Anadolu sağlık merkezi/Gebze 20-ilayda255 4.deneme umut tüp bebek 23nisan test günü 21-zeris 31 varikosel 6.deneme mayıs 22-kelebek86 27 sebepsiz 2.deneme Frankfurt mayıs gibi 23-bhrchn 31 tek tüpüm yok ve de PKO 2.deneme Çevre Hastanesi nisan-mayıs 24-tuanamasal 27 azospermi 3.deneme fertijin tüp bebek mayıs 25-briec29 25 sperm hareketsizliği 1.deneme mayıs 26-makay 33 çikolata kisti rezerv azlığı yapışıklık 3.deneme mayıs 27-nil8474 27 oligospermi-troid 3.deneme frankfurt mayıs 28-naz034 31 morfoloji 0 1.deneme istanbul tüp bebek belli değil 29-güngör51 kayseri acıbadem tüp bebek mayıs 30-jasmin40 25 sperm hareketsizliği 1.deneme Antalya tüp bebek tedavisi başladı 31-ARES_ARES 22 morfoloji 1.deneme İstanbul tüp bebek nisan 32-orkide2 31 morfoloji/pko 1.deneme nisan 33-yekzeban 26 sperm değerleri 1.deneme doç.dr murat arslan mayıs 34-asil_38 25 sebepsiz infertilite 2.deneme kayseri tüp bebek mayıs 35-herşeyhayal 23 sperm değerleri 1.deneme mayıs 36-ceyda84 29 sebepsiz 1.deneme medicana mayıs 37-sarliva 22 azospermi 1.deneme Brüksel tüp bebek mayıs
38-özlem
21sperm hareketsizl.+
morfoloji
1.denemebursa jinemed tüp bebek merkezi
mayıs
merhaba bende bi kaç güne tedaviye başıycam transferim mayıs başı gibi olucak tahminim tedaviye başlayan ve başlayacak tüm kızlar rabbim hepimzin yüzünü güldürür o minik yürekleri bize bağışlar inşallah ben bahçecide fulyada yaptırıcam 2. denemem bilinmeyen infertilite!! yaşım 31